Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar ben de kefir seviyorum, iki gunde bir iciyorum. Meyvelilerde cok sekervar diye sade iciyorum. Kiza da vermekistedim, doktorumuz tavsiye etmedi cok cesit ve cok miktarda bakteri var icinde, yogurt yiyorsa en iyisi dedi. Oglan sadece sut iciyor, son yillarda sut de cok tartismali.

Bugün ebe doğru söyle inek sütü veriyor musun dedi hayır dedim. Hiç bir zaman verme gibi bir söyledi . Kefir de annem diyor ki ben içiyorum içinde fazla bakteri var her içtiğimde karnım ağrıyor

Bugün ebe doğru söyle inek sütü veriyor musun dedi hayır dedim. Hiç bir zaman verme gibi bir söyledi . Kefir de annem diyor ki ben içiyorum içinde fazla bakteri var her içtiğimde karnım ağrıyor
Evet inek sutu zaten 1 yas altina verilmiyor, bazilari hicbir zaman vermeyin diyor. Ben kefiri seviyorum, bende bir sorun yaratmadi ama doktor oyle deyince kiza vermedim. Oglana sut veriyorum cunku yogurt ve peynir yemiyor, sut gunde 2-3 bardak iciyor.

O Zaman herkese günaydın çok mutluyum abi bebeğim gece beni üzmedi ağlamadı . Gidip ona kahvaltı hazırlayayım canım kocam 09:00 da gelir bebek ilk uykusuna yatmış olur bizde baş başa bi kahvaltı yaparız. Alışveriş listesi yaptım kızlar eklemeler yaparım kesin . Yemek menüsü oluşturdum fakat eksik gün kaldı bulmam lazım . Bebeğe de menü yapacağım daha

Ben de market tavuğu sevmiyorum kızlar sadece ızgarada güzel oluyor.
Çok sağlıksız.
Görümcem neredeyse hergün tavuk yapıyor. Tavuk olup uçacak
Ve kızı erken ergenliğe girdi.
Bir de çocuklara biberonla süt veriyordu içerisine bıldırcın yumurtası kırıyordu ama her gün.
Uyardım o kadar Bir bıldırcın yumurtasının içerisinde 7 tane tavuk yumurtası var yapma verme dedim dinlemedi .sanki biz kötülüğünü istiyoruz.
Sonra doktor doktor dolaştı.
Çocuk 10 yaşındayken 13 yaşındaki çocuk gelişiminde idi. Kilo çok fazlaydi ayrıca.

Ayyyyy çok tanıdık kafa bu allahım yarabbim küçük görümcem kocaman kıza zorla 2 saatte bir yatırıp elini ağzının arasına koyup yemek yedirdi şimdi kız 6 yaşında ama en az 10 gösteriyor aşırı kg Sahibi oldu herkes obez oldu diye eleştiriyor . Çünkü küçük yaşta midesi çok büyütüldü . Aynı görümce izinde benim bebeğe triliçe yedirmeye kalktı . Ortanca görümce 3 aylık oğluna cici bebeyi suda açıp yedirdi çocuk kabız oldu hastahanelik oldular . Kutu kutu cici bebe arı mama yedirdi . Çocuk şuan 4 yaşında resmî atsam 10 kesin dersiniz eşim Bile çocuğu görünce şoka girdi . Şimdi bunların önünden yemek kaçırılıyor 2 saatte bir yemek yedirmiyorum cici bebeyi suda açmadım inek sütü vermedim diye kötü anne oldum ben

Bu insanlardaki yemek yedirme merakı beni öldürüyor yaaaaa
Kayınvalidemde böyle eltim hasta olduğunda oğlana kendi baktı 15 günde 4 kilo almış ayyyyyy 7 yaşında ama 10 yaşında gösteriyor dedim hiç iyi değil böyle

Bize geldiler yemek yediriyor çocuğa anne küçük değil artık kendi yesin dedim

Zorla yedirdi çocuk kusacaktı kendini koltuğa zor attı

Benim büyük kızıma da aynısını yapıyordu zorla yediriyorsu sonra kusuyordu

Sen kendi bildiğini yap boşver onları
Yazık günah o cocuklara yaa

Bebeğe peynir yapıyorum peynir altı suyu ilik suyu kullanıyorum saat başı yemek yedirmiyorum diye eleştiriliyorum. Benim çocuğum 6.5aylık emekledi onlarınki popolarını yerden kaldıramıyormış kendi ağızları ile söylüyorlar
İşte ben böyle yapmadım diye kötü oldum . Dedikodumu yapan görümceyi aradım sanane çocuk benim çocuğum dedim kapattım rehberimden de sildim . Benim dedikodumu yapıyor sonra yüzüne söyleyince ilk kabul etmeyip sonra da sen kapı mı dinledin oluyor suçlu ben oluyorum

Bence kıskanıyorlar kendileri gibi sağlıksız beslemeni istiyorlar

Boşver sen doğru yoldasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…