- 25 Nisan 2018
- 1.445
- 5.035
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #78.841
Bugün ebe doğru söyle inek sütü veriyor musun dedi hayır dedim. Hiç bir zaman verme gibi bir söyledi . Kefir de annem diyor ki ben içiyorum içinde fazla bakteri var her içtiğimde karnım ağrıyorKizlar ben de kefir seviyorum, iki gunde bir iciyorum. Meyvelilerde cok sekervar diye sade iciyorum. Kiza da vermekistedim, doktorumuz tavsiye etmedi cok cesit ve cok miktarda bakteri var icinde, yogurt yiyorsa en iyisi dedi. Oglan sadece sut iciyor, son yillarda sut de cok tartismali.
Evet inek sutu zaten 1 yas altina verilmiyor, bazilari hicbir zaman vermeyin diyor. Ben kefiri seviyorum, bende bir sorun yaratmadi ama doktor oyle deyince kiza vermedim. Oglana sut veriyorum cunku yogurt ve peynir yemiyor, sut gunde 2-3 bardak iciyor.Bugün ebe doğru söyle inek sütü veriyor musun dedi hayır dedim. Hiç bir zaman verme gibi bir söyledi . Kefir de annem diyor ki ben içiyorum içinde fazla bakteri var her içtiğimde karnım ağrıyor
Tebrikler kaç yıli devirdinizGünaydınnnn
Bugün evlilik yıldönümümüz
Kaç olduGünaydınnnn
Bugün evlilik yıldönümümüz
Tebrikler kaç yıli devirdiniz
Teşekkürler kızlar 15 bittiKaç oldu
Ayyyyy çok tanıdık kafa bu allahım yarabbimBen de market tavuğu sevmiyorum kızlar sadece ızgarada güzel oluyor.
Çok sağlıksız.
Görümcem neredeyse hergün tavuk yapıyor. Tavuk olup uçacak
Ve kızı erken ergenliğe girdi.
Bir de çocuklara biberonla süt veriyordu içerisine bıldırcın yumurtası kırıyordu ama her gün.
Uyardım o kadar Bir bıldırcın yumurtasının içerisinde 7 tane tavuk yumurtası var yapma verme dedim dinlemedi .sanki biz kötülüğünü istiyoruz.
Sonra doktor doktor dolaştı.
Çocuk 10 yaşındayken 13 yaşındaki çocuk gelişiminde idi. Kilo çok fazlaydi ayrıca.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımTeşekkürler kızlar 15 bitti
2005 de evlendik❤❤❤❤
Bu insanlardaki yemek yedirme merakı beni öldürüyor yaaaaaAyyyyy çok tanıdık kafa bu allahım yarabbimküçük görümcem kocaman kıza zorla 2 saatte bir yatırıp elini ağzının arasına koyup yemek yedirdi şimdi kız 6 yaşında ama en az 10 gösteriyor aşırı kg Sahibi oldu herkes obez oldu diye eleştiriyor . Çünkü küçük yaşta midesi çok büyütüldü . Aynı görümce izinde benim bebeğe triliçe yedirmeye kalktı . Ortanca görümce 3 aylık oğluna cici bebeyi suda açıp yedirdi çocuk kabız oldu hastahanelik oldular . Kutu kutu cici bebe arı mama yedirdi . Çocuk şuan 4 yaşında resmî atsam 10 kesin dersiniz eşim Bile çocuğu görünce şoka girdi . Şimdi bunların önünden yemek kaçırılıyor 2 saatte bir yemek yedirmiyorum cici bebeyi suda açmadım inek sütü vermedim diye kötü anne oldum ben
Teşekkür ederim canım 17Günaydın kızlar
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
Sanıyorum ki aynı yaştayız 16 17 yaşlarında mı evlendin
Sen kendi bildiğini yap boşver onlarıAyyyyy çok tanıdık kafa bu allahım yarabbimküçük görümcem kocaman kıza zorla 2 saatte bir yatırıp elini ağzının arasına koyup yemek yedirdi şimdi kız 6 yaşında ama en az 10 gösteriyor aşırı kg Sahibi oldu herkes obez oldu diye eleştiriyor . Çünkü küçük yaşta midesi çok büyütüldü . Aynı görümce izinde benim bebeğe triliçe yedirmeye kalktı . Ortanca görümce 3 aylık oğluna cici bebeyi suda açıp yedirdi çocuk kabız oldu hastahanelik oldular . Kutu kutu cici bebe arı mama yedirdi . Çocuk şuan 4 yaşında resmî atsam 10 kesin dersiniz eşim Bile çocuğu görünce şoka girdi . Şimdi bunların önünden yemek kaçırılıyor 2 saatte bir yemek yedirmiyorum cici bebeyi suda açmadım inek sütü vermedim diye kötü anne oldum ben
İşte ben böyle yapmadım diye kötü oldum . Dedikodumu yapan görümceyi aradım sanane çocuk benim çocuğum dedim kapattım rehberimden de sildim . Benim dedikodumu yapıyor sonra yüzüne söyleyince ilk kabul etmeyip sonra da sen kapı mı dinledin oluyor suçlu ben oluyorumBu insanlardaki yemek yedirme merakı beni öldürüyor yaaaaa
Kayınvalidemde böyle eltim hasta olduğunda oğlana kendi baktı 15 günde 4 kilo almış ayyyyyy 7 yaşında ama 10 yaşında gösteriyor dedim hiç iyi değil böyle
Bize geldiler yemek yediriyor çocuğa anne küçük değil artık kendi yesin dedim
Zorla yedirdi çocuk kusacaktı kendini koltuğa zor attı
Benim büyük kızıma da aynısını yapıyordu zorla yediriyorsu sonra kusuyordu
Bence kıskanıyorlar kendileri gibi sağlıksız beslemeni istiyorlarBebeğe peynir yapıyorum peynir altı suyu ilik suyu kullanıyorum saat başı yemek yedirmiyorum diye eleştiriliyorum. Benim çocuğum 6.5aylık emekledi onlarınki
İşte ben böyle yapmadım diye kötü oldum . Dedikodumu yapan görümceyi aradım sanane çocuk benim çocuğum dedim kapattım rehberimden de sildim . Benim dedikodumu yapıyor sonra yüzüne söyleyince ilk kabul etmeyip sonra da sen kapı mı dinledin oluyor suçlu ben oluyorum
Bana diyorlar ki niye lor yapıyorsunBence kıskanıyorlar kendileri gibi sağlıksız beslemeni istiyorlar
Boşver sen doğru yoldasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?