- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.101
Roborock s5 max aldım bizim ev büyük diye bunu aldımgüle güle kullan. Uzun zamandır benim yaptığım en mantıklı alışveriş :) hangisini aldın?
Kullanan herkes cok memnun peki büyük süpürge kullanıyor musun? Arkadaşım diyor ki ayda bir büyük süpürge açıyorum bazen gerek bile kalmıyor diyogüle güle kullan. Uzun zamandır benim yaptığım en mantıklı alışveriş :) hangisini aldın?
Roborock s5 max aldım bizim ev büyük diye bunu aldım
Ooo muhteşem. Güle güle kullan. En iyilerinden biri. Ben 10 Eylül’de almıştım. O günden bugüne büyük süpürgeyi sadece iki kez koltuk ve yatak süpürmek için açtım. Robotu günde 2-3 kez en az çalıştırıyorum. Haliyle de ev toz olmuyor hiç.Kullanan herkes cok memnun peki büyük süpürge kullanıyor musun? Arkadaşım diyor ki ayda bir büyük süpürge açıyorum bazen gerek bile kalmıyor diyo
Süpermiş o zaman en nefret ettiğim şey süpürge olayıOoo muhteşem. Güle güle kullan. En iyilerinden biri. Ben 10 Eylül’de almıştım. O günden bugüne büyük süpürgeyi sadece iki kez koltuk ve yatak süpürmek için açtım. Robotu günde 2-3 kez en az çalıştırıyorum. Haliyle de ev toz olmuyor hiç.
İzmir’e gezmeye gitti kesin havalar güzel izmire atmıştır kendiniScss94 nerelerdesin kız
Evet gitmedik demişti uzun süredirİzmir’e gezmeye gitti kesin havalar güzel izmire atmıştır kendini
Keyiftedir tabi diyeti bile bozmuş olabilirEvet gitmedik demişti uzun süredir
Keyif mi yapıyor şu an acaba
Çantamda gezdireceğim
Süpürge aldır kocana bacaklarını uzatıp kahve keyfi yaparsın
Aslında olur ama benim bebe onu rahat bırakmazSüpürge aldır kocana bacaklarını uzatıp kahve keyfi yaparsın
Hayırlı olsun canım güzel güzel süpürsün silsin yeni yardımcınRoborock s5 max aldım bizim ev büyük diye bunu aldım
Süpürgenin çalıştığı odadan kaçırırsın köşe kapmaca oynarsınAslında olur ama benim bebe onu rahat bırakmaz ☹
Süpürgenin çalıştığı odadan kaçırırsın köşe kapmaca oynarsın
bilmiyorum ki bana para harcatmaya çalışma bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?