Bugün ne aldin kaç tl harcadin

canım neler yapmıyorum günüm mutfakta geçiyor artık önceden yediği şeyleri de yemiyor çok zayıf zayıf olmasa bu kadar takmam kızınla yaşıt 10 kilo hala takılmayacak gibi değil çok yoruldum
Canım bazı çocuklar yemiyorlar

Benim büyük kızımda öyleydi hala da öyle yediği belli başlı şeyler var başka yemiyor ben zorlayınca hem ben üzülüyorum hem de kendi

Küçükken daha çok takıyordum kafaya zorla yediriyordum bu sefer de kusuyordu baktım olmuyor çok zorlamıyorum artık

Ama küçük kızım iyi yiyor hııııı bazı zamanlar sadece yoğurtla günü geçirdiğimizde oluyor ama genel olarak büyüğe göre iyi

Balık yağı filan kullanıyor musun ya da doktora sorsan bitkisel iştah açıcı birşeyler verse

aman herkes işine baksın cocugunun kahrını sen cekiyorsun kimin umrunda

Geçen bayramda 2 gün gittik yA o zaman verdim hiç biri yediremedi. Küçül görümcem eliyle pilav yedirdi tüm gün 1 kez oda . Oğlum çok hassas çok üzerine gidince bu sefer hiç yemez oluyor günlerce
İlk kızım öyleydi tuçe kesinlikle zorlama sonrası kalıcı oluyor 5 yaşına kadar kustu kızım yedikten sonra hala üzülüp ağlasın kusar midesi çok hassas

Dr vitamin verdi ona başladım daha kötü oldu
Balık yagı veriyorum üzüm çekirdeği ekstresi aldım bir ara yine onu alacağım sanırım

aman herkes işine baksın cocugunun kahrını sen cekiyorsun kimin umrunda
Görümcemin oğlu ciddi çok yiyen bir çocuk Zeyno . 4 yaşında ama 10 yaş kıyafet giyiniyor. Çocuğa diyet yaptırıyorlar sürekli önünden yemek alınıyor. Beni anlamasını düşünmüyorum zaten . Kuzenleri hakkında da sürekli o çocuklarına bakamıyor ki diyip duruyorlar Kv ile ikisi . Benim içinde öyle konuşuyorlar işte hazmedemiyorum . Olay oldu biz eve dönerken görümcemi aradım bir sürü laf saydım sanane benim çocuğumdan filan dedim rehberimden de sildim kadını

İlk kızım öyleydi tuçe kesinlikle zorlama sonrası kalıcı oluyor 5 yaşına kadar kustu kızım yedikten sonra hala üzülüp ağlasın kusar midesi çok hassas
Benim oğlum istemezse onu kes yine de ağzını açmıyor . Algıları çok açık mesela çorba vermek istiyorum o yoğurt yemek istiyor o an . 1 çorba 1 yoğurt vermemi bile istemiyor. Çorba aldığımı görünce ağzını açmıyor yoğurt görünce açıyor gibi deli durumları var

Aman tuçe çocuğun varsa bu gibi laflara hep maruz kalırsın hepimiz öyle benim küçük ağlasın hemen kayınvalidem aç mı bu der

Ama anlamadığım bu tür konuşmaları hep erkek tarafı yapıyor güvenmiyorlar herhalde iyi bakacağımıza

Şimdiki bebeler çok fena canım istediklerini yaptıramıyorsun büyük kızım oyunla yerdi bu cadı istemesin kendini yırtsan yine de yemiyor

O kadar çok laf saydım ki hepsine insanlıktan çıktım kendimi tanıyamadım annemler gelince şoka girdiler zaten . Babam sonra dedi ki senin kocan sanki üvey evlat onların çocuğu gibi hiç değil dedi . Annemler çok müdehale etmediler etseler şuan ben annemlerdeydim. Annem gelince kv sustu zaten konuşamadı annemin yanında . Babam sonra dedi ki Kv ne yapacağını şaşırdı olayları kıvırdı dedi . Şimdi ağzıma birşeyler geliyor evde yutkunuyorum söyleyip evde huzuru kaçırmamak için

Şimdiki bebeler çok fena canım istediklerini yaptıramıyorsun büyük kızım oyunla yerdi bu cadı istemesin kendini yırtsan yine de yemiyor
Aynen video izliyor pür dikkat ama asla ağzını açmıyor

Canım lütfen artık üzülme böyle düşünerek kendine de eşine de oğluna da haksızlık yaparsın unut geçmişi önünüze bakın eşinle de iyi ol

Var ya Allah da biliyor izin için gün sayarken üfff tuçe yine ne olaylar yaşacaksın diyordum

Kızlar masumlar apartmanını izleyen varmı aranızda?Ben çok sevdim izliyorum
Cok severek izliyorum.İlk ek gidaya başladığımızda aman kirlenmesin aman dökülmesin dert ediyordum.Su aralar bu dizi de sayesinde ye yavrum,batır yavrum temizlerim modundayim. Yarın internetten izlicez ama meraklıyım neler oluyor acaba

Biliyordum böyle olacağını dün okulların açılacağı haberi geldi yA . Eşimle dedik ki okullar açılıyor bizim izin kapalı ne saçma diye . Eşim izin açılsa düzgün izne gitsek filan dedi . İçimden dedim ki daha havanı alamadın mı izinde olanları hala unutmadım ben

Yaaa eşinde hala ne izininden bahsediyor yaaa onca olay oldu

Ben de böyle düşünüyorum.Benimkide haftaya bugün 1 yaş olacak.Uyumayan mi yemeyen mi çocuk zor deseler su ara uykusuz kalıp yemesini tercih ederim.Ama hanımefendi beslenmeye karşı bu hafta.Biraz muz,biraz üzüm biraz tarhanalı kraker ve emerek yaşıyor.Yoruldum

Han evlenme teklifi etti

Baba hastanede iyi ama hafıza kaybı yaşıyor
Kızlar temizlik yapmaktan baygınlık geçiriyor

Şimdilik bunlar

Han evlenme teklifi etti

Baba hastanede iyi ama hafıza kaybı yaşıyor
Kızlar temizlik yapmaktan baygınlık geçiriyor

Şimdilik bunlar
İkinci kısmı sabaha kadar unutayım da amcaya ne oldu heyecanını izlerken de yaşayayım sağol canım
En çok gulbene üzülüyorum bende

kilolu çocuğu iyi sanıyorlar yiyen çocuk zaten yiyor ekstra caba sarfetmeye gerek kalmıyor onların anneleri iyi anne yemeyenlerinki kötü anne saçmalık boşver he de geç

kilolu çocuğu iyi sanıyorlar yiyen çocuk zaten yiyor ekstra caba sarfetmeye gerek kalmıyor onların anneleri iyi anne yemeyenlerinki kötü anne saçmalık boşver he de geç
He diyemiyorum işte sorunum o laf söylüyorum . Olaya annemle babam karıştı keşke olmasaydı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…