Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar ben de sadece Kirmizi Oda ve Masumlar Apartmanini izliyorum, o da soyle kulakligi takip telefondan izliyorum kizi emzirirken, uyuturken falan ama izledigimden hicbir sey anlamiyorum parca parca, ancak bu kadar oluyor. Bazen kulaklik kulagimda uyuya kaliyorum.
Hastane faturasi odedim, 180$, kisin cocuklarin hastaliklarindan kalma, ancak faturayi gonderdiler.

Zeynolin44 damdan dusenin halinden damdan dusen anlarmis, sana sikica sariliyorum. Kizim 16 aylik hemen hemen her seyi yiyor, ama zayif cunku gunde bazen 3 kere kaka yapiyor ve hareketli ama saglikli diye kafaya takmiyorum, nasil olsa yiyor, gerekli besinleri aliyordur diye dusunuyorum. Oglan omrumu tuketti, kac kere sinirden oturdum agladim anlatamam, hem cesit olarak hem miktar olarak az yiyor. Aksam annem etli papates yemegi yapmisti, beni gezdirirsen yerim dedi, ben de eti biraz robottan gecirdim kuculttum yoksa agzina biraz alip yanaginin icinde tutuyor, neyse oyle boyle bir kase yedi, bir de guzel olmus diyor, apartmanin icinde elimde kaseyle pesindeyim, havalarda sogudu disari cikamiyoruz. Bazen tamam yeme diyorum sonra icim el vermiyor yesin de dolanirim pesinde diyorum, hani yer tadlarini ogrenirse artik kendi ister yemeyi diyorum.

Sıkma canını üzerine gelmezler artık anlamışlardır bebeğin konusunda hassas olduğunu
Anlamamalarına imkan yok ki zaten bağıra bağıra söyledim hepsine . Görümcem geçen aradı ki annemle babamı aradın mı diyor . Zorla kaşınıyorlar

Benim oğlum da 3 kez en az kaka yapıyor

Şaka mı yapıyor senin ne tepki vereceğini mi ölçüyor acaba

Anlamamalarına imkan yok ki zaten bağıra bağıra söyledim hepsine . Görümcem geçen aradı ki annemle babamı aradın mı diyor . Zorla kaşınıyorlar
Ona mı düşmüş bunu sormak ilginçler yemin ederim ellerindeki oğulları gidiyor diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar bıraksalar iki tarafta daha rahat olacak belki o zaman biz düşünüp arayacağız gideceğiz ama yok illa kendilerinin varlığını hissettirecekler

Bizimkilerin metabolizmalari iyi calisiyor demek ki uzulme, aman az yapsalar dert, cok yapsalar dert.
Zeynep yA kefir sence bağırsaklarının fazla çalışmasını sağlar mı ? Ben korktuğum için veremiyorum zaten fazla yapıyor diye

Annenlerde gelsin bence en azından annen sakinleştirir seni
Anneme söyledim zaten eğer tutup doğum gününe denk getirip gelirlerse olay çıkartırım. Onların torunu da sizin neyiniz biraz adaletli olsunlar dedim. Öyle olursa sizi çağıracağım dedim

Anneme söyledim zaten eğer tutup doğum gününe denk getirip gelirlerse olay çıkartırım. Onların torunu da sizin neyiniz biraz adaletli olsunlar dedim. Öyle olursa sizi çağıracağım dedim
Bencede her iki tarafında ilk torunu Annenlerde gelsin en azından kv seninle uğraşmaz çokta kalamazlar annenin huyunu bilmiyorumda benim annem kv gelince durmak istemezdi durmadan oğlum şöyle kızım böyle diye övünüyor hrrşeye karışıyor ben rahatsız oluyorum diyip giderdi

Kv annemle yarış içine giriyor ve çok komik duruma düşüyor çok garip oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…