- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.321
Sağol canım kızların saçında iki parça pembe yaptırdım çok sevindilerSaçlarınızı güle güle kullanınbende en kısa zamanda kestireceğim çok fazla uzadı ve arttı
Sıkma canını üzerine gelmezler artık anlamışlardır bebeğin konusunda hassas olduğunuHe diyemiyorum işte sorunum o laf söylüyorum . Olaya annemle babam karıştı keşke olmasaydı diyorum
Anlamamalarına imkan yok ki zaten bağıra bağıra söyledim hepsine . Görümcem geçen aradı ki annemle babamı aradın mı diyor . Zorla kaşınıyorlarSıkma canını üzerine gelmezler artık anlamışlardır bebeğin konusunda hassas olduğunu
Benim oğlum da 3 kez en az kaka yapıyorKizlar ben de sadece Kirmizi Oda ve Masumlar Apartmanini izliyorum, o da soyle kulakligi takip telefondan izliyorum kizi emzirirken, uyuturken falan ama izledigimden hicbir sey anlamiyorum parca parca, ancak bu kadar oluyor. Bazen kulaklik kulagimda uyuya kaliyorum.
Hastane faturasi odedim, 180$, kisin cocuklarin hastaliklarindan kalma, ancak faturayi gonderdiler.
Zeynolin44 damdan dusenin halinden damdan dusen anlarmis, sana sikica sariliyorum. Kizim 16 aylik hemen hemen her seyi yiyor, ama zayif cunku gunde bazen 3 kere kaka yapiyor ve hareketli ama saglikli diye kafaya takmiyorum, nasil olsa yiyor, gerekli besinleri aliyordur diye dusunuyorum. Oglan omrumu tuketti, kac kere sinirden oturdum agladim anlatamam, hem cesit olarak hem miktar olarak az yiyor. Aksam annem etli papates yemegi yapmisti, beni gezdirirsen yerim dedi, ben de eti biraz robottan gecirdim kuculttum yoksa agzina biraz alip yanaginin icinde tutuyor, neyse oyle boyle bir kase yedi, bir de guzel olmus diyor, apartmanin icinde elimde kaseyle pesindeyim, havalarda sogudu disari cikamiyoruz. Bazen tamam yeme diyorum sonra icim el vermiyor yesin de dolanirim pesinde diyorum, hani yer tadlarini ogrenirse artik kendi ister yemeyi diyorum.
Şaka mı yapıyor senin ne tepki vereceğini mi ölçüyor acabaBiliyordum böyle olacağınıdün okulların açılacağı haberi geldi yA . Eşimle dedik ki okullar açılıyor bizim izin kapalı ne saçma diye . Eşim izin açılsa düzgün izne gitsek filan dedi . İçimden dedim ki daha havanı alamadın mı izinde olanları hala unutmadım ben
Yooo ciddi gayetŞaka mı yapıyor senin ne tepki vereceğini mi ölçüyor acaba
Şimdi izin açılsa yine gidelim der . Kv biz dönerken diyordu ki aralıkta sizdeyimŞaka mı yapıyor senin ne tepki vereceğini mi ölçüyor acaba
Ona mı düşmüş bunu sormak ilginçler yemin ederim ellerindeki oğulları gidiyor diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar bıraksalar iki tarafta daha rahat olacak belki o zaman biz düşünüp arayacağız gideceğiz ama yok illa kendilerinin varlığını hissettireceklerAnlamamalarına imkan yok ki zaten bağıra bağıra söyledim hepsine . Görümcem geçen aradı ki annemle babamı aradın mı diyor . Zorla kaşınıyorlar
İnşallah gelmez huzurun kaçmazŞimdi izin açılsa yine gidelim der . Kv biz dönerken diyordu ki aralıkta sizdeyim
Gelirler hemde bebeğin doğum gününe denk getirip beni delirtirlerİnşallah gelmez huzurun kaçmaz
Bizimkilerin metabolizmalari iyi calisiyor demek ki uzulme, aman az yapsalar dert, cok yapsalar dert.Benim oğlum da 3 kez en az kaka yapıyor
Evet bazen 4 oluyor hattaBizimkilerin metabolizmalari iyi calisiyor demek ki uzulme, aman az yapsalar dert, cok yapsalar dert.
Zeynep yA kefir sence bağırsaklarının fazla çalışmasını sağlar mı ? Ben korktuğum için veremiyorum zaten fazla yapıyor diyeBizimkilerin metabolizmalari iyi calisiyor demek ki uzulme, aman az yapsalar dert, cok yapsalar dert.
Annenlerde gelsin bence en azından annen sakinleştirir seniGelirler hemde bebeğin doğum gününe denk getirip beni delirtirler
Anneme söyledim zaten eğer tutup doğum gününe denk getirip gelirlerse olay çıkartırım. Onların torunu da sizin neyiniz biraz adaletli olsunlar dedim. Öyle olursa sizi çağıracağım dedimAnnenlerde gelsin bence en azından annen sakinleştirir seni
Bencede her iki tarafında ilk torunu Annenlerde gelsin en azından kv seninle uğraşmaz çokta kalamazlar annenin huyunu bilmiyorumda benim annem kv gelince durmak istemezdi durmadan oğlum şöyle kızım böyle diye övünüyor hrrşeye karışıyor ben rahatsız oluyorum diyip giderdiAnneme söyledim zaten eğer tutup doğum gününe denk getirip gelirlerse olay çıkartırım. Onların torunu da sizin neyiniz biraz adaletli olsunlar dedim. Öyle olursa sizi çağıracağım dedim
Kv annemle yarış içine giriyor ve çok komik duruma düşüyor çok garip oluyor yaniBencede her iki tarafında ilk torunu Annenlerde gelsin en azından kv seninle uğraşmaz çokta kalamazlar annenin huyunu bilmiyorumda benim annem kv gelince durmak istemezdi durmadan oğlum şöyle kızım böyle diye övünüyor hrrşeye karışıyor ben rahatsız oluyorum diyip giderdi
Han evlenme teklifi etti
Baba hastanede iyi ama hafıza kaybı yaşıyor
Kızlar temizlik yapmaktan baygınlık geçiriyor
Şimdilik bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?