- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.341
Tahmin edebiliyorum :)Kv annemle yarış içine giriyor ve çok komik duruma düşüyor çok garip oluyor yani
Çok sinir bozucu ya...Benim kv de anneme nedemistimkiben'e yakin olsam çocuğuna bakardım o da okula giderdi,ucretsiz izne ayrilmazdi demiş.Esim dahil ailem biliyor ona minnet etmek asla istemem.cocuk benim çocuğum,bakmak uğruna izin de alırım,yine de ona ihtiyaç duymam.seneye 2 yaşında kreşe başlayacağını da şimdiden duyuruyorum,bizimle ayni şehre taşınma planı var.Şimdi izin açılsa yine gidelim der . Kv biz dönerken diyordu ki aralıkta sizdeyim
AyyyyÇok sinir bozucu ya...Benim kv de anneme nedemistimkiben'e yakin olsam çocuğuna bakardım o da okula giderdi,ucretsiz izne ayrilmazdi demiş.Esim dahil ailem biliyor ona minnet etmek asla istemem.cocuk benim çocuğum,bakmak uğruna izin de alırım,yine de ona ihtiyaç duymam.seneye 2 yaşında kreşe başlayacağını da şimdiden duyuruyorum,bizimle ayni şehre taşınma planı var.
Biz aynı evde yasayacağızÇok sinir bozucu ya...Benim kv de anneme nedemistimkiben'e yakin olsam çocuğuna bakardım o da okula giderdi,ucretsiz izne ayrilmazdi demiş.Esim dahil ailem biliyor ona minnet etmek asla istemem.cocuk benim çocuğum,bakmak uğruna izin de alırım,yine de ona ihtiyaç duymam.seneye 2 yaşında kreşe başlayacağını da şimdiden duyuruyorum,bizimle ayni şehre taşınma planı var.
İtina ile dert dinlerimBiz aynı evde yasayacağız6 ay kadar bakalım neler olacak
Allah kolaylık versin canımBiz aynı evde yasayacağız6 ay kadar bakalım neler olacak
Dönem mi geçiriyorlar ben anlamıyorumYok yabir hafta olucaktir beslenmeyi istemiyor kaşıkla,sıvı ya da yoğurt yemiyor.kati veriyorum ağzıyla ıslatıp atıyor.muz,üzüm,tarhanalı kraker sadece bu üçü ve emzirerek geçiriyoruz günleri.yoruldum valla bir ara yine böyle yapmıştı ama bu kadar surmemisti..
Günlük rapor yazarımİtina ile dert dinlerim
Of inş yA çünkü çok zor . İstersen bana yaz dinlerim benGünlük rapor yazarımİçime sıkıntılar düşüyor inş güzel güzel geçiniriz
izne mi gidelim diyormuş halaYaaa eşinde hala ne izininden bahsediyor yaaa onca olay oldu
bizde aynıyız malesef umarım uzun sürmez çok bunaldım gerçekten bir ara kilo almasa da fena değildi eşim evde branşından dolayı canlı derside yok ona veriyorum çoğu zaman yedirsin diye ev işi yemek 2 çocuk daha var çatlarım yoksa iyiceKizlar ben de sadece Kirmizi Oda ve Masumlar Apartmanini izliyorum, o da soyle kulakligi takip telefondan izliyorum kizi emzirirken, uyuturken falan ama izledigimden hicbir sey anlamiyorum parca parca, ancak bu kadar oluyor. Bazen kulaklik kulagimda uyuya kaliyorum.
Hastane faturasi odedim, 180$, kisin cocuklarin hastaliklarindan kalma, ancak faturayi gonderdiler.
Zeynolin44 damdan dusenin halinden damdan dusen anlarmis, sana sikica sariliyorum. Kizim 16 aylik hemen hemen her seyi yiyor, ama zayif cunku gunde bazen 3 kere kaka yapiyor ve hareketli ama saglikli diye kafaya takmiyorum, nasil olsa yiyor, gerekli besinleri aliyordur diye dusunuyorum. Oglan omrumu tuketti, kac kere sinirden oturdum agladim anlatamam, hem cesit olarak hem miktar olarak az yiyor. Aksam annem etli papates yemegi yapmisti, beni gezdirirsen yerim dedi, ben de eti biraz robottan gecirdim kuculttum yoksa agzina biraz alip yanaginin icinde tutuyor, neyse oyle boyle bir kase yedi, bir de guzel olmus diyor, apartmanin icinde elimde kaseyle pesindeyim, havalarda sogudu disari cikamiyoruz. Bazen tamam yeme diyorum sonra icim el vermiyor yesin de dolanirim pesinde diyorum, hani yer tadlarini ogrenirse artik kendi ister yemeyi diyorum.
ohhhh değişiklik olmuştur iyi gezmelerKızlar günaydın
Eşimin izni vardı ben de biraz izin aldım ve annemlere geldik.
Günler çabuk geciyor. Kızım kimseye alışamadı ağlayıp kıyameti kopariyor.
Ne babam dokunabiliyor ne annem. Kapıdan görse bagiriyor. Çok ahlaksız bı kız
Menüler süper bu arada.
İlk gün lahmacun, sonra dün pikniğe mangala gittik süper bir doğada.
Bugün de içli köftenin içini hazırlıyor annem.
Liste yaptım. Eve dönerken epey organik şey alacağım. Zeytinyaği tavuk tereyag sucuk ceviz salamura peynir...Hesapladık1400 filan tutuyor.
Ayrıca radara düştük 288 TL.
Sadece 3km ile cezaya düştük.
Günaydın Zeynoizne mi gidelim diyormuş hala
bizde aynıyız malesef umarım uzun sürmez çok bunaldım gerçekten bir ara kilo almasa da fena değildi eşim evde branşından dolayı canlı derside yok ona veriyorum çoğu zaman yedirsin diye ev işi yemek 2 çocuk daha var çatlarım yoksa iyice
İştah açan ne varsa vermek istiyorum
Ben bunu verdim çok işe yaradı dediğimiz varsa yazın bana kızlar
İyi tatiller canımKızlar günaydın
Eşimin izni vardı ben de biraz izin aldım ve annemlere geldik.
Günler çabuk geciyor. Kızım kimseye alışamadı ağlayıp kıyameti kopariyor.
Ne babam dokunabiliyor ne annem. Kapıdan görse bagiriyor. Çok ahlaksız bı kız
Menüler süper bu arada.
İlk gün lahmacun, sonra dün pikniğe mangala gittik süper bir doğada.
Bugün de içli köftenin içini hazırlıyor annem.
Liste yaptım. Eve dönerken epey organik şey alacağım. Zeytinyaği tavuk tereyag sucuk ceviz salamura peynir...Hesapladık1400 filan tutuyor.
Ayrıca radara düştük 288 TL.
Sadece 3km ile cezaya düştük.
Enerjine aşığım resmen yAGünaydın kızlar dünden beri diyete kaldığım yerden devam ediyorum 1 saat yürüdüm
Bugün hem yürüyüş hem eliptik niyetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?