Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Şimdi izin açılsa yine gidelim der . Kv biz dönerken diyordu ki aralıkta sizdeyim
Çok sinir bozucu ya...Benim kv de anneme nedemistimkiben'e yakin olsam çocuğuna bakardım o da okula giderdi,ucretsiz izne ayrilmazdi demiş.Esim dahil ailem biliyor ona minnet etmek asla istemem.cocuk benim çocuğum,bakmak uğruna izin de alırım,yine de ona ihtiyaç duymam.seneye 2 yaşında kreşe başlayacağını da şimdiden duyuruyorum,bizimle ayni şehre taşınma planı var.

Ayyyy ben şuan çalışmıyorum ama çalışıyor olsam işten ayrılırdım bebek için asla kimseye güvenmiyorum. Çalışan annelere Allah yardımcı olsun Ben yapamazdım

Biz aynı evde yasayacağız 6 ay kadar bakalım neler olacak

Yok ya bir hafta olucaktir beslenmeyi istemiyor kaşıkla,sıvı ya da yoğurt yemiyor.kati veriyorum ağzıyla ıslatıp atıyor.muz,üzüm,tarhanalı kraker sadece bu üçü ve emzirerek geçiriyoruz günleri.yoruldum valla bir ara yine böyle yapmıştı ama bu kadar surmemisti..

Biz aynı evde yasayacağız 6 ay kadar bakalım neler olacak
Allah kolaylık versin canım Çocuk için her şeye katlanilir..Yeter ki mutlu olsun,sağlıklı ve güvende olsunlar.Siz de o 6 ay sonrasının hayali ve bir arada oluşunuzla bu vakitleri hızlı ve kolay geçirirsiniz inşallah

Dönem mi geçiriyorlar ben anlamıyorum

Yaaa eşinde hala ne izininden bahsediyor yaaa onca olay oldu
izne mi gidelim diyormuş hala
bizde aynıyız malesef umarım uzun sürmez çok bunaldım gerçekten bir ara kilo almasa da fena değildi eşim evde branşından dolayı canlı derside yok ona veriyorum çoğu zaman yedirsin diye ev işi yemek 2 çocuk daha var çatlarım yoksa iyice

İştah açan ne varsa vermek istiyorum
Ben bunu verdim çok işe yaradı dediğimiz varsa yazın bana kızlar

Kızlar günaydın
Eşimin izni vardı ben de biraz izin aldım ve annemlere geldik.
Günler çabuk geciyor. Kızım kimseye alışamadı ağlayıp kıyameti kopariyor.
Ne babam dokunabiliyor ne annem. Kapıdan görse bagiriyor. Çok ahlaksız bı kız

Menüler süper bu arada.
İlk gün lahmacun, sonra dün pikniğe mangala gittik süper bir doğada.
Bugün de içli köftenin içini hazırlıyor annem.

Liste yaptım. Eve dönerken epey organik şey alacağım. Zeytinyaği tavuk tereyag sucuk ceviz salamura peynir...Hesapladık1400 filan tutuyor.
Ayrıca radara düştük 288 TL.
Sadece 3km ile cezaya düştük.

ohhhh değişiklik olmuştur iyi gezmeler

Günaydın Zeyno yapılmayan bir kahvaltı ile güne merhaba dedik ağlamayacağım ama bugün20 gün iznimiz de paşalar gibi duruyor açılsın yine gideriz Kmsl Hnd

İyi tatiller canım
15 gün içinde ödenirse indirimli oluyor biliyorsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…