- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.361
Günaydın püre iyi tatillerKızlar günaydın
Eşimin izni vardı ben de biraz izin aldım ve annemlere geldik.
Günler çabuk geciyor. Kızım kimseye alışamadı ağlayıp kıyameti kopariyor.
Ne babam dokunabiliyor ne annem. Kapıdan görse bagiriyor. Çok ahlaksız bı kız
Menüler süper bu arada.
İlk gün lahmacun, sonra dün pikniğe mangala gittik süper bir doğada.
Bugün de içli köftenin içini hazırlıyor annem.
Liste yaptım. Eve dönerken epey organik şey alacağım. Zeytinyaği tavuk tereyag sucuk ceviz salamura peynir...Hesapladık1400 filan tutuyor.
Ayrıca radara düştük 288 TL.
Sadece 3km ile cezaya düştük.
canım küçük bir krep yaptım süt yumurta peynir zeytin koydum yedi ayran ile süt içmiyor içmesi gerekiyorGünaydın Zeynoyapılmayan bir kahvaltı ile güne merhaba dedik ağlamayacağım ama bugün 20 gün iznimiz de paşalar gibi duruyor açılsın yine gideriz Kmsl Hnd
canım küçük bir krep yaptım süt yumurta peynir zeytin koydum yedi ayran ile süt içmiyor içmesi gerekiyor
bak kötü u bizdecanım küçük bir krep yaptım süt yumurta peynir zeytin koydum yedi ayran ile süt içmiyor içmesi gerekiyor
Sabah regl oldum kızlar
Haydi geçmiş olsunSabah regl oldum kızlar
Ama nasıl o kadar kavga ettiniz aradan biraz zaman geçseydi bariGünaydın Zeynoyapılmayan bir kahvaltı ile güne merhaba dedik ağlamayacağım ama bugün 20 gün iznimiz de paşalar gibi duruyor açılsın yine gideriz Kmsl Hnd
İZin açılmaz zaten yA gidilmez . Açılsa bile ben gitmek istemiyorum söylerim bunu . Biz gitmesek onlar gelecek kesin o ayrı bir olayAma nasıl o kadar kavga ettiniz aradan biraz zaman geçseydi bari
Valla eşinşn ailesi biz herşeyi söyleyelim kavga olsun ondan sonra hiçbirşey olmamış gibi davranalım modundalar böyle ne sevgi ne de saygı kalırİZin açılmaz zaten yA gidilmez . Açılsa bile ben gitmek istemiyorum söylerim bunu . Biz gitmesek onlar gelecek kesin o ayrı bir olay
Yaaaa işte hep diyordum sana anladın şimdi . Söylesinler söylesinler unutulsun yaşamaya devam edelim modunda insanlar . Ben öyle yaşayamıyorum hiç birşeyi unutamıyorumValla eşinşn ailesi biz herşeyi söyleyelim kavga olsun ondan sonra hiçbirşey olmamış gibi davranalım modundalar böyle ne sevgi ne de saygı kalır
Sende eşinle aranı bozmamak adına hiçbirşey duyma boşver he he de gitsin
Neden tek başına ailelerin yanına gitmek istemediğini şimdi daha iyi anlıyorum
Canım işte burda devreye eşin girmeli hem seni hem aileni idare edebilmeliYaaaa işte hep diyordum sana anladın şimdi . Söylesinler söylesinler unutulsun yaşamaya devam edelim modunda insanlar . Ben öyle yaşayamıyorum hiç birşeyi unutamıyorum
Dua ediyorum herşeyi görmesi için elimden başka birşey gelmiyorCanım işte burda devreye eşin girmeli hem seni hem aileni idare edebilmeli
Zamanla o da görecektir.
İnşallah o zamana kadar daha fazla yıpranmazsınız
çok mu borçları sizeBende bugün 1 çeyrek ve 1 gram alacam
Eşime dedim yiğenine çeyrek takalım onların ne kadar bize borcu olsa da bebeğin rızkı ayrı diye düşşndüm
Bakalım bize borçlarını da ne zaman verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?