Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın püre iyi tatiller radar için geçmiş olsun

Günaydın Zeyno yapılmayan bir kahvaltı ile güne merhaba dedik ağlamayacağım ama bugün20 gün iznimiz de paşalar gibi duruyor açılsın yine gideriz Kmsl Hnd
canım küçük bir krep yaptım süt yumurta peynir zeytin koydum yedi ayran ile süt içmiyor içmesi gerekiyor

Ama nasıl o kadar kavga ettiniz aradan biraz zaman geçseydi bari
İZin açılmaz zaten yA gidilmez . Açılsa bile ben gitmek istemiyorum söylerim bunu . Biz gitmesek onlar gelecek kesin o ayrı bir olay

İZin açılmaz zaten yA gidilmez . Açılsa bile ben gitmek istemiyorum söylerim bunu . Biz gitmesek onlar gelecek kesin o ayrı bir olay
Valla eşinşn ailesi biz herşeyi söyleyelim kavga olsun ondan sonra hiçbirşey olmamış gibi davranalım modundalar böyle ne sevgi ne de saygı kalır

Sende eşinle aranı bozmamak adına hiçbirşey duyma boşver he he de gitsin

Neden tek başına ailelerin yanına gitmek istemediğini şimdi daha iyi anlıyorum

Yaaaa işte hep diyordum sana anladın şimdi . Söylesinler söylesinler unutulsun yaşamaya devam edelim modunda insanlar . Ben öyle yaşayamıyorum hiç birşeyi unutamıyorum

Yaaaa işte hep diyordum sana anladın şimdi . Söylesinler söylesinler unutulsun yaşamaya devam edelim modunda insanlar . Ben öyle yaşayamıyorum hiç birşeyi unutamıyorum
Canım işte burda devreye eşin girmeli hem seni hem aileni idare edebilmeli

Zamanla o da görecektir.

İnşallah o zamana kadar daha fazla yıpranmazsınız

Canım işte burda devreye eşin girmeli hem seni hem aileni idare edebilmeli

Zamanla o da görecektir.

İnşallah o zamana kadar daha fazla yıpranmazsınız
Dua ediyorum herşeyi görmesi için elimden başka birşey gelmiyor

Bende bugün 1 çeyrek ve 1 gram alacam

Eşime dedim yiğenine çeyrek takalım onların ne kadar bize borcu olsa da bebeğin rızkı ayrı diye düşşndüm

Bakalım bize borçlarını da ne zaman verecekler
çok mu borçları size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…