- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.381
hoşgeldin uzun zamandır yoktunMerhabalar arkadaşlar ücretsiz izin dönüşü tekrar işe başladım ve yeni birikimlere devam
Hoşbuldum Evet Ücretsize ayrıldım birikim yapamadım öyle olunca çok giresim gelmedi grubahoşgeldin uzun zamandır yoktun
Hoşgeldin canım.Merhabalar arkadaşlar ücretsiz izin dönüşü tekrar işe başladım ve yeni birikimlere devam
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım.
Hoşgeldin geçen gün seni düşünmüştümHoşbuldum canım
Hoşbuldum tuce bende seni düşünmüştüm bebişi büyümüştür dedimHoşgeldin geçen gün seni düşünmüştüm
Ay bende çok merak ediyorumScss94 umarım kötü bir şey yoktur seni çok merak ettim
Bugün hava bulutlu yarının habercisi gibi
Yarın yağmurlu görünüyor baya serinleyecekmiş ama bunaltıcı bir hava var hala
Ay evet büyüdü çok şükür siz nasılsınızHoşbuldum tuce bende seni düşünmüştüm bebişi büyümüştür dedim ☺
Bizde iyiyiz büyüdük kreşe bile başladıkAy evet büyüdü çok şükür siz nasılsınızAramıza dönmene çok sevindim
İzin açılırsa bana gelirsin boşverİZin açılmaz zaten yA gidilmez . Açılsa bile ben gitmek istemiyorum söylerim bunu . Biz gitmesek onlar gelecek kesin o ayrı bir olay
Ay size maşallahBizde iyiyiz büyüdük kreşe bile başladık☺
Allah senin annenden razı olsun çok emektar bir kadınSelam kızlar iş yerime uğradım kahve içeceğiz arkadaşla.Sonra eve gidip konservelerimi koli yapacağım.40 şişe domates sosu 20şişe salca 5şişe bal 10şişe reçel.5litrelik tenekede 4 tane zeytınyag 5kg nohut 5kg zeytin.Allah razı olsun annemden.Giderkende 5kilo salamura peynır bal kabagı götürecegım.Cocugu almaya gelincede dondurucudan bezelye kozlenmiş biber taze fasulye bamya et götüreceğim dolabı temizler çalıştırırım gidince hemen yerleştiririm.Kayınvalidem aradı gelirken ne istersin diye eşime sormuş sanırım oda bana yönlendirmişOnada cevizli sucuk çörek otlu tulum peyniri birde cumhuriyet sucuklarından istedim.Ezineden geçerken 2.5kg lık tenekede Ezine peynırı alacağım uzun süre bizi idare eder Allah güle güle sağlıkla yemeyi nasip etsin inş
Hoşgeldin canım güzel birikimler olur inşMerhabalar arkadaşlar ücretsiz izin dönüşü tekrar işe başladım ve yeni birikimlere devam
Gerçekten öyle Allah razı olsun tuttuğu altın olsunAllah senin annenden razı olsun çok emektar bir kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?