Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar iş yerime uğradım kahve içeceğiz arkadaşla.Sonra eve gidip konservelerimi koli yapacağım.40 şişe domates sosu 20şişe salca 5şişe bal 10şişe reçel.5litrelik tenekede 4 tane zeytınyag 5kg nohut 5kg zeytin.Allah razı olsun annemden.Giderkende 5kilo salamura peynır bal kabagı götürecegım.Cocugu almaya gelincede dondurucudan bezelye kozlenmiş biber taze fasulye bamya et götüreceğim dolabı temizler çalıştırırım gidince hemen yerleştiririm.Kayınvalidem aradı gelirken ne istersin diye eşime sormuş sanırım oda bana yönlendirmişOnada cevizli sucuk çörek otlu tulum peyniri birde cumhuriyet sucuklarından istedim.Ezineden geçerken 2.5kg lık tenekede Ezine peynırı alacağım uzun süre bizi idare eder Allah güle güle sağlıkla yemeyi nasip etsin inş

Allah senin annenden razı olsun çok emektar bir kadın

Bugün iç kapı bakacağız birkaç yere daha.Mutfak banyo dolapları için Pazar ve Pazartesi ölçüye geleceklere ona göre çizim yapılıp malzeme seçeceğiz fiyat çıkacak karar vereceğiz.2 odaya gömme dolapta olacak biraz fazla çıkar fiyat.8tane kapı olacak kapılar 750-1000 bandında bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…