- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.401
İyi tatiller canımHoşgeldin canım.
yoğurdu zorlada olsa yediriyorumbak kötü u bizdeyoğurt yiyor mu
Yoğurt yiyorsa bir şekilde süte takılma . Çünkü sütte zaten artık besleyici bir durum yokmuş .yoğurdu zorlada olsa yediriyorum
Sute de cicibebe koyup veriyorum cicibebe taraftari değilim mecbur kalıp veriyorum
biz de sipariş verdik gelecek en sağlıklısı ben nadir misiryagi aliyorum18 litrelik 2 bidon zeytinyağı aldık.
720 lira ödedik.
Eve artık ayçiçek yağı sokmam.
Canım cicibebede aşırı şeker var bence verme onun yerine illa vermek istiyorsan petibör büskivi ver canımyoğurdu zorlada olsa yediriyorum
Sute de cicibebe koyup veriyorum cicibebe taraftari değilim mecbur kalıp veriyorum
Biz yıllardır sokmuyoruz kızartmayı bile zeytinyağıyla yapıyorum o kadar lezzetli oluyor ki alışınca ayçiçek yağıyla yapılan kızartmayı yiyemiyorsun18 litrelik 2 bidon zeytinyağı aldık.
720 lira ödedik.
Eve artık ayçiçek yağı sokmam.
105 gelmiş bize deKuzular selams evi süpürdüm sildim toz aldım bebeğe çorba yedirdim biraz amaeşim aradı onunla bebeği konuşturdum. Emzirdim uyudu bende yanına yattım biraz dinleneceğim. Akşama fırına patates tavuk atarım pratik salata birde havuç tarator yapacağım . Eşim maaşı yapmış 1200 TL civarı izin yüzünden kesintimiz var . Akşama bütçe yaparım 145 TL elektrik geldi
En son ortadan kaybolduğu da ev almış yerleşmişti.Scss94 oğlun mu hasta Allah korusun merak ediyorum
Bize iyi geldi cidden20 Gün yaklaşık klima durmadan gece gündüz çalıştı105 gelmiş bize de
Peki o vakitKuzummm bizimkinin var sagolasin
Benimde aklıma o zaman geldiEn son ortadan kaybolduğu da ev almış yerleşmişti.
Bize tahsisli lojman doluymuş kiralık ev bakacağız2500-3000 en uygunları
alırsınız inşallah en kısa zamanda35 gramdı canım 16 grmı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?