- 7 Ocak 2018
- 27.576
- 80.040
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.721
Bizim de evde herşey olmasına rağmen illaki harcama oluyor ya anlamıyorum çoğu şeyi toplu alırım markete çıkmayayım diye ama yine de gidiliyorHiç sanmıyorum Alyaharcanır bizim evde
Sağol pure seninde erzaklar süper kışın güle güle yiyelim inş@Zeynep Gulru geçmiş olsun canım.
Mesaj arası atlamışım. Çok yoğunum bugünlerde.
@Zeynolin44 biz de aynıyız canım gelecek ayın parasından yemeye başladık bile.
okyonus erzakların süper. Mutlulukla huzurla tüketin.
Aaaaaaa lütfen ben 1 grm aldım birikimeGünaydın kızlar.Birikim yok kimsede topikçe battık topikçe çıkacağız inşHayat artık inanılmaz pahalı Bizde düşünüyoruz dışarıya kahvaltıyamı gitsek simit mi alsak evdemi yesek bakalım ben su böreği alıp evde yeme taraftarıyım ama
Yani arada öyle birikim yapanlar çıkabiliyorAaaaaaa lütfen ben 1 grm aldım birikime
Hangi ay için battıkGünaydın kızlar.Birikim yok kimsede topikçe battık topikçe çıkacağız inşHayat artık inanılmaz pahalı Bizde düşünüyoruz dışarıya kahvaltıyamı gitsek simit mi alsak evdemi yesek bakalım ben su böreği alıp evde yeme taraftarıyım ama
Ahahahhha evrt
Evet oda aldı bak onu unuttum
Ben Eylüldee birikimi bırak daha birikimden yedimHangi ay için battık
Merak etme eşin birazdan markete gittimi 2 günlük kahvaltı ücretini markete bırakıp gelir.Ama olsun kızzz bırak adam mutlu olsun uzun zamandır uzak kaldıEv halkı kahvaltıyı dışarda yapalım dedi eeeee akşamda dışarda yicez
Dedim yok ben hazırlarım kahvaltıyı evde yapalım boş yere para vermeyelim ( benden beklenmeyen cümle))
Ayyy eşin geldi dimi dün yazdım mı ya sana.Ev halkı kahvaltıyı dışarda yapalım dedi eeeee akşamda dışarda yicez
Dedim yok ben hazırlarım kahvaltıyı evde yapalım boş yere para vermeyelim ( benden beklenmeyen cümle))
Eşin geldi dimi gözün aydınBen Eylüldee birikimi bırak daha birikimden yedimEkimde Kasım’da parlak degil Aralık’ta belki Ocak’ta bir atak olabilir
Püriş erzaklarınızı ağız tadı ile yiyin
Su böreğiinden yana benim oyum. Çok severimGünaydın kızlar.Birikim yok kimsede topikçe battık topikçe çıkacağız inşHayat artık inanılmaz pahalı Bizde düşünüyoruz dışarıya kahvaltıyamı gitsek simit mi alsak evdemi yesek bakalım ben su böreği alıp evde yeme taraftarıyım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?