Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hiç sanmıyorum Alya harcanır bizim evde
Bizim de evde herşey olmasına rağmen illaki harcama oluyor ya anlamıyorum çoğu şeyi toplu alırım markete çıkmayayım diye ama yine de gidiliyor

Eltim de toplu alır 15 gün hiç markete girmez
Hiç mi eksik bişey olmaz diyorum o da hani markete gittiğinde öyle çok da almaz

Aaaaaaa lütfen ben 1 grm aldım birikime

Hangi ay için battık

Ev halkı kahvaltıyı dışarda yapalım dedi eeeee akşamda dışarda yicez

Dedim yok ben hazırlarım kahvaltıyı evde yapalım boş yere para vermeyelim ( benden beklenmeyen cümle))
Merak etme eşin birazdan markete gittimi 2 günlük kahvaltı ücretini markete bırakıp gelir.Ama olsun kızzz bırak adam mutlu olsun uzun zamandır uzak kaldı

Kızlar günlük planlarımı yazayım sabah bebeğe çorba ve gece için muhallebi pişirirdim dolaba koydum öğleden sonrası içinde köfte hazırladım . Emzirdim uyuttum kendime çay koydum . O uyanınca dışarı çıkacağız A101 e liste yaptım çok birşey yok dün de parça parça aldım ya o yüzden . Evde nakit param az var . Gelirken para çekerim manavı arayacağım 2 kg süt ve sebze meyve siparişi vereceğim eve . Birde su siparişi vereyim yarın pazar . Manavdan hepsinden toplam 10 TL kazıklanıyor olabilirim ama en azından eve getiriyorlar markette seçip kalabalığa girmiyoruz . Yarın eşim nöbetten gelecek uyuyacak akşama avm ye gideceğiz ona bot ve ince bir mont için çocukla birde poşet poşet taşımayalım sonra çok yoruluyorum ben . Sütü 1 kg ına bebeğe yoğurt yapayım geri kalanı sütlaç olsun yarın yeriz

Ev halkı kahvaltıyı dışarda yapalım dedi eeeee akşamda dışarda yicez

Dedim yok ben hazırlarım kahvaltıyı evde yapalım boş yere para vermeyelim ( benden beklenmeyen cümle))
Ayyy eşin geldi dimi dün yazdım mı ya sana. gözün Aydın

Ben Eylüldee birikimi bırak daha birikimden yedimEkimde Kasım’da parlak degil Aralık’ta belki Ocak’ta bir atak olabilir
Eşin geldi dimi gözün aydın kızzz biz birikim yapamadık diye milletin birikimine çamur atmayalım

Su böreğiinden yana benim oyum. Çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…