- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.741
1.25 canım. Daha almadık sorduk. Gitmeye yakın alicazPüriş erzaklarınızı ağız tadı ile yiyinköy yumurtası kaç TL
Ya ben dün Aralık anneleri topiğinde yazdım uyku ile ilgili 20:00 de uyur diye birisi yazmış ki aaa ne güzel filan dün çok zor daldı karnı toktu emindim allahtan . Ay bir daha oraya birşey yazmayacağımTuğce oğlum iki aydır bahsettiğin gibi gece defalarca uyanıyor. Sabahta erkende kalkıyor dişten olduğunu düşünüyorum
Bende 1.25 e alıyordum hep dün adam kartımdan 7 TL çekmiş 1 TL olmuş yani kafalarına göre yapıyorlar resmen1.25 canım. Daha almadık sorduk. Gitmeye yakın alicaz
Ayyyy çok güldüm yaaaMerak etme eşin birazdan markete gittimi 2 günlük kahvaltı ücretini markete bırakıp gelir.Ama olsun kızzz bırak adam mutlu olsun uzun zamandır uzak kaldı
Aynen kız onu düşündüm zatenMerak etme eşin birazdan markete gittimi 2 günlük kahvaltı ücretini markete bırakıp gelir.Ama olsun kızzz bırak adam mutlu olsun uzun zamandır uzak kaldı
Evet canım dün akşam geldi pazartesi geri döniyorAyyy eşin geldi dimi dün yazdım mı ya sana.gözün Aydın
Ayyy nasıl yiyor anlatamam aslında 2 aya bir burdan giderken donmuş alıyor pişmiş ama tabi tadını vermiyor sıcak sıcak başında daha lezzetli oluyor
Teşekkür ederim canımGünaydın kızlar
Ayyyy çok güldüm yaaa
Kmsl Hnd gözün aydın canım
Okyonuscum şeninde gözün Aydın canım
Bende eşime dedim taşınma için yatacak olan sürekli görev yollugumla altın alacağımKızlar birikim düzenli yapmıyorum zaten arada biriktikçe alıyorum. Geçen ay ata ve yarım aldım.Bu ay alamam sanırım bakalım bilemiyorum.
Ama ben çok da gereksiz para harcıyorum bayadır. Alışveriş uygulamalarını kaldırıyorum telefondan karar aldım.
Biz geçen gün araştırdık nakliye çok pahalı.Bende eşime dedim taşınma için yatacak olan sürekli görev yollugumla altın alacağımMesafe çok degil ama olsun bakalım ne yatacak.Eşiminde görevlendirme parası var oda birkaç ayı bulurmus bekleyeceğiz
Fiyat almaya başladık fiyatlar dehsetBiz geçen gün araştırdık nakliye çok pahalı.
tarhanaKızlar bebislere hangi çorbaları yediriyorsunuz
Ben şok hahahagaggaaKayınvalidemlere geldik
Gelirken bir şey istediler aldık
204 lira ödedik
Parayı vereyim mi diyor lazım mı para size diye soruyor
Neyse vermeye karar verdi cebinden çıkardı 200 tl verdi ,5 tl var 10 tl var kıyamadı bozuk 4 tl arıyor denkleştiremedi hadi oda sizden olsun dedi1 tl si bizde kalır diye kıyamadı 5 tl ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?