Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tuğce oğlum iki aydır bahsettiğin gibi gece defalarca uyanıyor. Sabahta erkende kalkıyor dişten olduğunu düşünüyorum
Ya ben dün Aralık anneleri topiğinde yazdım uyku ile ilgili 20:00 de uyur diye birisi yazmış ki aaa ne güzel filan dün çok zor daldı karnı toktu emindim allahtan . Ay bir daha oraya birşey yazmayacağım

Günaydın kızlar
Merak etme eşin birazdan markete gittimi 2 günlük kahvaltı ücretini markete bırakıp gelir.Ama olsun kızzz bırak adam mutlu olsun uzun zamandır uzak kaldı
Ayyyy çok güldüm yaaa
Kmsl Hnd gözün aydın canım
Okyonuscum şeninde gözün Aydın canım

Yün yorganımın üzerinde beyaz alez niteliğinde bir kılıf var . Onu ve birkaç beyaz şeyi daha 90 derecede yıkayacağım kızlar . Bu sene yatak örtümü de kullanmayacağım kışın . Beyaz baya büyük bir battaniyem var düz zaten onu yatağın üzerine sererim pike kalkıp yorgan gelince. Geçen sene çok zorlandım yatak örtüsünü hangi akla hizmet kaldırmadık anlamadım bebekle üzerinde yatmayalım diye aç kapat uğraştım gündüzleri . Akşam bebek uyuyunca da akvaryumu kireç çözücü yapacağım

Merak etme eşin birazdan markete gittimi 2 günlük kahvaltı ücretini markete bırakıp gelir.Ama olsun kızzz bırak adam mutlu olsun uzun zamandır uzak kaldı
Aynen kız onu düşündüm zaten
Daha 2 ay oldu
Ayyy eşin geldi dimi dün yazdım mı ya sana. gözün Aydın
Evet canım dün akşam geldi pazartesi geri döniyor
Kmsl Hnd kocan masallah tam adamımmumbar şirdan kelle paça....
Bizimki eve sokmaz.
Ayyy nasıl yiyor anlatamam aslında 2 aya bir burdan giderken donmuş alıyor pişmiş ama tabi tadını vermiyor sıcak sıcak başında daha lezzetli oluyor

Yarın akşamaa dışarı çıkmazsak kelle paça yaprım
Günaydın kızlar

Ayyyy çok güldüm yaaa
Kmsl Hnd gözün aydın canım
Okyonuscum şeninde gözün Aydın canım
Teşekkür ederim canım

Günaydın kizlarrr
Kmsl Hnd cok sevindim enişte hos gelmiş
dun 8 de uyudum haftanın yorgunlugu .
sevgilim sabah kalmış evi süpürüp silmiş iki gözümün çiçeği
Kızı baleye götüreceğim ordan madoya geçip bir kahve içeceğim:
Herkesin kışlıklar süper biz memleketten pek biseyler getiremiyoruz çocukların eşyaları falan derken bagaj doluyor anca zeytin yağı falan büyük şeyler.

okyonus bırak adamın canı ne istiyorsa alsın cebinizde bir sürü paranız olduğu ama ayrı ve mutsuz olduğun günleri düşün . Ben hep öyle yapıyorum evet para birikim önemli ama her zaman değil bunu sakın unutma
[/QUOTE]
Kız benimki istediğini alıyor Zaten ben onu Kmsl Hnd ye dedim eşi marketi özlemiştir diye

Kızlar birikim düzenli yapmıyorum zaten arada biriktikçe alıyorum. Geçen ay ata ve yarım aldım.Bu ay alamam sanırım bakalım bilemiyorum.
Ama ben çok da gereksiz para harcıyorum bayadır. Alışveriş uygulamalarını kaldırıyorum telefondan karar aldım.

Bende eşime dedim taşınma için yatacak olan sürekli görev yollugumla altın alacağımMesafe çok degil ama olsun bakalım ne yatacak.Eşiminde görevlendirme parası var oda birkaç ayı bulurmus bekleyeceğiz

Bende eşime dedim taşınma için yatacak olan sürekli görev yollugumla altın alacağımMesafe çok degil ama olsun bakalım ne yatacak.Eşiminde görevlendirme parası var oda birkaç ayı bulurmus bekleyeceğiz
Biz geçen gün araştırdık nakliye çok pahalı.

Biz geçen gün araştırdık nakliye çok pahalı.
Fiyat almaya başladık fiyatlar dehsetTayin dönemi bitti dedi birisi araba boş gidip boş gelecek dedi.Zaten hep öyle oluyor bizim hep uygusuz vakitte taşınıyoruz hayatımız hep belirsiz olduğu için

Ben elimde zaten var olan türk lirası ile aldım kızlar altını. Amacım değer kaybetmemesi içindi. Yani eve yeni gelen bir para yok çok da farklı değilim sizden

tuce_tuce çocuğun güzel huylarını burası hariç hiçbir yerde yazma ( burda kimse kem gözlü değil nazar değmez ondan diyorum )

İnan ki bazı tipler var tanıdığım ne zaman konuşsak yanlışlıkla oğlan güzel uyuyor veya güzel yiyor falan dediğim zaman hemen ertesi günlerde çocuğun huyu değişiyor. Yiyen çocuk yemiyor uyuyan çocuk uyumuyor. Veya eşimle aramın iyi olduğunu falan söylesem hemen ertesinde bir gerginlik yaşıyoruz.

Bazı insanlar var istemeden de olsa nazar değdiriyorlar

Oğlanla kahvaltı yaptık

Yatakları topladım banyo temizledim , kapıların tozunu aldım tekrar. Koyu renk kapılar hemen toz tutuyor sinir oluyorum haftada bir mutlaka siliyorum yine de ertesi gün toz

Oğlana sebzeli mercimek çorbası yaptım öğlen için , yoğurt ve ekmek ile yedireceğim.

Yemek olarak taze fasulye pişireceğim , pilav yapmıcam çünkü tatlı olarak irmik helvası var. Eşimin bugünlerde midesi ağrıyor pilav fazla olur.

Şimdi uyutmayı deneyeceğim bakalım. Uyursa güzel olur yemeği pişiririm rahat rahat. Uyandıktan sonra dışarı çıkarız biraz her zamanki tenha parkımıza gideriz

Kayınvalidemlere geldik
Gelirken bir şey istediler aldık
204 lira ödedik
Parayı vereyim mi diyor lazım mı para size diye soruyor
Neyse vermeye karar verdi cebinden çıkardı 200 tl verdi ,5 tl var 10 tl var kıyamadı bozuk 4 tl arıyor denkleştiremedi hadi oda sizden olsun dedi 1 tl si bizde kalır diye kıyamadı 5 tl ye

Ben şok hahahagaggaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…