- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.761
İnanamıyorumKayınvalidemlere geldik
Gelirken bir şey istediler aldık
204 lira ödedik
Parayı vereyim mi diyor lazım mı para size diye soruyor
Neyse vermeye karar verdi cebinden çıkardı 200 tl verdi ,5 tl var 10 tl var kıyamadı bozuk 4 tl arıyor denkleştiremedi hadi oda sizden olsun dedi1 tl si bizde kalır diye kıyamadı 5 tl ye
Ay aynen zerya akıllandım vallaBen elimde zaten var olan türk lirası ile aldım kızlar altını. Amacım değer kaybetmemesi içindi. Yani eve yeni gelen bir para yok çok da farklı değilim sizden
tuce_tuce çocuğun güzel huylarını burası hariç hiçbir yerde yazma ( burda kimse kem gözlü değil nazar değmez ondan diyorum )
İnan ki bazı tipler var tanıdığım ne zaman konuşsak yanlışlıkla oğlan güzel uyuyor veya güzel yiyor falan dediğim zaman hemen ertesi günlerde çocuğun huyu değişiyor. Yiyen çocuk yemiyor uyuyan çocuk uyumuyor. Veya eşimle aramın iyi olduğunu falan söylesem hemen ertesinde bir gerginlik yaşıyoruz.
Bazı insanlar var istemeden de olsa nazar değdiriyorlar
Kaynana olmak bunu gerektirir mazallah gelin o 1 lirayla kendine ev araba alırKayınvalidemlere geldik
Gelirken bir şey istediler aldık
204 lira ödedik
Parayı vereyim mi diyor lazım mı para size diye soruyor
Neyse vermeye karar verdi cebinden çıkardı 200 tl verdi ,5 tl var 10 tl var kıyamadı bozuk 4 tl arıyor denkleştiremedi hadi oda sizden olsun dedi1 tl si bizde kalır diye kıyamadı 5 tl ye
Bende hepsine gıcık oluyorumKaynana olmak bunu gerektirir mazallah gelin o 1 lirayla kendine ev araba alır
Koca ailesi hep aynı sanırım bizimkilerde para almak icin yer arıyorlar .
demiyorlar gelin 4 sene çalışmadı tek maaşla
yine aklıma geldi gicik oldum hepsine
Aynen boşver bende adamı borçtan kurtarmıyorum yoksa hemen aileye veriyorBende hepsine gıcık oluyorum
Neyse sinir olmayalım onlar için
Yoksa söylenecek çok şey var ama insanlık bizde kalsın
Aynen mantık aynı bendedeAynen boşver bende adamı borçtan kurtarmıyorum yoksa hemen aileye veriyor
Erkeğin iki gözü varsa birini kor edeceksin cok görüp bilmesinAynen mantık aynı bendede2 ev kredisi bir kira ödüyoruz seneye çocuğun okul taksidi eklenecek kredinin birisi bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?