Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kizlar. Herkesin birikimleri erzaklari bereketli olsun. Ben de su an icin goreve devam ediyorum. Ekim maasim icin plan yaptim. Ablam ev alacak.1 aya 2000 lira ona ev hediyesi icin ayiricam. 2 tane kuzucuguma ileriye dönük birikim icin ,kendi adlarina bankada altin hesabi acip 1 er gr alarak baslayacagim insaallah. Arabamizin muayenesi icin 500 tl esime verecegim. Sigortayi o halledecek. Bekledigim bir para var eger yakinda gelirse maastab kalani uzerine ekleyip 10 gram kibrit cöpu bilezik alacagim. Bakalim evdeki hesap carsiya uyacak mi

İnanamıyorum

Ay aynen zerya akıllandım valla

Kızlar dışarı çıktık süt yokmuş bu arada su geldi 14 TL . A101 den
Bebeğe ıhlamur
2 paket kahve yanına jelibon
Yağ çözücü sprey
Mantar
Kireç çözücü
33 lü fairy
90 TL ödedik eve geldik biraz çorba yedirdim zorla tabiki . Emdi uyudu bende yanına yattım biraz dinleyim uyanınca 16;00 gibi birşeyler yeriz yine dışarı çıkacağız evde sıkılıyor dışarıya alıştı

Kaynana olmak bunu gerektirir mazallah gelin o 1 lirayla kendine ev araba alır
Koca ailesi hep aynı sanırım bizimkilerde para almak icin yer arıyorlar .
demiyorlar gelin 4 sene çalışmadı tek maaşla
yine aklıma geldi gicik oldum hepsine

Bende hepsine gıcık oluyorum
Neyse sinir olmayalım onlar için
Yoksa söylenecek çok şey var ama insanlık bizde kalsın

Çocuğu parka getirdim haftasonu olduğunu unuttum biraz kalabalık 5-6 çocuk var.

Allahtan büyük bir park çok yakın temas etmiyorlar.

Fasulye yemeği yaptım eşim msj attı işte yiyip gelecekmiş orda da kuru fasulye pişiyormuş. Taze fasulye bana kaldı

Birazını hemen buzluğa atacağım eve gidince.

Çarşıya çıktık. Kızın okul kıyafetleri 250 tl tuttu. 50 de kırtasiyede harcadık. Birkaç eksiği vardı.
50 lira da yemek yedik.
Bileklik sordum kuyumcuda 22 ayar 22 gram 13 bin küsür tuttu. Ayy çok beğendim ama aklım kaldı

Kardesimin oglu da pozitif cikti, 22 aylik ama iyi bir rahatsizligi yok suan. Kardesim ilac kullandigi icin emzirme demisler, ilaclar bittikten 5 gun sonra emzirebilirsin demisler, kardesim de yakinda biraktirmayi dusunuyordu zaten. Kizi negatif cikmis.
Market alisverisi 73$, hava biraz ruzgarli ama guzel, son komurumuzu bitirmek icin mangala gidecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…