Bugün ne aldin kaç tl harcadin

20tl kornişon
10tl sarımsak
20tl muz
50 TL pazarda harcadık 30tl makette harcadık.Katmer sirke kefir aldık.
Sabahta 6tl simit günü 86tl harcama ile kapattık.Yarın turşu kuracağız dünde 3 kilodan kurduk bugünde 3kilo aldım annemle paylaşırız.Ortaboy kavanozlarla 12 tane çıktı bunlar daha minik boy 8-9şişe bunlar çıkar 10şişe anneme 10bana yeter.Sonra lahana havuçtan yaparım.tursu bizde çok yeniyor suyunu falan içiyoruz

Slm kızlar
Kasap 200tl
Market 146tl
Pazar 100tl
Bizim de uzunca bir süre birikim olmaz.
okyonus cnm Trendyol indiriminden bir şeyler almaya niyetlendim ama tuttum kendimi. Bir şey almadan atlattım
Bende niyetlendim vazgeçtim bak ikimizde doğru yoldayızKartlar yarın kesiliyor bakalım ne geldi en az 5bin bekliyorum geçen ay 6bin geldi.

Bebeğe uyurken ağrı kesici verdim çok mecbur kaldım annemde dedi diğer dişi patlamak üzereydi zaten diye Kayseri’de gördüğü zaman birkaç günü var sabretmemiz lazımo uyuyunca hemen akvaryumu temizledim koluma ağda yaptım yemek yiyorum çay koydum . A101 den oreo indirimdeydi almıştım çayla yerim biraz dinlenirim . Yorgan işini hallettim biraz havalandırdım güneşlendirdim. 1 makina çamaşır yıkadım beyazlar .

Eşimin işyerinden tanıdığı zor durumda kalınca baktığı ördek ve horozları köyden getirip satma kararı almış. Eşime dedim biz alalım madem öyle iki ördek bir horuz bir tavuk 150 lira demiş 200 vereceğiz. eşim temizlettirip kestirip getireck oğlan için alıyorz.
Keşke bakacak yerimiz olsaydı biz bakardık.
Canlı görsem kıyamam hayatta

Selam kızlar,

Valla benim kızım da ayni gece 3 ten sonra neredeyse hic uyumuyor, 10 kere uyanip emiyor. Mecburen yanıma alıyorum artik gecenin yarisini bizimle uyuyor. Dişi patladı kıpkırmızı acıyordur dişti atakti hic bitmiyor.

Gün su gibi akip gidiyor zor yetisiyorum her saat planli olmak gerekiyor.
Esim işe gitti. Ben de kahvaltı toparla, bulaşık ... klasik sabah işlerini yaptım.

Kızımla yürüyüşe çıktık, yeşillik yerlerde oynadı eğlendi enerjisini attı.

Toplu kıyma aldık 4 kg. Yarısı yemeklik küçük küçük paketlenip dondurucuya atılacak. Yarısı da köfte yapılacak inşallah. Yemekte köfte makarna var.

cidden planlı olmak lazım eğer evde plan yapmayayım her yer her yerde oluyor bir sürü eksik vs vs sabah 7 de başlıyorum herşeyi düzenlemeye

cidden planlı olmak lazım eğer evde plan yapmayayım her yer her yerde oluyor bir sürü eksik vs vs sabah 7 de başlıyorum herşeyi düzenlemeye
Valla oyle... yarim saat sasmiyor. Her gun her seyi yapayım dersen koca gün ancak yetişiyor. Ben gune cocugun ve bizim ihtiyaçlarımızı zor sığdırıyorum. Kizimi her gun 1 saat dışarı çıkarıyorum, o beni daha da çok sıkıştırıyor. Onun icin kendimizden veya evden fedakarlik ediyorum.

Bende sabah kahvaltısını yaptırdıktan sonra hemen öğünlerini hazırlayıp dolaba koyuyorum . Kendime çay koyup bebeği uyutuyorum hemen hızla çayımı içiyorım. O uyanınca hemen süpür sil yapıyorum her süpür sil günü değilse öğlen yemeğine kadar dışarı çıkıyoruz. Geri dön yedir temizle yatır . Kendim birşey yiyorum o arada hemen yemek için hazırlık bebek uyanıyor oyun oynat . Yemek yedir o mama sandalyesinde otururken hemen akşam yemeği yapıyorum . Sonra temizle oynat . Eşim geliyor yemek ve bebeğe gece mamması yedir . Masa topla duş aldır emzir uyut anlatırken yoruldum . Atak haftasındayız 1. Gün 35 gün mü ne sürecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…