- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.781
Dedik valla Borcu ödeniyor o parayı yok sayıyoruzokyonus senin evin değeri de artmıştır. İyiki aldık dedin mi
Aferin kızımaŞu meşhur alışveriş sitelerini telefonumdan kaldırdım
Bende niyetlendim vazgeçtim bak ikimizde doğru yoldayızSlm kızlar
Kasap 200tl
Market 146tl
Pazar 100tl
Bizim de uzunca bir süre birikim olmaz.
okyonus cnm Trendyol indiriminden bir şeyler almaya niyetlendim ama tuttum kendimi. Bir şey almadan atlattım
Bende çay içiyorum şuan kafa dinliyorumOğlan babasıyla oynuyor bende ada çayı içiyorum ne güzel şeymiş çocuğun oyalanması
Dimi ya Adana çok güzelBende MasterChefi izliyorum adanadalar çok güzelll
cidden planlı olmak lazım eğer evde plan yapmayayım her yer her yerde oluyor bir sürü eksik vs vs sabah 7 de başlıyorum herşeyi düzenlemeyeSelam kızlar,
Valla benim kızım da ayni gece 3 ten sonra neredeyse hic uyumuyor, 10 kere uyanip emiyor. Mecburen yanıma alıyorum artik gecenin yarisini bizimle uyuyor. Dişi patladı kıpkırmızı acıyordurdişti atakti hic bitmiyor.
Gün su gibi akip gidiyor zor yetisiyorum her saat planli olmak gerekiyor.
Esim işe gitti. Ben de kahvaltı toparla, bulaşık ... klasik sabah işlerini yaptım.
Kızımla yürüyüşe çıktık, yeşillik yerlerde oynadı eğlendi enerjisini attı.
Toplu kıyma aldık 4 kg. Yarısı yemeklik küçük küçük paketlenip dondurucuya atılacak. Yarısı da köfte yapılacak inşallah. Yemekte köfte makarna var.
Ay bizimki hala ayaktaBende çay içiyorum şuan kafa dinliyorum
Valla oyle... yarim saat sasmiyor. Her gun her seyi yapayım dersen koca gün ancak yetişiyor. Ben gune cocugun ve bizim ihtiyaçlarımızı zor sığdırıyorum. Kizimi her gun 1 saat dışarı çıkarıyorum, o beni daha da çok sıkıştırıyor. Onun icin kendimizden veya evden fedakarlik ediyorum.cidden planlı olmak lazım eğer evde plan yapmayayım her yer her yerde oluyor bir sürü eksik vs vs sabah 7 de başlıyorum herşeyi düzenlemeye
BendeValla oyle... yarim saat sasmiyor. Her gun her seyi yapayım dersen koca gün ancak yetişiyor. Ben gune cocugun ve bizim ihtiyaçlarımızı zor sığdırıyorum. Kizimi her gun 1 saat dışarı çıkarıyorum, o beni daha da çok sıkıştırıyor. Onun icin kendimizden veya evden fedakarlik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?