- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.821
yani çok düşkün kalırsın, hastalık vs Allah korusun da yalnız bırakılmaz zaten. Ama iki sokak ötede evin varken zaten yalnız değilsin yani. Ben şimdiden pazarlık yapılmasına sinir oluyorum. Bana fikir soran yok. Ama neyse ki ben babanneli evde büyüdüğüm için daha baştan bunun pazarlığını yapmıştım eşimle. O da ciddiyetimi ve geri adım atmayacağımı biliyor. Şimdiden hiççç kendimi geremeyeceğim o yüzden
Benim kesildi canım dün. Giderek azalıyor taksitlerimBende niyetlendim vazgeçtim bak ikimizde doğru yoldayızKartlar yarın kesiliyor bakalım ne geldi en az 5bin bekliyorum geçen ay 6bin geldi.
Boşver boza cidden boş konuşmalaryani çok düşkün kalırsın, hastalık vs Allah korusun da yalnız bırakılmaz zaten. Ama iki sokak ötede evin varken zaten yalnız değilsin yani. Ben şimdiden pazarlık yapılmasına sinir oluyorum. Bana fikir soran yok. Ama neyse ki ben babanneli evde büyüdüğüm için daha baştan bunun pazarlığını yapmıştım eşimle. O da ciddiyetimi ve geri adım atmayacağımı biliyor. Şimdiden hiççç kendimi geremeyeceğim o yüzden
Selam kızlar
Gün erken başladı ama ancak yazabiliyorum
Yataklar toplandı, kahvaltı hazırlandı yenildi. Eşime ıspanaklı gözleme yapacağım söz verdim dün.
Ispanakları ayıklayıp yıkadım , sonra doğrayıp tekrar sirkeli suya bastım. Gerçekten uğraştırıcı ya ama söz verdik bi kere napalım
Bir makine çamaşır attım yıkanıyor.
Evdeki fazlalıkları çıkarıyorum atıcam. ( bozulan blender seti , onun karton kabı vs ) garantisi çoktan bitti şimdi yaptırsam bir sürü para isteyecekler. Attım gitti yenisini alırım bir ara.
Gözüme fazla gelen ne varsa çıkaracağım. Oğlanın küçülen ayakkabılarını ikinci el sitesine koydum onlar satılır zaten yakın zamanda.
Kıyafetlerini de ayıklamam lazım uygun bir zamanda.
Evli çocuklu kadının işi biter mi yüzü gülür mü
Bozulan mikserin saglam parcalarinida yukle, senin saglamin baskasinin aradigi olabilir
Ben direk cope atmistim
Aynen su gibi gidiyorKızlar para dayanmıyor
600 lira Lcw çocuklara üst aldım alt hiç bisey yok
200 lira spor salonuna yazildim
Migrosta 150 lira
Hepsini peşin aldım karta geçirmeyeceğim. Kart birikince zor oluyor
Hayırlı olsun canımKızlar para dayanmıyor
Migrosta 150 lira
Hayat çok pahalı bende taşınınca bakacağım dolabını düzenlerim geçen yıl 3-4alt 3-4 üst almıştım kış için.Montu beresi var bot kış çıkarken aldım çorap iç çamaşırı ihtiyacı olabilir.Ablam İngiltere’den 2 takım pijama 3 alt getirdiKızlar para dayanmıyor
Migrosta 150 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?