Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar yeni uyandık.Oglan hemen kendini bahçeye attı koşuyor.Kahvaltı edecegız sonra evimize gideriz birazdaha toplanırız yarın mesai var ama müdürle konuşup 2 gün idari izin alırım Çarşamba günüde ayrılış yaparım diye düşüyorum.Persembe günü eşyalar sarılacak cuma günü sabah erken gelip indiririz dediler.Pazartesi anlaşacağız nakliye ile hepsi aynı fiyat verdi

Bende niyetlendim vazgeçtim bak ikimizde doğru yoldayızKartlar yarın kesiliyor bakalım ne geldi en az 5bin bekliyorum geçen ay 6bin geldi.
Benim kesildi canım dün. Giderek azalıyor taksitlerim darısı başına bizim de 6-7bin geliyor eşimle ikimizin. Ama azaltmamız lazım kışın doğalgaz vs olacak.

Selam kızlar

Gün erken başladı ama ancak yazabiliyorum

Yataklar toplandı, kahvaltı hazırlandı yenildi. Eşime ıspanaklı gözleme yapacağım söz verdim dün.

Ispanakları ayıklayıp yıkadım , sonra doğrayıp tekrar sirkeli suya bastım. Gerçekten uğraştırıcı ya ama söz verdik bi kere napalım

Bir makine çamaşır attım yıkanıyor.

Evdeki fazlalıkları çıkarıyorum atıcam. ( bozulan blender seti , onun karton kabı vs ) garantisi çoktan bitti şimdi yaptırsam bir sürü para isteyecekler. Attım gitti yenisini alırım bir ara.

Gözüme fazla gelen ne varsa çıkaracağım. Oğlanın küçülen ayakkabılarını ikinci el sitesine koydum onlar satılır zaten yakın zamanda.

Kıyafetlerini de ayıklamam lazım uygun bir zamanda.

Evli çocuklu kadının işi biter mi yüzü gülür mü

Boşver boza cidden boş konuşmalar

Merhaba kızlar sabah 07:30 da başladık güne kahvaltı yaptırmaya çalıştım çok başarılı olamadım bulaşık makinası boşalttım bebek nevresimine çiş yaptı diğer nevresim de kirlideydi hepsini attım yıkandı astım . Kahvaltı hazırladım. Eşime sebze listesi attım alışveriş yaptı geldi . Bende bebeği uyuttum kahvaltı ettik . Gelen şeyleri yerleştirdim öğlene bebeğe çorba pişirdim . Eşim 35 TL harcadı markette . Bebek uyandı eşim uyudu . Ütü yaptım dün kileri kaldırdım . Makyaj yaptım saçlarımı düzelttim bebeğe çorba yedirdim o elma kemirirken bende lahmacun içi hazırladım . Zeytinyağım az kalmış Mutfağı süpürdüm sildim . Eşim uyandı bebeği annesiyle konuşturdu ben hiç gitmedim yanlarına sabah yıkananları ütüledim kaldırdım . Şimdi bebeği 2. Uykuya yatıracağım yoruldum öğleden sonra dışarı çıkacağız

Bozulan mikserin saglam parcalarinida yukle, senin saglamin baskasinin aradigi olabilir
Ben direk cope atmistim

Kızlar dolap uygulamasını nasıl yapıyorsunuz mesela bir ürün beğendim parayı nasıl gönderiyorsunuz benim herhangi bir hesabım yok ptt ile filan gönderilşyor mu bir de telefonla mu irtibata geçiyoruz

Kızlar para dayanmıyor
600 lira Lcw çocuklara üst aldım alt hiç bisey yok
200 lira spor salonuna yazildim
Migrosta 150 lira
Hepsini peşin aldım karta geçirmeyeceğim. Kart birikince zor oluyor
Hayırlı olsun canım Peşin alışveriş gibisi yok canım yaaa

Bende küçüğe yapacam alışveriş indirim var mıydı

Kızlar para dayanmıyor
600 lira Lcw çocuklara üst aldım alt hiç bisey yok
200 lira spor salonuna yazildim
Migrosta 150 lira
Hepsini peşin aldım karta geçirmeyeceğim. Kart birikince zor oluyor
Hayat çok pahalı bende taşınınca bakacağım dolabını düzenlerim geçen yıl 3-4alt 3-4 üst almıştım kış için.Montu beresi var bot kış çıkarken aldım çorap iç çamaşırı ihtiyacı olabilir.Ablam İngiltere’den 2 takım pijama 3 alt getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…