- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.861
Kızlar hangi yatağı kullanıyorsunuz büyük kızıma yatak alacaz 1.5 kişilik çok pahalı olmayan ama kalitesi iyi olup da kullanıp memnun kaldığınız yatak modeli markası var mı
Yok ama benimki kazım büfe muzlu sütüCnm ben de bir tane muz ve yarım avokadoTü soğuk süt ile blend edip bazen kakao da katabiliyorum diyet tatlı niyetine
Çok beklentim yok açıkçası silip süpürsün vs işte klasik şey . Bana şart bizim evin durumunu sen biliyorsun en yakıntuce_tuce hic bir zaman yuzde yuz olmaz ama sen senin icin en onemli seyleri belirle kadina nasil calistigini sor ben cok insanla calistim ayy bu cok kotu dedigim tek kisi duzensiz is yapiyordu cama girisiyor donuyor kapi siliyor donuyor odayi supurup koltuk minderlerini cirpiyor
Kafam allak bullak olmustu
Tutturdu dolabi cekicem diye izin vermeyince bana soylendi temizligi bozuluyormus calisan dolabi cektirmek istemedim anneminkini cekmisti dolap servis gordu dolabi bosaltirsin icini disini temizler cekersin dolu dolabi niye cektireyim
Ama bazi seylere o an gozyumuyorum ben
Asla yuzde yuz olmaz oran dusmedikce isini gormeye bak gelen daha iyi olmayacak sana su an sart
Kontrollu ama serbest ol
Mesela bir ablam hic alinmaz yillardir geliyor o an soylerim yapar oda sorar bu iliski zamanla gelisiyor
Yataş al canım ömürlük vallaKızlar hangi yatağı kullanıyorsunuz büyük kızıma yatak alacaz 1.5 kişilik çok pahalı olmayan ama kalitesi iyi olup da kullanıp memnun kaldığınız yatak modeli markası var mı
Yatas tavsiye ederim
Ben dogtas kullaniyorum acikcasi 2. Ye almam
En iyisi wellmat tabiki ama size uyarmi bilmiyorum
Evet benim de aklımda yataş var bir de bambiYataş al canım ömürlük valla
Yataşın en basit yatağını bile alsan bence çok iyi kalitesiEvet benim de aklımda yataş var bir de bambi
Ayyy wellmatlar çok pahalı yaaa
Yaa bak şimdi bambi ye bakmamı da engelleyeceksinYataşın en basit yatağını bile alsan bence çok iyi kalitesi
Bakma evetYaa bak şimdi bambi ye bakmamı da engelleyeceksin
Ben geldimyardımcı bir abla ile görüşüyorum düzenli gelmeye başlayacak Buda demek oluyor ki masraf Cedric1003 sana kaç TL ye geliyordu
İngiliz malları efsane benimde teyzem orda cok getiriyor tas gibi yıka yıka bisey olmuyorBenimkide eskitiyor hemen dizleri deliniyor kumaşlarda adi artık kalitesiz yapıyorlar lcw koton h&m den alıyorum.Ablamın aldıkları Marks&spencer kumaşları bile pamuk gibi
Boyner açılmış gördün müİngiliz malları efsane benimde teyzem orda cok getiriyor tas gibi yıka yıka bisey olmuyor
Tucecim tüm gün 150
Haftasonu ne çabuk geçiyor
Gördüm gördüm outleti hiç boyner gibi degil bugün biraz gezindim fiyatlar fena değildi.Boyner açılmış gördün mü
Evet sevmedim ben . Pembe elbiseli bi kız vardı gördün müGördüm gördüm outleti hiç boyner gibi degil bugün biraz gezindim fiyatlar fena değildi.
Ada çayı yaptım çekirdek yiyiyoruz kocişleYakında kocişe doyarsın dediğinizi duyar gibiyim
Üzerine düşeni yapmışsın yeterYemeğini yedirdim , Koydum çayını tatlısını önüne. Daha da bana bulaşmasın uzanıyom biraz. öldüm tüm gün çocukla yemekle evle uğraştım. Benim modum bu şuan
Bende kitap okumak istiyorum bak şuanBende dinlenme moduna geçtim kuzum uyudu bende uzanıyorum kesinlikle ses istemiyorum sessizliği dinlemek istiyorum buralarda takılırım biraz
Bence yat uyu dinlenBende kitap okumak istiyorum bak şuanveya Sudoku mu oynasam veya burada mı takılsam yemek menüsünde düzenlemeye gitmem lazım ay kafam karıştı bak ne yapsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?