Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar hangi yatağı kullanıyorsunuz büyük kızıma yatak alacaz 1.5 kişilik çok pahalı olmayan ama kalitesi iyi olup da kullanıp memnun kaldığınız yatak modeli markası var mı

Yatas tavsiye ederim
Ben dogtas kullaniyorum acikcasi 2. Ye almam
En iyisi wellmat tabiki ama size uyarmi bilmiyorum

Çok beklentim yok açıkçası silip süpürsün vs işte klasik şey . Bana şart bizim evin durumunu sen biliyorsun en yakın

Ben geldim yardımcı bir abla ile görüşüyorum düzenli gelmeye başlayacak Buda demek oluyor ki masraf Cedric1003 sana kaç TL ye geliyordu
Benimkide eskitiyor hemen dizleri deliniyor kumaşlarda adi artık kalitesiz yapıyorlar lcw koton h&m den alıyorum.Ablamın aldıkları Marks&spencer kumaşları bile pamuk gibi
İngiliz malları efsane benimde teyzem orda cok getiriyor tas gibi yıka yıka bisey olmuyor
Tucecim tüm gün 150
Haftasonu ne çabuk geçiyor

Kirada boşatacağım evin balkon kapısınin menteşi kırılmıştı sürtüyordu.Ev sahibi zaten kırıktı dedi ama iyice gitti öyle boşaltamam evi kul hakkı.Bugun onu yaptırdık 100tl verdik ustaya 30tl menteşe 85 tl peynır 20tl süt baya harcama oldu.Yarın kartlar kesiliyor yakıt alacağım arabaya başla harcama olamaz diye umuyorum.

Ada çayı yaptım çekirdek yiyiyoruz kocişleYakında kocişe doyarsın dediğinizi duyar gibiyim

Yemeğini yedirdim , Koydum çayını tatlısını önüne. Daha da bana bulaşmasın uzanıyom biraz. öldüm tüm gün çocukla yemekle evle uğraştım. Benim modum bu şuan

Bende dinlenme moduna geçtim kuzum uyudu bende uzanıyorum kesinlikle ses istemiyorum sessizliği dinlemek istiyorum buralarda takılırım biraz
Bende kitap okumak istiyorum bak şuan veya Sudoku mu oynasam veya burada mı takılsam yemek menüsünde düzenlemeye gitmem lazım ay kafam karıştı bak ne yapsam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…