Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimkiler çabukda eskitiyor ev kıyafeti cok ihtiyac oluyor
Çocuklara Uç dona 25 lira para ödedim
Ben bile A101 donu giyiyorum

Benimkiler çabukda eskitiyor ev kıyafeti cok ihtiyac oluyor
Çocuklara Uç dona 25 lira para ödedim
Ben bile A101 donu giyiyorum
Benimkide eskitiyor hemen dizleri deliniyor kumaşlarda adi artık kalitesiz yapıyorlar lcw koton h&m den alıyorum.Ablamın aldıkları Marks&spencer kumaşları bile pamuk gibi

Ben geldim yardımcı bir abla ile görüşüyorum düzenli gelmeye başlayacak Buda demek oluyor ki masraf Cedric1003 sana kaç TL ye geliyordu
İnşallah iyi biridir. Hem paran gidiyor hem sinirin bozuluyor çoğu zaman.Ben kaç kişiyi denedim. Bizim burda doğrudüzgün iş yapan yok anladımki. Bir kere göstermelik iyi yapsa ikincisi asla aynı olmuyor. Olmadı vazgeçtim kendimiz yapıyoruz eşimle.

Allahım yarabbim
Benim yerime eşim aşeriyor
Adana’da kazım büfeden muzlu süt istiyor
Yarın deneylim diyor yapıcaz bakalım
Tarifin var mı canım Kmsl Hnd
Canım ben tarifimi vereyim harika oluyor.
Bir tane muzu blendırdan bir su bardağı soğuk süt ile geçir. Bardağa koy üzerine bal ekleyebilirsin. Eklemesende olur.
İşte sana Kazım büfenin muzlu süt tarifi.
Ben sütü epey soğuk kullanıyorum tam o tadi veriyor.

Çok teşekkür ederim canım

İnş yA hiç tanımıyorum da tavsiye üzerine bakalım . İşin kötüsü yardımcı konusunda da hiç tecrübe sahibi değilim

Canım tatlı çektiğinde yapıyorum bu tarifle,cokta güzel oluyor

tuce_tuce hic bir zaman yuzde yuz olmaz ama sen senin icin en onemli seyleri belirle kadina nasil calistigini sor ben cok insanla calistim ayy bu cok kotu dedigim tek kisi duzensiz is yapiyordu cama girisiyor donuyor kapi siliyor donuyor odayi supurup koltuk minderlerini cirpiyor
Kafam allak bullak olmustu
Tutturdu dolabi cekicem diye izin vermeyince bana soylendi temizligi bozuluyormus calisan dolabi cektirmek istemedim anneminkini cekmisti dolap servis gordu dolabi bosaltirsin icini disini temizler cekersin dolu dolabi niye cektireyim
Ama bazi seylere o an gozyumuyorum ben
Asla yuzde yuz olmaz oran dusmedikce isini gormeye bak gelen daha iyi olmayacak sana su an sart
Kontrollu ama serbest ol
Mesela bir ablam hic alinmaz yillardir geliyor o an soylerim yapar oda sorar bu iliski zamanla gelisiyor

Kızlar hangi yatağı kullanıyorsunuz büyük kızıma yatak alacaz 1.5 kişilik çok pahalı olmayan ama kalitesi iyi olup da kullanıp memnun kaldığınız yatak modeli markası var mı

Cnm ben de bir tane muz ve yarım avokadoTü soğuk süt ile blend edip bazen kakao da katabiliyorum diyet tatlı niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…