- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.841
Çok mantıklı öyle yapayım teşekkürlerBozulan mikserin saglam parcalarinida yukle, senin saglamin baskasinin aradigi olabilir
Ben direk cope atmistim
Aynen su gibi gidiyor
Hersey pahalı .Hayırlı olsun canımPeşin alışveriş gibisi yok canım yaaa
Bende küçüğe yapacam alışveriş indirim var mıydı
Benimkiler çabukda eskitiyor ev kıyafeti cok ihtiyac oluyorHayat çok pahalı bende taşınınca bakacağım dolabını düzenlerim geçen yıl 3-4alt 3-4 üst almıştım kış için.Montu beresi var bot kış çıkarken aldım çorap iç çamaşırı ihtiyacı olabilir.Ablam İngiltere’den 2 takım pijama 3 alt getirdi
Benimkide eskitiyor hemen dizleri deliniyor kumaşlarda adi artık kalitesiz yapıyorlar lcw koton h&m den alıyorum.Ablamın aldıkları Marks&spencer kumaşları bile pamuk gibiBenimkiler çabukda eskitiyor ev kıyafeti cok ihtiyac oluyor
Çocuklara Uç dona 25 lira para ödedim
Ben bile A101 donu giyiyorum
Masraf deme bak hepinizi kiram ile döverimBen geldimyardımcı bir abla ile görüşüyorum düzenli gelmeye başlayacak Buda demek oluyor ki masraf Cedric1003 sana kaç TL ye geliyordu
İnşallah iyi biridir. Hem paran gidiyor hem sinirin bozuluyor çoğu zaman.Ben kaç kişiyi denedim. Bizim burda doğrudüzgün iş yapan yok anladımki. Bir kere göstermelik iyi yapsa ikincisi asla aynı olmuyor. Olmadı vazgeçtim kendimiz yapıyoruz eşimle.Ben geldimyardımcı bir abla ile görüşüyorum düzenli gelmeye başlayacak Buda demek oluyor ki masraf Cedric1003 sana kaç TL ye geliyordu
Canım ben tarifimi vereyim harika oluyor.Allahım yarabbim
Benim yerime eşim aşeriyor
Adana’da kazım büfeden muzlu süt istiyor
Yarın deneylim diyor yapıcaz bakalım
Tarifin var mı canımKmsl Hnd
Çok teşekkür ederim canımCanım ben tarifimi vereyim harika oluyor.
Bir tane muzu blendırdan bir su bardağı soğuk süt ile geçir. Bardağa koy üzerine bal ekleyebilirsin. Eklemesende olur.
İşte sana Kazım büfenin muzlu süt tarifi.
Ben sütü epey soğuk kullanıyorum tam o tadi veriyor.
İnş yA hiç tanımıyorum da tavsiye üzerine bakalım . İşin kötüsü yardımcı konusunda da hiç tecrübe sahibi değilimİnşallah iyi biridir. Hem paran gidiyor hem sinirin bozuluyor çoğu zaman.Ben kaç kişiyi denedim. Bizim burda doğrudüzgün iş yapan yok anladımki. Bir kere göstermelik iyi yapsa ikincisi asla aynı olmuyor. Olmadı vazgeçtim kendimiz yapıyoruz eşimle.
Cidden valla sen döversinMasraf deme bak hepinizi kiram ile döverim
Canım tatlı çektiğinde yapıyorum bu tarifle,cokta güzel oluyorCanım ben tarifimi vereyim harika oluyor.
Bir tane muzu blendırdan bir su bardağı soğuk süt ile geçir. Bardağa koy üzerine bal ekleyebilirsin. Eklemesende olur.
Ahahahahah yok valla bizde kazım büfeden içerizAllahım yarabbim
Benim yerime eşim aşeriyor
Adana’da kazım büfeden muzlu süt istiyor
Yarın deneylim diyor yapıcaz bakalım
Tarifin var mı canımKmsl Hnd
Ayyyy kıyamam yaaaSelam eşim döndü bugün geri
Küçük kızım baba nütfen gitme diyor
İskender yedik ne kadar ödedik bilmiyorum
Kızımı uyuttum yaptım bi yeşilçay masterchef izliyorum
Cnm ben de bir tane muz ve yarım avokadoTü soğuk süt ile blend edip bazen kakao da katabiliyorum diyet tatlı niyetineCanım ben tarifimi vereyim harika oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?