- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.881
Eşimin kuzeninin 3 çocuğu var hepsi küçük art Arda instagramda kitap paylaşmış . Eşime diyorum ki nasıl okuyor acabaBence yat uyu dinlen
Okumuyordur paylaşıp yerine koyuyordur ben o platformlarda doğru bilgiler paylaşıldığını düşünmüyorumEşimin kuzeninin 3 çocuğu var hepsi küçük art Arda instagramda kitap paylaşmış . Eşime diyorum ki nasıl okuyor acababenim zamanım olsa kafam almıyor öyle yatmak istiyorum o nasıl okuyor ya kıskandım resmen
Burda takıl boşver diğer işleri, sabah ola hayrolaBende kitap okumak istiyorum bak şuanveya Sudoku mu oynasam veya burada mı takılsam yemek menüsünde düzenlemeye gitmem lazım ay kafam karıştı bak ne yapsam diye
Valla yaOkumuyordur paylaşıp yerine koyuyordur ben o platformlarda doğru bilgiler paylaşıldığını düşünmüyorumHerkes mutlu mükemmel bir hayata sahip hepsi bakımlı evleri pırıl pırıl
Çok şükür hiç sosyal medya hesabımız yokOkumuyordur paylaşıp yerine koyuyordur ben o platformlarda doğru bilgiler paylaşıldığını düşünmüyorumHerkes mutlu mükemmel bir hayata sahip hepsi bakımlı evleri pırıl pırıl
Doğru ya dur menü bitmek üzereBurda takıl boşver diğer işleri, sabah ola hayrola
Bende ek gıda ve uyku için açtımÇok şükür hiç sosyal medya hesabımız yok
Görmüyorum daha iyi yoksa bende kendimi sorgulardım
Avcı gibi pusuda bekliyorlarBende ek gıda ve uyku için açtımmillet zorla bizi takip etmeye başladı 1 kişiyi bile kendim eklemedim
Dimi hahahagAvcı gibi pusuda bekliyorlar
Gözü olanın gözü çıksın hasetlerAvcı gibi pusuda bekliyorlar
Hiç birşey paylaşmıyorum ben orada . Sadece durum atarım whatsapptan oda bebeği amcamlar filan hep görmek istiyorlar diyeGözü olanın gözü çıksın hasetler
Bende ek gıda ve uyku için açtımmillet zorla bizi takip etmeye başladı 1 kişiyi bile kendim eklemedim
Seni saymıyorumÖhöm öhöm
Seni saymıyorumama birşey paylaşıyor muyum ya öyle söyle
Bende hiç birşey yapmıyorum öyle ek gıda bakıyorum birde uyku eğitmeni var onu takip edip uykuları düzenledim iyi oldu .Yok hayir paylasmiyorsun
Bende pasifim kendi cevremi takip etmiyorum begenmem yorum yapmam
Biz başka bi şehirdeydik daha önce. Orda bi ablam vardı. 15 günde bir gelirdi. Buraya gelince o ablamı mumla aradım. Üstelik bende senin gibi daha önce kimseyi almamıştım. Ama şansıma mükemmel bi insan çıkmıştı karşıma.İnş yA hiç tanımıyorum da tavsiye üzerine bakalım . İşin kötüsü yardımcı konusunda da hiç tecrübe sahibi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?