Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Masterchefte tanyanın saçları çok kötü olmuş

Bence yat uyu dinlen
Eşimin kuzeninin 3 çocuğu var hepsi küçük art Arda instagramda kitap paylaşmış . Eşime diyorum ki nasıl okuyor acaba benim zamanım olsa kafam almıyor öyle yatmak istiyorum o nasıl okuyor ya kıskandım resmen

Okumuyordur paylaşıp yerine koyuyordur ben o platformlarda doğru bilgiler paylaşıldığını düşünmüyorumHerkes mutlu mükemmel bir hayata sahip hepsi bakımlı evleri pırıl pırıl

Okumuyordur paylaşıp yerine koyuyordur ben o platformlarda doğru bilgiler paylaşıldığını düşünmüyorumHerkes mutlu mükemmel bir hayata sahip hepsi bakımlı evleri pırıl pırıl
Valla ya annem diyor ki sen herşeyi çok ince düşünüyorsun evi kirlidir onun bilmiyorsun diyor

Çok şükür hiç sosyal medya hesabımız yok
Görmüyorum daha iyi yoksa bende kendimi sorgulardım

Yok hayir paylasmiyorsun
Bende pasifim kendi cevremi takip etmiyorum begenmem yorum yapmam
Bende hiç birşey yapmıyorum öyle ek gıda bakıyorum birde uyku eğitmeni var onu takip edip uykuları düzenledim iyi oldu .

İnş yA hiç tanımıyorum da tavsiye üzerine bakalım . İşin kötüsü yardımcı konusunda da hiç tecrübe sahibi değilim
Biz başka bi şehirdeydik daha önce. Orda bi ablam vardı. 15 günde bir gelirdi. Buraya gelince o ablamı mumla aradım. Üstelik bende senin gibi daha önce kimseyi almamıştım. Ama şansıma mükemmel bi insan çıkmıştı karşıma.
Burdakiler çok fena. Kaşla göz arasında hep eksik iş yapıyolar. Küçük bebeğim var sürekli takip edemiyorum nereyi yaptı nereyi yapmadı. Ama sonra görüyorum tabi canım sıkılıyor. İşe başlıyor yarım saat sonra sigara molası. Tam gün için taa saat 10 da geliyolar zaten. Hepsi de tanıdıkların tavsiyesiyle çok iyi çok iyi diye geldi Burda böyle ben anladım hepsi uyanık vazgeçtim uğraşamıcam.
İnşallah senin iyi biri çıkar karşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…