- 8 Ocak 2019
- 1.355
- 2.208
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.901
Ayy pes. Bu saate kadar aklı nerdeymişKışlar uyuyordum bir velinin mesajına uyandım saat 23.08
Biraz saygı lütfen saatin farkında misiniz dedim
Ben saygısızlık yapmıyorum ilgili bir veliyim diyor
Allahim sen bana sabır ver
AyyyyyBiz başka bi şehirdeydik daha önce. Orda bi ablam vardı. 15 günde bir gelirdi. Buraya gelince o ablamı mumla aradım. Üstelik bende senin gibi daha önce kimseyi almamıştım. Ama şansıma mükemmel bi insan çıkmıştı karşıma.
Burdakiler çok fena. Kaşla göz arasında hep eksik iş yapıyolar. Küçük bebeğim var sürekli takip edemiyorum nereyi yaptı nereyi yapmadı. Ama sonra görüyorum tabi canım sıkılıyor. İşe başlıyor yarım saat sonra sigara molası. Tam gün için taa saat 10 da geliyolar zaten. Hepsi de tanıdıkların tavsiyesiyle çok iyi çok iyi diye geldiBurda böyle ben anladım hepsi uyanık vazgeçtim uğraşamıcam.
İnşallah senin iyi biri çıkar karşına.
Yuhhhhhh artık yaaaaKışlar uyuyordum bir velinin mesajına uyandım saat 23.08
Biraz saygı lütfen saatin farkında misiniz dedim
Ben saygısızlık yapmıyorum ilgili bir veliyim diyor
Allahim sen bana sabır ver
Cok ilgili ya gezsin tozsun bu saate kadarAyy pes. Bu saate kadar aklı nerdeymiş
AynenBu atak iştegece uykusunda emekliyor kalkıp yatağa tırmanıyor gözleri kapalı
Ay bak ayaktayız şuanAynengece uykusunda yatağa tırmanma, ayaga kalkma vs o gün bugündür geçmedi ama hala yapıyor.
Gozunu acmadan ilk iş emzigini yataktan aşağı atıyor, gece gece ara ki bulasın
Ben de diyorum Turkiye'de abuk bir saat normalde kimse olmaz forumda bu saatteAy bak ayaktayız şuan
Ruhu uyumuyor çocuğun gözler kapalı durup durup ağlıyor kalkıp bakıyorum geri yatıyorum veya alıp emzirip geri yatıyorum ofBen de diyorum Turkiye'de abuk bir saat normalde kimse olmaz forumda bu saattekıyamam ya inşallah hemen uyur
Tuce bu atak bizi baya etkilemiştiBu atak iştegece uykusunda emekliyor kalkıp yatağa tırmanıyor gözleri kapalı
Sabah pankek yaptım çöpTuce bu atak bizi baya etkilemiştiYaklaşık 2-3 hafta uyku nedir bilmedim ve dediğin gibi gece uykusunda emekliyor,gözü kapalı ayağa kalkıyor.Biz yeni atağa bugün girdik Bu atakta da hanımefendi gözü kapalı ayaga kalkıyo yürüyerek bana tutunuyo,sonrası zirlama
ama iyi haber de vereyim.geciyor
Su pankeki bir benim kız yemiyor diye düşünüyordumSabah pankek yaptım çöp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?