Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayyyyy dur bakalım nasıl olacak

Merhaba kızlar
Doktorun inadı yüzüne ufaklık 6 gün ateş çekti hem çocuk hem biz perişan olduk.5. gün boğazındaki enfeksiyonu gördü öyle yazdı 6. günün sonunda da etkisi geldi.
Yüzü ufacık kaldı zayıfladı yavrum
Bende çok yoruldum ve bunaldım bir diziye başladım.
Pazartesi gününe 8 saat ders koymuşlar akşam 8 de bitecek annemgil gelecekler çocukların başına dersten önce yemek ve temizliği halletmiş olmam lazım.
12. Sınıflara dersim olmadığı için 3 hafta daha uzaktan olacak derslerim
Büyük oğlum 5 yaşında ve anasınıfına göndermeye cesaret edemiyorum hala napıcam bilmiyorum

Bu atak işte gece uykusunda emekliyor kalkıp yatağa tırmanıyor gözleri kapalı
Aynengece uykusunda yatağa tırmanma, ayaga kalkma vs o gün bugündür geçmedi ama hala yapıyor.
Gozunu acmadan ilk iş emzigini yataktan aşağı atıyor, gece gece ara ki bulasın

Yine koşturmacalı bir günü bitirdik.
Esimin saçını kestim. Camasir yıkandı. Buzdolabını elden geçirdim. Cocugun yemeği, banyosu vs. Görünürde iş yok ama yine zor yetişti.

Kızım gece uykusuna cok zor geçiyor, 1-1.5 saat uğraşıyorum, bittim yine. Çayla çikolatalı badem draje gömüyoruz. Bi yandan da sosyal medyanin zararları hakkinda belgesel izliyoruz

Bu aralar fazla esyalardan kurtulmayi koydum kafama. 5-6 parca nadir kullandığım esyayi sattım.

Kafamda yapilacak isler var bir türlü firsat bulamıyorum. Kizimin 1 yıllık kiyafetleri seçilecek, birkac tane cok sevdigimiz parxayi hatıra ayırıp kalanını kisa bir süre çalıştığım mülteci kurumuna vereceğim. Multeci ailelerin genelde cok sayida küçük cocugu oluyor.

Kendi kiyafetlerimizi de elden gecirecegim, atilacaklar, verilecekler falan. Kışlıklar çıkacak. Esofman, pijama vs Eksikleri belirleyip alışveriş listesi yapacağım.

Neyse kizimin dogumgunu bir yapalim da 2 gun kaldı. Yarın aksam cok is isim var cupcake yapicam ev suslenecek

Ben de diyorum Turkiye'de abuk bir saat normalde kimse olmaz forumda bu saatte kıyamam ya inşallah hemen uyur
Ruhu uyumuyor çocuğun gözler kapalı durup durup ağlıyor kalkıp bakıyorum geri yatıyorum veya alıp emzirip geri yatıyorum of

Bu atak işte gece uykusunda emekliyor kalkıp yatağa tırmanıyor gözleri kapalı
Tuce bu atak bizi baya etkilemişti Yaklaşık 2-3 hafta uyku nedir bilmedim ve dediğin gibi gece uykusunda emekliyor,gözü kapalı ayağa kalkıyor.Biz yeni atağa bugün girdik Bu atakta da hanımefendi gözü kapalı ayaga kalkıyo yürüyerek bana tutunuyo,sonrası zirlama
ama iyi haber de vereyim.geciyor

Sabah pankek yaptım çöp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…