- 11 Mart 2013
- 33.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.105
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #79.921
Ekmek yiyen oğlum pankeki anında ağzından attıSu pankeki bir benim kız yemiyor diye düşünüyordumgenel de seviliyor..
Bu msjı kocama ekran görüntüsü attım şimdiTuce bu atak bizi baya etkilemiştiYaklaşık 2-3 hafta uyku nedir bilmedim ve dediğin gibi gece uykusunda emekliyor,gözü kapalı ayağa kalkıyor.Biz yeni atağa bugün girdik Bu atakta da hanımefendi gözü kapalı ayaga kalkıyo yürüyerek bana tutunuyo,sonrası zirlama
ama iyi haber de vereyim.geciyor
Bizim sınıf öğretmenimizde gece 12 de canlı ders saatini atıyorKışlar uyuyordum bir velinin mesajına uyandım saat 23.08
Biraz saygı lütfen saatin farkında misiniz dedim
Ben saygısızlık yapmıyorum ilgili bir veliyim diyor
Allahim sen bana sabır ver
Ben annemi bırak aramayı yazmıyorum bile bu ne rahatlık acabaBizim sınıf öğretmenimizde gece 12 de canlı ders saatini atıyor
Anlamıyorum acaba geç mi bilgilendiriliyor diyorum
Ben akşam 9 dan sonra kimseyi aramam rahatsız etmemek için
Kızlar tüm gece topikteydim neredeysebi 23:00 ile 01:00 arası uyudum o kadar gerisi yalan
Tünaydın kızlar
Bugün de güzel bir hava var
Ne yemek yapacağımı bilmiyorum
Aslında yemek yemekte istemiyorum
Bende mercimek çorbası yapayım gerisi allah kerim artıkmercimek çorbası ve biber dolması var bizde.
İzinli misin canım bugünSabah erkenden kalktı kızım 7 de uyandı heyecandan uyuyamamış okula gitti bugün dün akşam banyo yaptırdım saçlarını tek tek ördüm çantasını hazırladık sabah eksikleri kontrol ettik kitap okudu 2 tane servise bindirdim evi toplamam lazım önce salonu darmadağın etti cadılar sonra süpür sil toz derken akşam olur
Senin ufakligi okutayımBizim sınıf öğretmenimizde gece 12 de canlı ders saatini atıyor
Anlamıyorum acaba geç mi bilgilendiriliyor diyorum
Ben akşam 9 dan sonra kimseyi aramam rahatsız etmemek için
Ayyyy ne güzel olur valla sen benim kızı okut bende senin yemekleri yapayımSenin ufakligi okutayım ❤
ege ye gideceğimiz yok Akdeniz’le başlayalım
Hem yemekler cok güzel Adana da
Sen de varsın daha ne olsun ❤
Aynen öyle yapacağımbugün bebekle yat sen de
topik gece de sahipsiz kalmamış tuceKızlar tüm gece topikteydim neredeysebi 23:00 ile 01:00 arası uyudum o kadar gerisi yalan
benim kızım bir tane yiyorSu pankeki bir benim kız yemiyor diye düşünüyordumgenel de seviliyor..
İnş zeynocumtopik gece de sahipsiz kalmamış tuce
Oluyor zaman zaman böyle inşallah uzun sürmez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?