- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.341
Ben buldururdum vileda yada ona sildiririm elleah ah benim koca kullanmış viledayı kırmış bide söylesene ben sipariş vereyim geldim 10 gün boyunca elimle sildim heryeri
Ay en sevdiğim görüntüEki Görüntüle 2705996
Önceden olduğu gibi cumhuriyetler almak istiyorumyılbaşından önce zor görünüyor ama
Afiyet olsun ye valla.Sen yedimi ben yemiş kadar oluyorumSelamssssss sabah kahvaltıya anneme geldik gelirken tavuk ve ekmek aldım 60 tl mangal yakacak annemokyonus aklıma düşürdün kahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik şimdi kızımı uyutuyorum
Büyük kızımla starbuks agidip kahve içecez başbaşa
Dönüşte de küçüğe alışveriş yapacam
Benimkilerde Doğtaş aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım ve 45 is günü diyorAh canım sağolasın❤Sen kahve içmeye gel bana.Ya şimdi Doğtaş’tan aradılar benim koltuk yanlış üretilmiş.Şaşırdımmı hayır3lünün birisi tekrar üretilecekmiş kaç ay sonra gelir Allah bilir.Neyse en azından yanlış gelmedi bide onun kavgasını ederdim.1 tane 3lü 2 tane tekli 6sandalye yemek masası sehpa konsol gelecek bakalım yakın zamanda
Kimseye söyleme canım cevrenden. Ben cidden nazara inaniyorum. Hayirli olur inşallahBazı insanlarin kıskançlıklarini hissediyorum.herkesin kalbine göre versin Allah diyorum
Sağol canım, biz de ilk gunu atessiz atlattık cok şükür.Deli olucam az kaldı günlerdir uykuları zaten kötü ama gece bilhassa beni mahvediyor.Bir buçuk saattir uyutmaya çalışıyorum.Sabah 7 olmadan zaten uyanicak surda 2 saatten az kaldı.Hic böyle bir bebek değildi ya..Ben 8.aya kadar uykusuzluk nedir bilmedim.Bu yüzden daha zor geliyor.Yiprandim..Senin bebek emmeden uyumuyormus,benimki de bıraksam emmeye son vericek.Yine 4.aydaki emmede sıkıntı yaşadığımız gibi zorluyor sabrımı.Of çok dertlendim sana..Halimi anliyorsun...
Bebeklere grip aşısı konusunda bilgim yoktu hiç.Gerci şuan ülkede büyük ve risk grubundaki kere bile grip aşısı bulunamiyor bizdeAsi bizde ateş yapmadı ama ağrı oldu sanırım,gece boyu ağlayarak uyanmıştı.Senin kızının sikintisiz geçsin inşallah canim
Silmezki bırak öyle kalsın der bende silvanın mopunu alcam bu ay cam bezlerinide uyduruk bitane aldım geçici onu kullanıyorum şimdilikBen buldururdum vileda yada ona sildiririm elleBen hiç uğraşamam elle silmeyle falan fenalık gelir bana
Akrabalarınıza söylemeseydin nazar değer canım ben çok inanıyorum Allah korusun genelde en yakınlarım istemiyor nedenseBazı insanlarin kıskançlıklarini hissediyorum.herkesin kalbine göre versin Allah diyorum
Yaktık kız keşke sende olsanKendisi benim ablam olur
40 gün yattı kahvaltı ayağına gitti özendiğini hattı yaşıyor Sende ikincide biraz Naz yap be yapmadım boyum uzamadı .
Püre cok sevindim hayırlısı olsun sizin için .
okyonus kız izmir de olsam yardıma gelirdim kolay gelsin evyerleştirme telaşlarızor ama güzel heyecanlar. Bide yeni eşyalar gelsin ohhh mis gibi
Kmsl Hnd mangal yaktınız mi kizzzz
@tuce_tuce az kalsın bugün valinin korumaları beni gözaltına alıyordu arkadaşı alacaktım vali konağının oradaki boşlukta bekliyordum birden arabayı 5 tane 2 metre adam çevirdineyse sonra beklememe izin verdiler ama korumalar cok yakışıklıydı
Ayyyy yaaaaaa bak şimdi bir daha söylemeyeceğim üzülüyorum sonraAfiyet olsun ye valla.Sen yedimi ben yemiş kadar oluyorum
Ahahahhhha ilk kızımda bende öyleydim 40 gün sadece wc ye ve kızı emzirmeye kalkmıştım@tuce_tuce tucem ben ilk hamileliğimdede yatmadım hiç ,hamile gibi değildim.Eşim hep diyordu sen neden nazlanmıyorsun hiç neden canın bir şey çekmiyor bir şeyler iste de yapayım derdiaynı şekilde lohusaykende yatmadım hiç
Bir tanıdığım 40 gün yataktan hiç çıkmamıştı yemeğini yaptığına götürüyorlardıgördüğüm en lohusa kadındı
Allah sağlık versin her şeyimizi kendimiz yapalım
Canım senin de bir dileğin var di .noldu sonuçlandı mi
Canım senin de bir dileğin var di .noldu sonuçlandı mi
Bekliyorum dahaCanım senin de bir dileğin var di .noldu sonuçlandı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?