Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Afiyet olsun ye valla.Sen yedimi ben yemiş kadar oluyorum

Benimkilerde Doğtaş aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım ve 45 is günü diyor
İnternette şikayetim var isimli site var yaz oraya forumlara falan yaz hızlandırıyorlar kaç ay oldu seninki basıl yanlış uretmisler

pure hazel cok sevindim, insallah guzel bir teklif verirler size.
okyonus kolay gelsin, ben de yeni eve tasinip yeni esya alacagim zamani sabirsizlikla bekliyorum, agiz tadiyla oturun.

Valla herkes sasirmis, kizin asisi var dediler, sonra yok dediler, sonra varmis pardon dediler, dun esim goturdu yaptirdi. Aksam 8 de uyuyunca sabah benimle 6 da kalkti, bacagini tutuyor, agliyor, ates yoktu ama agrisi oldu diye yemek yedirip ilac verdim. Ben de grip asisi oldum, agrisindan kolumun uzerine yatamadim. Evden cikarken de kapiyi kapatiyor arkamdan, aglamiyor, insallah krese baslamasi kolay olacak, umutluyum.

Halam da viruse yakalanmis. Kardesimin karantina pazar gunu bitiyor, sagolsunlar komsulari cok vefaliymis, yemek yapip kapiya birakmislar. Kayinvalidesi ve gorumcesi kotu olunca onlarin tedavi hastanede devam etmis, onlar da iyilermis simdi ama hastanedeler hala.

Sağol canım, biz de ilk gunu atessiz atlattık cok şükür.
Grip aşısı burada mexburi gibi bir sey, eylul ayı gelince hastaneden surekli uyari geliyor aşı yaptirin diye. Kizima 6. Ayda yaz gribi icin yapılmıştı, bundan sonra her yıl ekim ayinda yapılacak. Kendimiz de yaptırıyoruz her yıl. Gerci hicbir yere gittigimiz kimseyi gördüğümüz yok ama yine de tedbirli olmak her zaman iyidir, acil yolculuk durumu vs çıkabilir.

Canım tabii anlatacaksın inan ki ayni seyleri yaşıyoruz yalnız değilsin oncelikle bunu unutma sana destek olsun.

Biz de gece 2.30 da uyandık, 5'te geri uyudu. Babasını da uyandırıyor ailece takılıyoruz deli gibi. Ben de cok yorgunum ve sonbahar etkisiyle iyide depresif oldum.

Ben kabullendim artık bi 4-5 yaşına kadar rahat uyku, yemek, oturma vs yok

Yaktık kız keşke sende olsan

Ahahahhhha ilk kızımda bende öyleydim 40 gün sadece wc ye ve kızı emzirmeye kalkmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…