- 11 Mart 2013
- 33.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.401
Telefonunda uygulama mı var yoksa direk normal mi giriyorsunYa bugün kadınlar kulübünde bir sıkıntı mı var.
Ben girmeye çalışıyorum ama çok yavaş.
İleti yazıyorum paylaşmıyor
Paylaşsa da çok fazla paylaşıyor.
Bir tuhaflık var
Canım benim kızım da bu dönemlerde sık sık uyanıyordu20:00 de uyuttuğum bebek 21:15 itibari ile 2 kez uyandı alkış
Evet o doğru emeklemeye başladığı ilk zamanlar yAni 6.5 aylıktı o zaman da olmuştu . İlk dişi çıkacağı zaman da böyle olmuştu 3 gün sürdü geceleri çok ağladı filan sonra dişi patlamış oldu . Dün gece yine tam o dediğim ağlamaları başladı pazartesi filan dişi çıkar yine sanırımCanım benim kızım da bu dönemlerde sık sık uyanıyordu
Netten şey okumuştum bebekler yürümek istediklerinde ya da emeklediklerinde sık sık uykularından uyanırlar diye gerçekten de öyle olmuştu tam anlamıyla yürüdükten sonra uyanmaları kalmadı
Ben geçen tamir ettirdim 450 aldılarBu arada biz pc almıyoruz: eşimin pc yi tamire vereceğiz ama bakalım kaç TL isteyecekler . İşlemcisi i5 miş meğeralacağız İ3 doğal olarak elimizdeki çok daha iyi
Sorunu neydi seninkininBen geçen tamir ettirdim 450 aldılar
Eylül basımda 4700 olan Bilgisayar suan 6300
Tamam dolar arttı ama bunlarin yaptığı da firsatcilik
Uzaktan eğitim var uzun süre devam edecek aileler tablet Bilgisayar alıyor diye
Hamile olabilir misin
Cok yavaştı ve hafızası azdıSorunu neydi seninkinin
Yaaa bizimkinin ana kartı değişecekCok yavaştı ve hafızası azdı
Zerya Canım nasılsınpure hazel canım hayırlı olsun Çok doğru bir yerden almışsınız arsayı. İnşallah istediğiniz miktarda kâr edersiniz
İyiyim tucecim sağolasınZerya Canım nasılsın
O arada birşey yemiş oluyor musun acaba şeker dengen mi değişiyor diye aklıma geldi o yüzden soruyorumİyiyim tucecim sağolasınkaç gündür dikkat ediyorum hep öğlen - öğleden sonra arası kötü oluyorum. Akşama doğru geçiyor.
Birkaç gün daha takip edeceğim devam ederse doktora gideceğim
Abi bebek dişini çıkardı mı ? Huzursuzluğu geçer diş patlayınca rahatlar çocuk. Düşünsene dişimiz ağrıdığı zaman ne kadar kötü oluyoruz aynısını çekiyor o da şuan
Canım kac metre yeriniz.muteahhit böyle arsa alıp daire verme işi hep sıkıntılı oluyor saticagı daireleri yaptırıp yer sahibine vereceği daireyi eksik ve ucuza malediyor.annemgilin yeride aynı oldu adam sattı daireleri kayboldu.suan davalıklar.Kızlar selam yorumları okudum
fakat bir türlü yazamadım. Biz evimize geldik. Gece geldik hemen uyuduk.
Sabah erzakları yerleştirdim.
Kahvaltı hazırladık.
Canlı dersleri yaptım.
Ancak zaman bulabildim.
Dünkü konuyu para olarak tahmin eden arkadaşlar doğru tahminde bulundu
Kızlar bir arsa almıştık ya müstakil ev için.
İşte onu yan taraftaki arsa ile birleştirip müteahhit almak istiyor. Yani yan komşum müteahhitlik yapıyormuş. 500bin değerinde daire verilecek bize de. Haber bekliyor.
Fakat muhtar ve diğer arkadaş bu konuyu araştırmamız gerektiğini söyledi. Orası daha fazla eder ve siz arsayı vermediginiz sürece muteahhit hiçbir şey yapamaz kendi arsasıyla dedi. Bizde araştırıyoruz dedik. Daha fazla teklifle gelecek galiba adam.
O arada birşey yemiş oluyor musun acaba şeker dengen mi değişiyor diye aklıma geldi o yüzden soruyorum2. Diş patlayacak onun sıkıntısı var . İzinden 28 Eylül’de dönmüşüz o zaman 3 gece böyle ağladı sabah bi kalktık diş yine öyle olacak sanırım. Az önce 4. Kez ağladı
Hayirli olsun canim cok sevindim. Ne guzel bir firsat. Eger dedigin gibi olursa bence de satip daha muhtwkif bir arsa bulup yine ev yapilabilir. Hakkinizdq en hayirlisi olsun insaallahKızlar selam yorumları okudum
fakat bir türlü yazamadım. Biz evimize geldik. Gece geldik hemen uyuduk.
Sabah erzakları yerleştirdim.
Kahvaltı hazırladık.
Canlı dersleri yaptım.
Ancak zaman bulabildim.
Dünkü konuyu para olarak tahmin eden arkadaşlar doğru tahminde bulundu
Kızlar bir arsa almıştık ya müstakil ev için.
İşte onu yan taraftaki arsa ile birleştirip müteahhit almak istiyor. Yani yan komşum müteahhitlik yapıyormuş. 500bin değerinde daire verilecek bize de. Haber bekliyor.
Fakat muhtar ve diğer arkadaş bu konuyu araştırmamız gerektiğini söyledi. Orası daha fazla eder ve siz arsayı vermediginiz sürece muteahhit hiçbir şey yapamaz kendi arsasıyla dedi. Bizde araştırıyoruz dedik. Daha fazla teklifle gelecek galiba adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?