Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya bugün kadınlar kulübünde bir sıkıntı mı var.
Ben girmeye çalışıyorum ama çok yavaş.
İleti yazıyorum paylaşmıyor
Paylaşsa da çok fazla paylaşıyor.
Bir tuhaflık var
Telefonunda uygulama mı var yoksa direk normal mi giriyorsun

Ya bugün kadınlar kulübünde bir sıkıntı mı var.
Ben girmeye çalışıyorum ama çok yavaş.
İleti yazıyorum paylaşmıyor
Paylaşsa da çok fazla paylaşıyor.
Bir tuhaflık var

20:00 de uyuttuğum bebek 21:15 itibari ile 2 kez uyandı alkış
Canım benim kızım da bu dönemlerde sık sık uyanıyordu
Netten şey okumuştum bebekler yürümek istediklerinde ya da emeklediklerinde sık sık uykularından uyanırlar diye gerçekten de öyle olmuştu tam anlamıyla yürüdükten sonra uyanmaları kalmadı

Evet o doğru emeklemeye başladığı ilk zamanlar yAni 6.5 aylıktı o zaman da olmuştu . İlk dişi çıkacağı zaman da böyle olmuştu 3 gün sürdü geceleri çok ağladı filan sonra dişi patlamış oldu . Dün gece yine tam o dediğim ağlamaları başladı pazartesi filan dişi çıkar yine sanırım

Bu arada biz pc almıyoruz: eşimin pc yi tamire vereceğiz ama bakalım kaç TL isteyecekler . İşlemcisi i5 miş meğer alacağız İ3 doğal olarak elimizdeki çok daha iyi

Bu arada biz pc almıyoruz: eşimin pc yi tamire vereceğiz ama bakalım kaç TL isteyecekler . İşlemcisi i5 miş meğer alacağız İ3 doğal olarak elimizdeki çok daha iyi
Ben geçen tamir ettirdim 450 aldılar
Eylül basımda 4700 olan Bilgisayar suan 6300
Tamam dolar arttı ama bunlarin yaptığı da firsatcilik
Uzaktan eğitim var uzun süre devam edecek aileler tablet Bilgisayar alıyor diye

Ben geçen tamir ettirdim 450 aldılar
Eylül basımda 4700 olan Bilgisayar suan 6300
Tamam dolar arttı ama bunlarin yaptığı da firsatcilik
Uzaktan eğitim var uzun süre devam edecek aileler tablet Bilgisayar alıyor diye
Sorunu neydi seninkinin

Selam kızlar

Akşamüstü eşim aradı işyerine çağırdı akşam birlikte döneriz dedi. Oğlanla oraya gittik

Orada bir abi var bizim oğlanı çok seviyor. Bir yıldır saçlarını kesmeye ikna edemiyorduk abi ikna etmiş berbere götürmüş beni çağırdılar gittim

Oğlan ilk traşını oldu daha hiç kestirmemiştik baya uzundu saçları, topluyordum kız zannediyordu herkes

Resmen birden büyüdü o bebek suratı gitti adam suratı geldi oğlana

Gitmeden önce yemek yapmıştım gelince hemen çocuğu banyo yaptırdım sonra yemek yedik

Şimdi keyifle bir çay içiyorum

Giderken yol parası harcadım 18 tl dönüşte arabayla geldik

Zerya Canım nasılsın
İyiyim tucecim sağolasın kaç gündür dikkat ediyorum hep öğlen - öğleden sonra arası kötü oluyorum. Akşama doğru geçiyor.

Birkaç gün daha takip edeceğim devam ederse doktora gideceğim

Abi bebek dişini çıkardı mı ? Huzursuzluğu geçer diş patlayınca rahatlar çocuk. Düşünsene dişimiz ağrıdığı zaman ne kadar kötü oluyoruz aynısını çekiyor o da şuan

O arada birşey yemiş oluyor musun acaba şeker dengen mi değişiyor diye aklıma geldi o yüzden soruyorum 2. Diş patlayacak onun sıkıntısı var . İzinden 28 Eylül’de dönmüşüz o zaman 3 gece böyle ağladı sabah bi kalktık diş yine öyle olacak sanırım. Az önce 4. Kez ağladı

Canım kac metre yeriniz.muteahhit böyle arsa alıp daire verme işi hep sıkıntılı oluyor saticagı daireleri yaptırıp yer sahibine vereceği daireyi eksik ve ucuza malediyor.annemgilin yeride aynı oldu adam sattı daireleri kayboldu.suan davalıklar.
Bence yerinizi satmayın

İnan ki çok sağlıklı besleniyorum özellikle dikkat ediyorum kaç gündür yediklerime. Anlamadım gitti. Yüksek miktarda kilo verdiğim için kan değerlerim düşmüş olabilir diye düşünüyorum bi baktırsam iyi olacak.

Evet aynen öyle olacak yarın sabah bile patlamış olarak uyanabilir. çektiği acıyı anlayabiliyorum masum kuzum benim inşallah bir an önce rahatlar

Tabi bu arada sen perişan oldun ama bebekli hayat böyle bişi işte

Hayirli olsun canim cok sevindim. Ne guzel bir firsat. Eger dedigin gibi olursa bence de satip daha muhtwkif bir arsa bulup yine ev yapilabilir. Hakkinizdq en hayirlisi olsun insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…