Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydın sabah erken uyandık bulaşık makinası boşalttım bebeğe tarhana , yoğurt , peynir zeytin yumurta denedim hiç birisini yemedi salatalık filan verdim yok atıyor öyle . Alt üst değiştik emzirdim uyudu bende yattım şimdi biraz uyuyalım . Eşim bugün bilgisayarı tamire götürüp fiyat alacak bakalım 500 TL ye kadar vereceğiz o yapılırsa benim PC yi letgoda satacağız durumu iyi değil . 1 yarım altın 1 gram alacağız . Akşam da abi bebeğimi orduevine parka götüreceğiz orada da yemek yeriz uzun zamandır yemedik özledim 65 TL aidat yolladık. Kendime biraz kıyafet alışverişi yapacağım kış için swit , kazak , hırka gibi . Geçen sene çıkmadık zaten öyle kazaklarıma hırkalarıma bakacağım eleme yaparım bazılarını artık evde giyerim ev kombinlerim yenilenmiş olur . Ev giyimi benim için dışarıdan daha önemli . Bu arada tencere setim yine Karaca’ya garantiye gidecek kargoya bırakacağız

NarinNarin haberlerini bekliyorum❤
Cedric1003 artık süpürgende var gezmeyemi cıktın
tuce_tuce yardımcı bayan geldimi?
Kmsl Hnd yardıma gel kız bak nescafe aldım sana ondan ikram ederim
pure hazel kolay gelsin sanada tatil dönüşü telaşlı oluyor.
A Alya_sura88 benide al yürüyüşe
Zeynolin44 eşin nezaman dönüyor.Harbi kadınmış vallla kayınvalide helal olsun
Kostebekpasta bu ay birikim yaptınmı nerelerdesin?
zerya271210 sen sigara içiyordun dimi sigarayı bırak bence oda çok zararlı

Günaydın bugün biraz uyumak istedim yok küçük kızım 8 de dikildi tepeme kalk acıktım diyor yedigide 2 lokma üzüm koy onu yerim dedi kalktım kahvaltı hazırladım eşim uyandı kızlar çigzi film izledi şimdi canlı dersi var kızımın onu dinliyoruz mutfagı toparlayıp ortalığı toplarım

Alışverişe gideriz bir ara manava uğramam lazım un sıvıyağ zeytinyağı şeker mutfak masasına örtü almam lazım. Sütçü geldi sabah geçen para bırakmayı unutmuştuk alınca bu sefer 2 sinin parasını bıraktık 36 TL iyi oldu kendime xıaomi yüz temizleme aleti alcam trendyoldan yorumlar çok güzel inşallah faydası olur benim gözeneklerim açık sürekli temizleyip sıkılaştırmam lazım herzaman yapamıyorum

Eşimin uçağı yarın aksam 6 da eve pazartesi döner muhtemelen yarın kv kalır özledim sevdiceğimiallah kimseyi ayrı koymasın

Pazartesi geliyor

Alt kat dükkan gece su akmış giderden adam gece 10bucıkta kapıyı çaldı siz geldiniz sizin gider su akıtıyor diyor.Kocaman boru 6 katlı bina bizim olduğumuzu nasıl tespit ettin dedim.Bizden önce yokmuş 3 saatte gideri doldurduk herhalde manyakmı ne.Boruya baktık heryeri köpükle silikonla tamir olmuş daha öncede sıkıntı varmış bak heryeri tamir olmuş dedim.Tesisatcı baksın dedik sorun varsa apartman yaptırsın banane ben kiracıyım apartman giderinimi yaptıracağım.Geldik dün elektrik açıldı evde elektrik yok alttaki ana sigorta yanmış kiracı kapattığında gevşek kalmış ondan olmustur dedi elektirilçi.200 tl verdik önümüzdeki ay kiradan düşecegım eve adım atmadan sorunlar başladı.Lojman vermediler böyle süründürüyorlar bizi

Sen nasılsın ya merak ettim seni
Yorgun’um sinirliyimEv darmaduman makina çalıştıramıyorım gider sorunlu bakılacak üst katlardan habire su iniyor borulardan ama bizim üstümüze kaldıTıkandı herhalde aksamda patlak verdi.Erzaklarımı yerleştirecegım yatak odasını toparlıyorum mutfak duruyor daha.Sonra buzdolabını siler çalıştırıız iş çok stres oldum

Ben yoruldum sen anlattıkça
İnşallah halledersiniz biran evvel balkondan kahve fotolarını atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…