Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar ya msjlar birbirine karışıyor benim telefonda bazen sayfalar filan . Mesela birisi bana alıntı yapıyor ona gidiyorum yazıyorum geride kalanlar karışmış oluyor

Kızlar ya msjlar birbirine karışıyor benim telefonda bazen sayfalar filan . Mesela birisi bana alıntı yapıyor ona gidiyorum yazıyorum geride kalanlar karışmış oluyor
Benimde öyle bazı mesajları görmüyorum birisi alıntı yapmış oluyor öyle görüyorum

Kızz ben doğumdan geldim 1 gün öyle yattım filan . Tansiyonum çok düşüktü . Toparlanınca bir gün sonra taytı giydim saçlarımı düzelttim makyajı yaptım tekli berjere oturdum bebe emzirdim kv şok annem yemek yaptı bana baktı kv oturdu . Sonra arayanlar diyor ki kv ye eee Tuğçe’nin 40 ını çıkarmayacaksın herhalde . Kv diyor ki yok tuğçe çok iyi makyaj yaptı oturdu

Fahrettin Koca :
Açılan sınıflarda açılmayan sınıflara oranla vaka sayısında düşüş görüyoruz.
Ne demek istedi hicbirsey anlamadım

Ahahahha tuçe valla canımdan önemli değil kalkmadım zaten 2 hamileliğimde de düşük tehlikem vardı ilk 3 ay yine yattım

Ayyyyy şimdi farkettim ki ben hep yatmışımmmm

Hadi ya incecik süet oraları taşınırken hemen yırtılır dedim bide düz kumaş bordo ve gride daha hoş olur diye hayal ettimSüet yerler iptal olacak diye o modeli sectim yoksa başka beğenmiştim
Yok kızz onu demiyorum ben model güzel kumaşı bilmem yakından görmedim

Ahahahha tuçe valla canımdan önemli değil kalkmadım zaten 2 hamileliğimde de düşük tehlikem vardı ilk 3 ay yine yattım

Ayyyyy şimdi farkettim ki ben hep yatmışımmmm
Ben kalktım da ne oldu bak elim yüzüm düzgün kp tarlada çalışan kadına dönmüşsün dedi . Kv de yooo saçmalama filan demedi demek yatsam ne olacaktı sen düşün

Yok kızz onu demiyorum ben model güzel kumaşı bilmem yakından görmedim
He yanlış anladımGelsin foto atarım konsol ve masam sandalyelerım doğru gelir inşSandalye başka modelden sectim ondada içime kurt düştü bacakları inş masa ile uyumludur ton farkı yoktur

Ben kalktım da ne oldu bak elim yüzüm düzgün kp tarlada çalışan kadına dönmüşsün dedi . Kv de yooo saçmalama filan demedi demek yatsam ne olacaktı sen düşün
Seninkiler bir alem canım zaten ağzınla kuş tutsan da yaranamazsın

He yanlış anladımGelsin foto atarım konsol ve masam sandalyelerım doğru gelir inşSandalye başka modelden sectim ondada içime kurt düştü bacakları inş masa ile uyumludur ton farkı yoktur
Ay bizde salon koltukları masa sandalye geldi . Sandalye lacivert koltuklar 10 ton açık mavi tövbe tövbe onu değiştirene kadar karnımıza ağrı girdi . Sen resim at bana bu sene kışın içimden bir ses seninle çok dedikodu yapacağız diyor

Kızlar pazartesi sabah yardımcı kadın başlıyor . Tavsiyelerinizi alırım ziraaa ben hiç yardımcı kadın almadım aşırı tecrübesizim
Ayyyyy hadi yaaaa kolay gelsin iniallah bende bulabilirim düzenli gelen birini

Annemin bir komşusu vardı o geliyordu sürekli gittiği yer var zaman bulursa 3 ayda filan ancak geliyorsu ama ayağını çatlatmış 1 ay alçıda tamda kışa girerken zor oldu benim için

Gelen kişi işini düzgün yapıyorsa zaten birşey demene gerek yok kendi hallediyor sen başında bekle biraz yaptığı işi gör ona konulursun

Ya inş iyi olur bizim ev için . Fıtığım çok kötü acil ameliyat olmam gerekir diye çok korkuyorum ben abi bebek daha çok küçük bana ihtiyacı var

20:00 de uyuttuğum bebek 21:15 itibari ile 2 kez uyandı alkış

Ya bugün kadınlar kulübünde bir sıkıntı mı var.
Ben girmeye çalışıyorum ama çok yavaş.
İleti yazıyorum paylaşmıyor
Paylaşsa da çok fazla paylaşıyor.
Bir tuhaflık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…