- 11 Mart 2013
- 33.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.381
Benimde öyle bazı mesajları görmüyorum birisi alıntı yapmış oluyor öyle görüyorumKızlar ya msjlar birbirine karışıyor benim telefonda bazen sayfalar filan . Mesela birisi bana alıntı yapıyor ona gidiyorum yazıyorum geride kalanlar karışmış oluyor
Kızz ben doğumdan geldim 1 gün öyle yattım filan . Tansiyonum çok düşüktü . Toparlanınca bir gün sonra taytı giydim saçlarımı düzelttim makyajı yaptım tekli berjere oturdum bebe emzirdim kv şokTeşekkür ederim canım
E bebek e bak istersen eşofman altları filan indirimdeydi
Mersi canım
Ayy napim ya canım biraz tatlı dikiş yerlerime bişey olacak diye kalkmadım sağolsun gündüz annem gece kayınvalidem baktı
2. Kızımda da kayınvalidem kaldı yanımda 1 ay yine iş filan yapmadım ama kalktım yani
Bende yaBenimde öyle bazı mesajları görmüyorum birisi alıntı yapmış oluyor öyle görüyorum
Hadi ya incecik süet oraları taşınırken hemen yırtılır dedim bide düz kumaş bordo ve gride daha hoş olur diye hayal ettimKızz çok güzel valla bak
Ahahahha tuçe valla canımdan önemli değil kalkmadım zaten 2 hamileliğimde de düşük tehlikem vardı ilk 3 ay yine yattımKızz ben doğumdan geldim 1 gün öyle yattım filan . Tansiyonum çok düşüktü . Toparlanınca bir gün sonra taytı giydim saçlarımı düzelttim makyajı yaptım tekli berjere oturdum bebe emzirdim kv şokannem yemek yaptı bana baktı kv oturdu . Sonra arayanlar diyor ki kv ye eee Tuğçe’nin 40 ını çıkarmayacaksın herhalde . Kv diyor ki yok tuğçe çok iyi makyaj yaptı oturdu
Yok kızz onu demiyorum ben model güzel kumaşı bilmem yakından görmedimHadi ya incecik süet oraları taşınırken hemen yırtılır dedim bide düz kumaş bordo ve gride daha hoş olur diye hayal ettimSüet yerler iptal olacak diye o modeli sectim yoksa başka beğenmiştim
Ben kalktım da ne oldu bakAhahahha tuçe valla canımdan önemli değil kalkmadım zaten 2 hamileliğimde de düşük tehlikem vardı ilk 3 ay yine yattım
Ayyyyy şimdi farkettim ki ben hep yatmışımmmm
He yanlış anladımYok kızz onu demiyorum ben model güzel kumaşı bilmem yakından görmedim
Fahrettin Koca :
Açılan sınıflarda açılmayan sınıflara oranla vaka sayısında düşüş görüyoruz.
Ne demek istedi hicbirsey anlamadım
Seninkiler bir alem canım zaten ağzınla kuş tutsan da yaranamazsınBen kalktım da ne oldu bakelim yüzüm düzgün kp tarlada çalışan kadına dönmüşsün dedi . Kv de yooo saçmalama filan demedi demek yatsam ne olacaktı sen düşün
AyHe yanlış anladımGelsin foto atarım konsol ve masam sandalyelerım doğru gelir inş Sandalye başka modelden sectim ondada içime kurt düştü bacakları inş masa ile uyumludur ton farkı yoktur
Aynen kuş tutmayı bıraktımSeninkiler bir alem canım zaten ağzınla kuş tutsan da yaranamazsın
Ayyyyy hadi yaaaa kolay gelsin iniallah bende bulabilirim düzenli gelen biriniKızlar pazartesi sabah yardımcı kadın başlıyor . Tavsiyelerinizi alırım ziraaa ben hiç yardımcı kadın almadım aşırı tecrübesizim
Ya inş iyi olur bizim ev için . Fıtığım çok kötü acil ameliyat olmam gerekir diye çok korkuyorum ben abi bebek daha çok küçük bana ihtiyacı varAyyyyy hadi yaaaa kolay gelsin iniallah bende bulabilirim düzenli gelen birini
Annemin bir komşusu vardı o geliyordu sürekli gittiği yer var zaman bulursa 3 ayda filan ancak geliyorsu ama ayağını çatlatmış 1 ay alçıda tamda kışa girerken zor oldu benim için
Gelen kişi işini düzgün yapıyorsa zaten birşey demene gerek yok kendi hallediyor sen başında bekle biraz yaptığı işi gör ona konulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?