Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet bak kan ve Demir’e birde şekere baktır . Benim için gece uykusuzluk filan sorun değil de göbek fıtığım Kayseri’den döndükten sonra çok kötü oldu . Hamileliğimin ileri aylarında akşamları yemekten sonra bebek aşırı kasılırdı ve belime vururdu çok gergin karnım olurdu . Şimdi yine aynı hisleri yaşıyorum fıtıktan dolayı çok Canım acıyor bebeği de kucakta taşıyorum haliyle sorunum o aslında uykusuzluk filan değil

İyi geceler kızlar
Sabah doktora gideceğiz heyecanlı ve birazda tedirginim bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz
Kızım hazırlık yapıyor bir ipe toka küçük oyuncak bir sürü şey geçirdi anne bak kardeşe hediye yaptım bunlar ses çıkarıcak oda oynayacak diyor
Şimdiden çok sahipleniyor inş her zaman böyle olur
Allah sağlık versin kucağımıza alalım inş

Ayyyy güzel haberlerini bekliyorum

Ayyy çok güzel canım

Kardeşlik bambaşka biraz önce bir dizide kızı kardeşinden ayırıp evlatlık veriyorlardı büyük kızım ağladı kardeşine filan sarıldı bende çok duygulandım

Bir ara anneni çağırsan da ameliyat olsan, bu böyle çekilmez devamlı. Annen yardımcı olur hem bebeğin bakımına hem de sana

Güzel haberlerini bekliyoruz Narin

Bir ara anneni çağırsan da ameliyat olsan, bu böyle çekilmez devamlı. Annen yardımcı olur hem bebeğin bakımına hem de sana
Evet evet öyle olacak zaten . Sadece bebeğin şu birkaç ay daha zor zamanı geçsin diye bekliyorum. Eşim izin alacak annemle kardeşim gelecek

Mecburi olması çok iyiymiş canim.Daha bugün haberler ulkece grip aşısı kıtlığı yasadigimizdan bahsediyordu.Annem risk grubu,onun haricinde de grip olmaması lazım.Bu sene ben bile düşünüyorum olmayı ama sıra bize gelir mi tabi,taliplisi çok...Aynı gün doğan veletler ayni saat kadar uyanık kalmışlar gece gece noluyosa sanki Neyseki yarın haftasonu,vericem babaya.Anne dinlensin az 4-5 mii? Ben 2yi atlatsak sonu güzeldir diye düşünüyordum ama anlaşılan tünelin ucundaki ışığa daha coook var
Kızının su ara çıkmakta olan disi var mı canım? Bizim 6.dis geliyor bugün yarına çıksın artık,atakla birlesince coştu

aynı biz

Ya çok tatlı bir heyecan hayırlısıyla saglikla duyun inşallah minik pitpitpitlari Allahım o ne güzel sestir...

pure hazel hayırlı olsun arsa ile ilgili gelismeniz

Sen gece uyanıkken bende uyanık oluyorum ama giriş yapmaya üşeniyorum sanırım uyku haliyle.Yalniz değilsin canım
Benimde uykum kaçsın diye geliyorum yoksa göğsümde emerek uyuyor yA korkuyorum yA bir an dalarım da düşer filan diye . Ama dün gece ilk kez alıp oturma odasına getirdim mecbur çok ağladı . Emmek bile istemedi çok kötüydü sonra sakinleşti emzirip geri yatağa götürdüm

Atak,dis birlesince daha bir zorluyorlar ama şimdi narin'in heyecanıyla aklım kalp atışı olayına gitti, açtım detaylı ultrason videosunu izledim, özledim delilik işte

Atak,dis birlesince daha bir zorluyorlar ama şimdi narin'in heyecanıyla aklım kalp atışı olayına gitti, açtım detaylı ultrason videosunu izledim, özledim delilik işte
Allah isteyen herkese versin

Bunuda sizin atak ne zaman bitiyor bizim Şafak 29

Kızım grip olucak galiba uyumadan önce burnum tıkanıyor diyordu.az önce sesleniyor anne gel ilaçlarımı ver burnum tıkandı diye.
Grip ilacı verdim ama burun fısfısı bitmiş yarın ilk işim eczaneye uğramak
İlaçlarını sabah gözden geçireyim eksik varsa alayım kış geliyor evde bulunsun

Ayy 2'de de tuvalet egitimi, 2 yas sendromu falan var, benim hic umidim yok en erken 3 ten sonra canım

7. Diş göründü, 8. Şişti su an canım. Ustte 5 ve 6 yi rahat çıkardı ama altta 7 ve 8 cok zor çıkıyor, cok rahatsiz belli yani surekli kucaga gelmek istiyor ve anneee anneee diye inliyor, içim gidiyo valla. Bir de dis cikmaya cok yakinsa şurdan anlıyorum salyasini tutamıyor ki normalde ben kizima salya icin önlük falan takmadım hic akmaz yani.

Bugun kızıma dis fırçası ve diş macunu aldim. Iki tane de philips avent pipetli su kabı aldım $18 tuttu sanırım.

Esim iş çıkışı markete gitti, organik yumurta, süt, et, tavuk, balık, sebze almış. Ne kadar tuttu bilmiyorum. 4 lt sütten yoğurt mayaladim. Etleri dolaba koydum şimdilik, yarın organize ederim.

Bu aralar hic işimi yapamıyorum insallah yetistiririm halim kalmadı cay içip babili izlicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…