- 11 Mart 2013
- 33.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.361
Hayırlı olsun pürecimKızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler
Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah kem gözlerden nazardan korusun
Hayat sana güzelAhahahhhha ilk kızımda bende öyleydim 40 gün sadece wc ye ve kızı emzirmeye kalkmıştım
Aman bende aynı öyleydim işte boşver biraz Naz yaptuce_tuce tucem ben ilk hamileliğimdede yatmadım hiç ,hamile gibi değildim.Eşim hep diyordu sen neden nazlanmıyorsun hiç neden canın bir şey çekmiyor bir şeyler iste de yapayım derdi aynı şekilde lohusaykende yatmadım hiç
Bir tanıdığım 40 gün yataktan hiç çıkmamıştı yemeğini yaptığına götürüyorlardıgördüğüm en lohusa kadındı
Allah sağlık versin her şeyimizi kendimiz yapalım
Kızzz polislerKendisi benim ablam olur
40 gün yattı kahvaltı ayağına gitti özendiğini hattı yaşıyor Sende ikincide biraz Naz yap be yapmadım boyum uzamadı .
Püre cok sevindim hayırlısı olsun sizin için .
okyonus kız izmir de olsam yardıma gelirdim kolay gelsin evyerleştirme telaşlarızor ama güzel heyecanlar. Bide yeni eşyalar gelsin ohhh mis gibi
Kmsl Hnd mangal yaktınız mi kizzzz
tuce_tuce az kalsın bugün valinin korumaları beni gözaltına alıyordu arkadaşı alacaktım vali konağının oradaki boşlukta bekliyordum birden arabayı 5 tane 2 metre adam çevirdi neyse sonra beklememe izin verdiler ama korumalar cok yakışıklıydı
Evet canım sana zahmet olacak amaBenim minik daha iyi tuce vitamin işe yaradı vermek istersen özelden atayım ismini
Gecmis olsun Zeynepcimpure hazel cok sevindim, insallah guzel bir teklif verirler size.
okyonus kolay gelsin, ben de yeni eve tasinip yeni esya alacagim zamani sabirsizlikla bekliyorum, agiz tadiyla oturun.
Valla herkes sasirmis, kizin asisi var dediler, sonra yok dediler, sonra varmis pardon dediler, dun esim goturdu yaptirdi. Aksam 8 de uyuyunca sabah benimle 6 da kalkti, bacagini tutuyor, agliyor, ates yoktu ama agrisi oldu diye yemek yedirip ilac verdim. Ben de grip asisi oldum, agrisindan kolumun uzerine yatamadim. Evden cikarken de kapiyi kapatiyor arkamdan, aglamiyor, insallah krese baslamasi kolay olacak, umutluyum.
Halam da viruse yakalanmis. Kardesimin karantina pazar gunu bitiyor, sagolsunlar komsulari cok vefaliymis, yemek yapip kapiya birakmislar. Kayinvalidesi ve gorumcesi kotu olunca onlarin tedavi hastanede devam etmis, onlar da iyilermis simdi ama hastanedeler hala.
Ocak’ta aldık Nisa’nda üretildi diye aradılar.Allahtan gelince farketmedim onlar uyandı.Hayırlısı digerleri gelsinde onuda beklerizBenimkilerde Doğtaş aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım ve 45 is günü diyor
İnternette şikayetim var isimli site var yaz oraya forumlara falan yaz hızlandırıyorlar kaç ay oldu seninki basıl yanlış uretmisler
Saglıkla giysin minnoşEvetttt gelelim günün harcamasına
50 tl annemelre tavuk ve ekmek
55 tl starbuks kahve ve belçika çikolatalı pasta (muhteşemmiş ilk defa denedim)
410 küçük kıza kıyafet 5 takım alt üst ,,,5 atlet,,,5 külot,,,3 kilotlu çorap,,,1 patikli çorap,,5 normal çorap ,1 pipetli bardak
100 tl büyük kıza kulaklık 70 tl kırılmaz ekran
Toplam ne kadar hesaplayamadım
Ne oldu ayOcak’ta aldık Nisa’nda üretildi diye aradılar.Allahtan gelince farketmedim onlar uyandı.Hayırlısı digerleri gelsinde onuda bekleriz
Seni tebrik ediyorum şekerimAhahahhhha ilk kızımda bende öyleydim 40 gün sadece wc ye ve kızı emzirmeye kalkmıştım
Benim tarafımda en tehlikeli sayımlar ve kızları.Övünerek anlatmam halbuki.Aldıgımın yediğimin hiç hayrını görmem.Cok tuhaf bir enerjileri var gözden ırak olsunlar.Geçen sefer düğün altınların duruyormu diye sordularBazı insanlarin kıskançlıklarini hissediyorum.herkesin kalbine göre versin Allah diyorum
Koltuk yanlış üretilmişNe oldu ay
Günün en güzel haberiKızlar selam yorumları okudum
fakat bir türlü yazamadım. Biz evimize geldik. Gece geldik hemen uyuduk.
Sabah erzakları yerleştirdim.
Kahvaltı hazırladık.
Canlı dersleri yaptım.
Ancak zaman bulabildim.
Dünkü konuyu para olarak tahmin eden arkadaşlar doğru tahminde bulundu
Kızlar bir arsa almıştık ya müstakil ev için.
İşte onu yan taraftaki arsa ile birleştirip müteahhit almak istiyor. Yani yan komşum müteahhitlik yapıyormuş. 500bin değerinde daire verilecek bize de. Haber bekliyor.
Fakat muhtar ve diğer arkadaş bu konuyu araştırmamız gerektiğini söyledi. Orası daha fazla eder ve siz arsayı vermediginiz sürece muteahhit hiçbir şey yapamaz kendi arsasıyla dedi. Bizde araştırıyoruz dedik. Daha fazla teklifle gelecek galiba adam.
Kızz çok güzel valla bakKoltuk yanlış üretilmiş3lünün teki tekrar üretilecek.Bak su süet detaylar olmayacak.Kumas olacak oralarda.Bordo üçlüde kumaş yapmışlar gri üçlüde süet detay.
Teşekkür ederim canımSaglıkla giysin minnoş
Eşim gelsin bizde iyi bir alışveriş yapacağız
Hem giyim hem gıda
Burada bulamadıklarımı netten sipariş ederim
Mersi canımSeni tebrik ediyorum şekerim
Bende hastaneden geldiğim gibi makinaya çamaşır atmıştım hastanede uzun süre kaldığım için yerleştirecek bir sürü eşya vardı onları yapmıştım
İnş aynı şeyleri yapmam biraz yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?