Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aman bende aynı öyleydim işte boşver biraz Naz yap

Kızzz polisler eşim de bir müddet öyle birisinin yanında çalışmıştı hahaha adamları diziyorlar öyle seçiyorlar miss Turkey gibi düşün özel günlerde resim çekilirlerdi hahaha hepsi yaklaşık boydalar tipler iyi filan .

Benim minik daha iyi tuce vitamin işe yaradı vermek istersen özelden atayım ismini

Bebek güya uyudu kızlar yatağı tavaf ediyor sürekli dön dön ilaç verdim uyumadan önce. Eşimin kamuflajlar , botlar , nöbette uyuduğu pike takımı geldi sıra ile yıkamaya başladım yarın altın alacağız 2 çeyrek 1 gram . Sigara süt çayı rezene

Evetttt gelelim günün harcamasına

50 tl annemelre tavuk ve ekmek

55 tl starbuks kahve ve belçika çikolatalı pasta (muhteşemmiş ilk defa denedim)

410 küçük kıza kıyafet 5 takım alt üst ,,,5 atlet,,,5 külot,,,3 kilotlu çorap,,,1 patikli çorap,,5 normal çorap ,1 pipetli bardak

100 tl büyük kıza kulaklık 70 tl kırılmaz ekran

Toplam ne kadar hesaplayamadım

Gecmis olsun Zeynepcim
Kızın 18 aylık mıydı? 6 aylık dönemlerde aşı var diye biliyorum. Minige de geçmiş olsun, acısı hemencik geçsin inşallah

Ocak’ta aldık Nisa’nda üretildi diye aradılar.Allahtan gelince farketmedim onlar uyandı.Hayırlısı digerleri gelsinde onuda bekleriz

Saglıkla giysin minnoş
Eşim gelsin bizde iyi bir alışveriş yapacağız
Hem giyim hem gıda
Burada bulamadıklarımı netten sipariş ederim

Ahahahhhha ilk kızımda bende öyleydim 40 gün sadece wc ye ve kızı emzirmeye kalkmıştım
Seni tebrik ediyorum şekerim
Bende hastaneden geldiğim gibi makinaya çamaşır atmıştım hastanede uzun süre kaldığım için yerleştirecek bir sürü eşya vardı onları yapmıştım
İnş aynı şeyleri yapmam biraz yatarım

Bazı insanlarin kıskançlıklarini hissediyorum.herkesin kalbine göre versin Allah diyorum
Benim tarafımda en tehlikeli sayımlar ve kızları.Övünerek anlatmam halbuki.Aldıgımın yediğimin hiç hayrını görmem.Cok tuhaf bir enerjileri var gözden ırak olsunlar.Geçen sefer düğün altınların duruyormu diye sordularLaf arasında eşin 20bin alıyordur altınmı alıyorsunuz dedi yengem.Aman aklıma geldikçe sinir basıyor

Günün en güzel haberi
Hayırlı olsun canım

Koltuk yanlış üretilmiş 3lünün teki tekrar üretilecek.Bak su süet detaylar olmayacak.Kumas olacak oralarda.Bordo üçlüde kumaş yapmışlar gri üçlüde süet detay.
Kızz çok güzel valla bak

Saglıkla giysin minnoş
Eşim gelsin bizde iyi bir alışveriş yapacağız
Hem giyim hem gıda
Burada bulamadıklarımı netten sipariş ederim
Teşekkür ederim canım

E bebek e bak istersen eşofman altları filan indirimdeydi
Mersi canım
Ayy napim ya canım biraz tatlı dikiş yerlerime bişey olacak diye kalkmadım sağolsun gündüz annem gece kayınvalidem baktı

2. Kızımda da kayınvalidem kaldı yanımda 1 ay yine iş filan yapmadım ama kalktım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…