Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim ev de darmaduman kızlar.
Yazlık kışlık değişimi yapıyorum.
Kızım maşallah hiç durmuyor hiç rahat vermiyor.
3 saat canlı dersim var saat beşten sonra.

Pure hayirli olsun.
Sozlesme yaparken herseyi netlestirin 1. Kalite ifadesi degil marka gecsin o zaman hic bir problem yasamazsiniz
Tez zamanda biter insallah

Tunaydin kizlar..
okyonus kolay gelsin kalkip yardim edesim geldi
Dogtas sasirtmiyor malesef bu onlarin klasik problemi. Lutfen gevsek davranmayin cozemezsiniz.
NarinNarin hayirli haberlerle gel canimm
Scss94 nerdesin

Ben iyiyim, bu aksam nikaha taki birakip cikacagiz
Persembe aksami maas yatti.
Bu hafta cok rahattim esim birakti esim aldi arabasiz kalmistik. Arada soylendi ama agam pasam hallettim toplamda 160 km yapiyor hakli sanki
Dun aksam markete girdik biraz kurtarici yemek aldim doner lavas tavuk gibi toplamda 225 Tl tuttu kahvaltilik takviye, soda cikolata, sigarada var
Sehrime getir gelmis coook mutluyum.
Birazdan ilk alisverisi yapicam
Persembe aksami kardesim geldi bizim ufakliga gelen guncellemelere yetisemedim. Herseye bir cevap. Alibabayi ogrenmis devamini getiriyor havhav miyav mee yapiyor
Agzindakini yutmus karnina vuruyor midesindeymis
Horon tepiyor
Kizlar ya hep sayfalarda okudum. Ben kendime cokmu harclik birakiyorum 1700 ayirdim insallah yeter diyorum gideyimde altin alayim bari

günaydın kızlar bugün mayış günü

Canım benim evi 1.5 saatte bitiriyor ama ev 200 metre kare cok büyük: halıların üstüne çıkıyor sorun yok
Selam canım robot süpürgeyle ilgili arama yaparken denk geldim msjina hangi model seninki 200 m2 evi tek sarjla mi süpürüyor bende almak istiyorum ama tek düşüncem sarj konusu istediğim model bu.

Allah yardımcın olsun canım yavaş yavaş yap kendini yorma benim gibi olma ev sahibine söyle çıkan arızaları tamircilerden fatura al elinde kanıtın olsun cins birine denk gelirsin uğraştırır durur

Allah yardımcın olsun canım yavaş yavaş yap kendini yorma benim gibi olma ev sahibine söyle çıkan arızaları tamircilerden fatura al elinde kanıtın olsun cins birine denk gelirsin uğraştırır durur
Çocuğun dolabını yerleştirdim şimdi yatak odasına devam ediyorum.Eşimde buzdolabını siliyorSağolsun yardım ediyor benden çok çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…