- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.461
Benim ev de darmaduman kızlar.
Yazlık kışlık değişimi yapıyorum.
Kızım maşallah hiç durmuyor hiç rahat vermiyor.
3 saat canlı dersim var saat beşten sonra.
Oh şükürKızlar herşey yolunda çok şükür
7 haftalığız kalp atışınıda duyduk
Selam canım robot süpürgeyle ilgili arama yaparken denk geldim msjina hangi model seninki 200 m2 evi tek sarjla mi süpürüyor bende almak istiyorum ama tek düşüncem sarj konusu istediğim model bu.günaydın kızlar bugün mayış günü
Canım benim evi 1.5 saatte bitiriyor ama ev 200 metre kare cok büyük: halıların üstüne çıkıyor sorun yok
Oh çok şükür canım çok sevindimKızlar herşey yolunda çok şükür
Allah yardımcın olsun canım yavaş yavaş yap kendini yorma benim gibi olma ev sahibine söyle çıkan arızaları tamircilerden fatura al elinde kanıtın olsun cins birine denk gelirsin uğraştırır dururYorgun’um sinirliyimEv darmaduman makina çalıştıramıyorım gider sorunlu bakılacak üst katlardan habire su iniyor borulardan ama bizim üstümüze kaldı Tıkandı herhalde aksamda patlak verdi.Erzaklarımı yerleştirecegım yatak odasını toparlıyorum mutfak duruyor daha.Sonra buzdolabını siler çalıştırıız iş çok stres oldum
Çok sevindim minnoş büyüyor sağlıkla kucağınıza aldıgın günleride görürüz inşallahKızlar herşey yolunda çok şükür
Maşallah canım sağlıkla kucağınıza da alın inş. Bana da çokça dua et sana yetişeyimKızlar herşey yolunda çok şükür
Çocuğun dolabını yerleştirdim şimdi yatak odasına devam ediyorum.Eşimde buzdolabını siliyorAllah yardımcın olsun canım yavaş yavaş yap kendini yorma benim gibi olma ev sahibine söyle çıkan arızaları tamircilerden fatura al elinde kanıtın olsun cins birine denk gelirsin uğraştırır durur
Süper. İçim açıldı.Sarı kızlarımkızlar gram 22 ayar almak zorunda kalmış bulamadı çünkü . 460 tl gram , 1580 yarım altın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?