Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çocuğu sahile götürdüm biraz oynadı yağmur başladı, döndük geri mecburen

Havalar soğuyunca hiç gidemeyiz bugün götüreyim demiştim. Neyse bi deniz havası aldık en azından

Dönüşte markete uğradık

Bir paket bebek bezi 23 adet
2 adet diş fırçası
Kraker, çocuğa birkaç abur cubur, iki paket hazır kazandibi ( bugün eşimle yiyeceğim )
Bir küçük yoğurt akşam ayran yapmak için
3 litre çiğ süt
Çok az çeri domates

85 tl harcadım

Sütü hemen ocağa koydum yoğurt yapacağım

Akşam için tavuk sosladım patates biber ile fırına süreceğim

sarj konusuna çok takılmayın. En düşük devirde çalışırsa tek şarj ile süpürür. Güçlü çalıştırmada tüm robotlar arada sarj istasyonuna geri döner.

Son düzenleme:
Selamlar
Sabah kuzenimin yeni evine gittik. Ufak tamirat işlerini yaptı babam. Öğlen döndük kızların uyku saati gelince. Babam balık almaya gitti. Bu akşam balık salata var bizde.
yaklaşık 20 gün sonra küçüğün doğumgünü. Annemler büyük kızıma da öyle yapardı, küçük altın almışlar. Büyüğe de adım kurabiyesi yaptık halamlara çıktı ikisi de para verdiler bi ihtiyaç al diye. 200₺ oldu. Doğumgününde de para veren olur babasının tarafından birleştirip altın alırım inşallah. Evi alırken kızların altınlarını kullandık. Yerine koymak istiyorum.
doğumgünü yapmayacağım. Eve bu zamanda en az 20 kişi toplamanın anlamı yok. Annemler bende zaten cocuk bakmak için. Babanneyi de çağırırız kendi aramızda pasta keseriz yeter. Baharda diğer kızın doğumgününde inşallah ikisine terasta açık havada kutlama yaparım.

Ben roborock s5 max aldım memnunum bu attığını annem aldı cok memnun.
NarinNarin canim gözündeydin darısı hayırlı doğumlara
tuce_tuce hayirli olsun bebislerin bende yarım altın ama 1600 den
Sen nerden aldın ben seydan dan aldim

Çok harcamalı bir gün oldu
Hastaneye 15 tl katkı payı verdik
Sonra doktor tahlil istedi bir tanesini sigorta karşılamıyormuş 65 tl ona ödedik
Ordan kıza bot almaya gittik ama beğenemedim
Kızla ikimiz bir şeyler yedik 42 tl
Pazara gittik 70 tl
2 tane gram altın aldık 460 tan ama hediye gidecek birikime değil
Mazot aldık 100 tl

Benim kız yaptı yine yapacağını buzdolabımdaki 5 litrelik turşu bidonunu çekti yere düşürdü buzdolabı rafıyla beraber turşu patladı suyu heryere dağıldı
Yerleri sildim turşuda su kalmadı tekrar su yaptım

Allah tan buzdolabı rafı camdı ayağını kesmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…