- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.501
Bayıldım. Hayırlı olsun canımSarı kızlarımkızlar gram 22 ayar almak zorunda kalmış bulamadı çünkü . 460 tl gram , 1580 yarım altın
Geçmiş olsun canım görünmez kaza dedikleriBenim kız yaptı yine yapacağını buzdolabımdaki 5 litrelik turşu bidonunu çekti yere düşürdü buzdolabı rafıyla beraber turşu patladı suyu heryere dağıldı
Yerleri sildim turşuda su kalmadı tekrar su yaptım
Allah tan buzdolabı rafı camdı ayağını kesmedi
Çok sevindim canım.rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi.Çok teşekkür ederim kızlaaaar
Neden beni etiketlemedinGünaydın kızlar.Şimdi kalktık kahvaltı edip işlere kaldığı yerden devam edecgızMutfakta sıra bugun.Aksam yemeğe arkadaşlar çağırdı oraya gidecegız çok mutluyuz Akşam iki insan yüzü görür sohbet eder kahvemizi içeriz Giderken pasta alacağız.5yasında kızları var NarinNarin Cedric1003 ne hediye alalım kıza malum bizimki oglan Lego ve thomas trenleri seviyor
Sen oğlan anasısın ondanNeden beni etiketlemedin
Kızzz zaten normalmiş etiketlememekSen oğlan anasısın ondan
Bak bana haksızlık yapıyorsun amaKızzz zaten normalmiş etiketlememekben hemen atladım msjı okumada
Ahahahahah kalktım kalktım ama dünden işlerimi yaptım diye bugün rahatım boş boş oturuyom şimdi kahvemi içeceğimKmsl Hnd günaydın kalkmadınmı Genelde sen bu saatte işlerini halleder kahve keyfıne geçerdin merak ettim seni
Kafam gidikBak bana haksızlık yapıyorsun ama
Benim Kiz barbie ve mutfak setlerini çok seviyor canımGünaydın kızlar.Şimdi kalktık kahvaltı edip işlere kaldığı yerden devam edecgızMutfakta sıra bugun.Aksam yemeğe arkadaşlar çağırdı oraya gidecegız çok mutluyuz Akşam iki insan yüzü görür sohbet eder kahvemizi içeriz Giderken pasta alacağız.5yasında kızları var NarinNarin Cedric1003 ne hediye alalım kıza malum bizimki oglan Lego ve thomas trenleri seviyor
Ohhhh misssssAhahahahah kalktım kalktım ama dünden işlerimi yaptım diye bugün rahatım boş boş oturuyom şimdi kahvemi içeceğim
Öğlene kaynım gelip alacak oğlunun doğumgününe gidecez akşama kadar ordayım yemek derdim de yokkk
Benimde aklıma barbie geldiBenim Kiz barbie ve mutfak setlerini çok seviyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?