Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun canım görünmez kaza dedikleri allah korumuş

Bizde nikaha gittik donuyoruz. Cikislari cok uzadi ama cikis nikah taki 1 saatte toparlandi. Teyzemin kizi ama sartlari dusunerek az taki taktim 0.5 gr taktim evine yada cocuguna telafi ederim. Esimin cabasina kiyamadim birde maaslar aksayinca ne olacagi belli olmaz dedim 1 gr dursun.
Aksam aniden sekerim dustu.
Bu sabahtan itibaren seker diyetine girdim
Sabah yumurta agirlikli kahvalti yaptim.
Cikarken kabak ve ic baklali enginar yedim bol yesil salata ile.
Yarina bamya yapabilirim. Pazartesiye balik aliriz.
Yemek listesi yapsam iyi olur.

Birde iyice emin oldum biz akillanmayiz
Bir akrabam israrla sarilmaya calisiyor. Ya ben hastaysam dedim? Gene yapisti yuzumu eksitip cekildim. Ya ben hastaysam ben vebal alamam dedim. Hasta adam boyle mi durur diyor. Ben 7 aydir anneme sarilmadim lutfen dedim Allah bildigi gibi yapsin.
Dugun sahibide niyetlendi ama yok dedim
Eve gidip kendimi citilemek istiyorum

Mutfak balkonu cam bolkan onun camlarını sil dedim eşim üstün körü yaptı delirtti benim daha başımın agrıdı geçmedi adama iş yap dersen senden kötüsü yok pisliğin içinde otursa umrunda değil. Kendim sildim tekrar balkonun yerlerini sildim erzak dolabımı düzenledim erzak kapılarına yerleştirdim. Yarın doğum günüm marketede gidemedik işleri bitiremeyince yarına kaldı

Gelirken markete ugradim ispanak kereviz enginar patlican marul havuc mandalina muz aldim 77tl tutmus

Günaydın kızlar.Şimdi kalktık kahvaltı edip işlere kaldığı yerden devam edecgızMutfakta sıra bugun.Aksam yemeğe arkadaşlar çağırdı oraya gidecegız çok mutluyuzAkşam iki insan yüzü görür sohbet eder kahvemizi içerizGiderken pasta alacağız.5yasında kızları var NarinNarin Cedric1003 ne hediye alalım kıza malum bizimki oglanLego ve thomas trenleri seviyor

Neden beni etiketlemedin

Kmsl Hnd günaydın kalkmadınmıGenelde sen bu saatte işlerini halleder kahve keyfıne geçerdin merak ettim seni
Ahahahahah kalktım kalktım ama dünden işlerimi yaptım diye bugün rahatım boş boş oturuyom şimdi kahvemi içeceğim
Öğlene kaynım gelip alacak oğlunun doğumgününe gidecez akşama kadar ordayım yemek derdim de yokkk

Bak bana haksızlık yapıyorsun ama
Kafam gidik gece misafir gidince ortalığı topladım birşey atıştırdım bebe emzirdim uyumam 01:30 oldu 3 te kalktı 4 buçuğa kadar oturduk geri uyuttum 6 da geri uyandı 2 kere bez 1 üst değiştirdim kahvaltı yaptırdım yarım yumurta az kefir içti zorla . Bulaşık makinası boşalttım kahvaltı hazırladım. Şuan emziriyorum uyuyor yoruldum

Benim Kiz barbie ve mutfak setlerini çok seviyor canım

Ohhhh misssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…