- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.521
Bende arada kıyafetlerini değiştiriyorum kızla oynarkenBenimde aklıma barbie geldişimdi olsa bende oynarım
Nice seneler canımMutfak balkonu cam bolkan onun camlarını sil dedim eşim üstün körü yaptı delirtti benim daha başımın agrıdı geçmedi adama iş yap dersen senden kötüsü yok pisliğin içinde otursa umrunda değil. Kendim sildim tekrar balkonun yerlerini sildim erzak dolabımı düzenledim erzak kapılarına yerleştirdim. Yarın doğum günüm marketede gidemedik işleri bitiremeyince yarına kaldı
Sigara aylik mi tuceKızlar dün harcanmalı geçti hemen hesap yazayım
Eşim 2 Paket süt çayı ve rezene 50 TL
300 TL sigara
Altın
25 TL pasta aldık
Orduevine bebeği parka götürdük oradan yemek yedik 30 tl
Kantinden alışveriş yaptım
Çekirdek
3 paket soda
1 paket süt
1 paket kefir
1 tane cif
1 paket puding
3 paket bisküvi
75 TL tuttu
Aynen canım aylıkSigara aylik mi tuce
Canimcim bence oyuncak o yaz icin cok güzel boyama kitapları var büyük kalın birde kuyu boya setiyle tamamlaGünaydın kızlar.Şimdi kalktık kahvaltı edip işlere kaldığı yerden devam edecgızMutfakta sıra bugun.Aksam yemeğe arkadaşlar çağırdı oraya gidecegız çok mutluyuz Akşam iki insan yüzü görür sohbet eder kahvemizi içeriz Giderken pasta alacağız.5yasında kızları var NarinNarin Cedric1003 ne hediye alalım kıza malum bizimki oglan Lego ve thomas trenleri seviyor
Ay sorma bırakacak güya ama biz lisede sevgili olduk o zamandan beri beni kandırıyor bırakacağım diyeCok iyi
Aslinda hic olmasa daha iyi ama
Bosa inanma bizde lisedeyken ssvgili olduk daha birakacak,Ay sorma bırakacak güya ama biz lisede sevgili olduk o zamandan beri beni kandırıyor bırakacağım diye
Bıraktım inanmayıBosa inanma bizde lisedeyken ssvgili olduk daha birakacak,
Ahhhh o genclik bende inanmistimmmBıraktım inanmayıilk bi inanmıştım
Olsun bundan sonra biriktiririz işte çil çil sarı kızlarKizlar yaaa keske buraya seneler once takilsaydim ne altin biriktirirdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?