- 7 Ocak 2018
- 27.571
- 80.032
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.541
Ayyy evet yaaa gecmise baktim da ne sacma seyler harcamisiz cok degil daha kurban bayraminda bir gecelk apart eve 600 verdikOlsun bundan sonra biriktiririz işte çil çil sarı kızlar
Benim kız lego cıty e bayılıyor arkadasında oynamış alacağızZeynolin44
@Penguen
boza
5 yasında kıza ne hediye alınır sızın Kızceler neler seviyor.Barbie ve pony var aklımda
Nasil zeyno foto atsana belki benim kizda begenirBenim kız lego cıty e bayılıyor arkadasında oynamış alacağız
Kıyafette alabilirsin barbie li, kral sakirli ,ayıcıklı v.s
O da bizden sayılır abi bebeğin saçları benim kızınkinden çok birde tıka takmışSen oğlan anasısın ondan
Benim oğlan Lego hastası nasıl seviyor anlatamam.Bir sürü var hala 2 ayda bir alıyoruz acayıp vakit geçiriyor onlarla.Benim kız lego cıty e bayılıyor arkadasında oynamış alacağız
Kıyafette alabilirsin barbie li, kral sakirli ,ayıcıklı v.s
Kız büyük kızım küçüğü değil lego cıty nin parçaları çok minik biraz büyümeleri gerek onunla oynamaları içinNasil zeyno foto atsana belki benim kizda begenir
Canım bu o büyük logolar gibi değil minik parçalıBenim oğlan Lego hastası nasıl seviyor anlatamam.Bir sürü var hala 2 ayda bir alıyoruz acayıp vakit geçiriyor onlarla.
OhaaaaAyyy evet yaaa gecmise baktim da ne sacma seyler harcamisiz cok degil daha kurban bayraminda bir gecelk apart eve 600 verdik
Aslinda esim bana uysa guzel birikimler yapariz ama
Daha gecen gun buyuk kiza diyor sana cok guzel bir esofman takimi siparis verecem 1.500 yuh dedim ne oluyor yani onun yerine kizima yatak alacam ayirdim parayi
Anladim canim sen söyleyince bakayim dedim cicek sepetine bak istersen yuzde 50 indirim var ordan alabilirslnKız büyük kızım küçüğü değil lego cıty nin parçaları çok minik biraz büyümeleri gerek onunla oynamaları için
Gulme kiz sinir bozucuOhaaaaDemet Akalın gibi hahahaha
Saçını kestirmiyor o lastiği de uyurken taktım kafasınaO da bizden sayılır abi bebeğin saçları benim kızınkinden çok birde tıka takmıştuce_tuce bizimki toka bırakmıyor
AaaaaGulme kiz sinir bozucu
Bu arada esim grip olmus insallah vjrus filan degildir
Sagol canim virus de burun akintisi oluyor muydu yaAaaaainş değildir ya geçmiş olsun
Bakayım pahalılar zatenAnladim canim sen söyleyince bakayim dedim cicek sepetine bak istersen yuzde 50 indirim var ordan alabilirsln
Yok bence o yüzden değil zatenSagol canim virus de burun akintisi oluyor muydu ya
InsallahYok bence o yüzden değil zaten
Barbie bebek en garanti :) benimki 3.5 yaşında birden barbieci olduGünaydın kızlar.Şimdi kalktık kahvaltı edip işlere kaldığı yerden devam edecgızMutfakta sıra bugun.Aksam yemeğe arkadaşlar çağırdı oraya gidecegız çok mutluyuz Akşam iki insan yüzü görür sohbet eder kahvemizi içeriz Giderken pasta alacağız.5yasında kızları var @NarinNarin @Kahveci bi hatun ne hediye alalım kıza malum bizimki oglan Lego ve thomas trenleri seviyor
KorkmaInsallah
Biliyorum canım bak daha bınlar yarısıCanım bu o büyük logolar gibi değil minik parçalı
Kafam gidikgece misafir gidince ortalığı topladım birşey atıştırdım bebe emzirdim uyumam 01:30 oldu 3 te kalktı 4 buçuğa kadar oturduk geri uyuttum 6 da geri uyandı 2 kere bez 1 üst değiştirdim kahvaltı yaptırdım yarım yumurta az kefir içti zorla . Bulaşık makinası boşalttım kahvaltı hazırladım. Şuan emziriyorum uyuyor yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?