- 3 Haziran 2017
- 4.191
- 21.415
- 308
- 43
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.581
Evet artik altin alamayiz canim cok yukseldiO zaman yapbilirsen mutfak alışverişinden filan yaparsın birikimi zaten altın çok pahalı ne yaparsak o kar
Ayyy keske ben de nelerim olurdu suanKizlar yaaa keske buraya seneler once takilsaydim ne altin biriktirirdimmm
Ahhhh o aidat paraları zaten durumu olmayan hemen veriyor zengini ise vermşyorAyyy keske ben de nelerim olurdu suan
tuce_tuce bildim o kuyumcuda gicigim olgunu ben mezun ettim 1 defa aidat parası vermedi
boza efsane bi oyuncak cok seviyor benimki arada bende kombin yapıyorum
Tamam canım öncelikle liste belirle elindeki listeye göre yap alışverişini haftalık her gün gitme yoksa çok para harcanıyorGunluk 20 tl esim hergun veriuor. Ben onunla ev icin ihtiyac ( yani benim sevdigim seyler icin) yada kendime ne lazimsa harcamak icin kullaniyorum. Genelde bir bekir amcamiz var ona borc yapiyorum 2000 di 950 kaldi sanirsam surekli tekrar aldigim icin bitmiyor artik almamaya calisayim diyordum simdi sizimle basarabilirim. Iceri girince dayanamayip birseuler almadan cikamiyordum. Birde bu elimdekipara ile gune giriyorum surekli cunku elimde kalirsa harcarim bos yere diye tammdir izlicem sizi insaAllah
Sorma neler nelerAhhhh o aidat paraları zaten durumu olmayan hemen veriyor zengini ise vermşyor
Oooo siz oynamadık lego bırakmamışsınız küçücük parçalar dünya para bizde alırız istiyorlarZeynolin44 bak annem aldı bunu Doğum gününde.
Hiç unutmuyorum büyük kızım 1. Sınıfa başladığında sıralar değişecek ve perdeler değişecek diye bizden 160 tl toplqdılar bundan 8 sene önce ben salak da ilk önce verdim dönem sonu duydum ki 32 kişilik sınıftansadece 5 kişi vermişSorma neler neler
Kızlar bikac tane bu sene gidicek velim var aidat vermek istemiyorlar ve tek çocuk durumları cok iyi kari koca çalışıyor
Nasıl bir mantık aklım hayalim almıyor .
Sınıf parası toplarken sen 2 sene kalacaksın sen 4 sene kalacaksın diye toplayamam ki
Bazı insanları anlamak cok güç .
Bu kadar küçük hesaplar yapmak benim zihnimi yorar hele bide eğitimle ilgi ise hiç gözüme bile gelmez
Saç çocuğu gelişimini yavaşlatır der hep eskiler ne kadar doğru bilmiyorumSaçını kestirmiyor o lastiği de uyurken taktım kafasınabirde günlerdir sürekli tırnak kesmeye çalışıyoruz uyurken anında uyanıp ortalığı yıkıyor devlet çocuğu bizden alacak artık tırnaklarını kesmiyorlar bakmıyorlar diye .
Hahahahha o yüzden eşim 2 kızımın saçını da sıfıra vurdurduSaç çocuğu gelişimini yavaşlatır der hep eskiler ne kadar doğru bilmiyorum
Bakarken başım döndü bu çocuklar bunları iyi bir araya getirip takıyorlarBiliyorum canım bak daha bınlar yarısıBir kısmı annemde orada kalıyor diye oraya götürdük.
Sever canım severİnş benim oğlum da sever böyle şeyler
Teşekkür ederim canımNice seneler canım
Kahveye gelirim ama tadelle olmazHaydi kızlar damla sakızlı kahveye
Abi bebek 5 kez traş olduSaç çocuğu gelişimini yavaşlatır der hep eskiler ne kadar doğru bilmiyorum
Ayyy canım yaaaa çok severim tadelleyi eşimde geçen hafta almış o kadar çaba gösterdim yemeyeyim diye ama kızlarda yemeyince bana kaldı hiç affetmemKahveye gelirim ama tadelle olmaz
Afiyet olsun cnm❤
Kahveye gelirim ama normal olsun damla sakız sevmem afiyet olsunHaydi kızlar damla sakızlı kahveye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?