Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar yaaa keske buraya seneler once takilsaydim ne altin biriktirirdimmm
Ayyy keske ben de nelerim olurdu suan
tuce_tuce bildim o kuyumcuda gicigim olgunu ben mezun ettim 1 defa aidat parası vermedi
boza efsane bi oyuncak cok seviyor benimki arada bende kombin yapıyorum

Ayyy keske ben de nelerim olurdu suan
tuce_tuce bildim o kuyumcuda gicigim olgunu ben mezun ettim 1 defa aidat parası vermedi
boza efsane bi oyuncak cok seviyor benimki arada bende kombin yapıyorum
Ahhhh o aidat paraları zaten durumu olmayan hemen veriyor zengini ise vermşyor

Gunluk 20 tl esim hergun veriuor. Ben onunla ev icin ihtiyac ( yani benim sevdigim seyler icin) yada kendime ne lazimsa harcamak icin kullaniyorum. Genelde bir bekir amcamiz var ona borc yapiyorum 2000 di 950 kaldi sanirsam surekli tekrar aldigim icin bitmiyor artik almamaya calisayim diyordum simdi sizimle basarabilirim. Iceri girince dayanamayip birseuler almadan cikamiyordum. Birde bu elimdekipara ile gune giriyorum surekli cunku elimde kalirsa harcarim bos yere diye tammdir izlicem sizi insaAllah

Tamam canım öncelikle liste belirle elindeki listeye göre yap alışverişini haftalık her gün gitme yoksa çok para harcanıyor
Yemek listeni de haftalık belirle

Gerçekten çok faydası oluyor

Ahhhh o aidat paraları zaten durumu olmayan hemen veriyor zengini ise vermşyor
Sorma neler neler
Kızlar bikac tane bu sene gidicek velim var aidat vermek istemiyorlar ve tek çocuk durumları cok iyi kari koca çalışıyor
Nasıl bir mantık aklım hayalim almıyor .
Sınıf parası toplarken sen 2 sene kalacaksın sen 4 sene kalacaksın diye toplayamam ki
Bazı insanları anlamak cok güç .
Bu kadar küçük hesaplar yapmak benim zihnimi yorar hele bide eğitimle ilgi ise hiç gözüme bile gelmez

Hiç unutmuyorum büyük kızım 1. Sınıfa başladığında sıralar değişecek ve perdeler değişecek diye bizden 160 tl toplqdılar bundan 8 sene önce ben salak da ilk önce verdim dönem sonu duydum ki 32 kişilik sınıftansadece 5 kişi vermiş
4. Sınıfa kadar aidat parası vermedim sınıf annesine dedim ki herkesten topla en son bana gel hemen verecem dedim
Kimse vermemişki kadın yanıma gelip para isteyemedi

Saç çocuğu gelişimini yavaşlatır der hep eskiler ne kadar doğru bilmiyorum

Kızlar beni tebrik edin lütfen
Eşim gittiğinden beri persembe gününden beri 5 tl çekirdek ve 1 ekmek aldık sadece
Çocuklarla çıkmıyorum bir yere 3 tane zapt edemem diye

Eşim 3240 altın aldı yiğenine taktı
Annemler de kalıyor yiğenlerime 2 pasta almış başkada harcamamız yok gelince olur bol bol alışveriş yapmamız lazım

Saç çocuğu gelişimini yavaşlatır der hep eskiler ne kadar doğru bilmiyorum
Abi bebek 5 kez traş oldu hiç bir bilimsel açılaması yok . Eskilere kalsak yenidoğan bebeğe şekerli su içiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…