Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Karnım çok aç benimde kahvaltıya domates kızartıp üzerine kaşar atayım birde patates kızartayım

Merhaba gunaydin kizlar grubunn icerigini kisaca ozetleyebilirmisiniz size zahmet

Elhamdulillah iyiyim canim oyle azda grup disi ne var ne yok diye dolasayim dedim bu sayfaya rast geldim dikkatimi cekti.
Gel gel çok motive oluyoruz
Kendi adıma söyleyeyim çok misrif olan ben artık daha çok dikkat ediyorum ne kadar başarıyorum orası ayrı

Gel gel çok motive oluyoruz
Kendi adıma söyleyeyim çok misrif olan ben artık daha çok dikkat ediyorum ne kadar başarıyorum orası ayrı
Ama sey soyle bir durum var bizim ev kalabalik biliyorsun iki kucuk, iki buyuk cocuk buyjkler, kendi harcamalari oluyor genelde esim alisveris yapiyor biz simdi neyi baznalicaz sadece benim harcamamamimi yazicam anlamadim

Ama sey soyle bir durum var bizim ev kalabalik biliyorsun iki kucuk, iki buyuk cocuk buyjkler, kendi harcamalari oluyor genelde esim alisveris yapiyor biz simdi neyi baznalicaz sadece benim harcamamamimi yazicam anlamadim
Bütün gelir gider borç fatura harcama filan maksat sohbet muhabbetttt yapbilirsen de birikim

Bütün gelir gider borç fatura harcama filan maksat sohbet muhabbetttt yapbilirsen de birikim
Birikim yalmak cok severim Ama biz esnafiz eve aylik ne girer hic bilmiyorum iki sene once bir arkadasla boyle not tutmusduk 11 bin gider cikmisdiSinra biraktikAltin birikimi yapmaya bu sene cok sukur

Birikim yalmak cok severim Ama biz esnafiz eve aylik ne girer hic bilmiyorum iki sene once bir arkadasla boyle not tutmusduk 11 bin gider cikmisdiSinra biraktikAltin birikimi yapmaya bu sene cok sukur
O zaman yapbilirsen mutfak alışverişinden filan yaparsın birikimi zaten altın çok pahalı ne yaparsak o kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…