- 11 Mart 2013
- 33.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.561
Anlatmaya calistigim şey bu tatlım
Hahaha bu da en sevdiğim ortam aslındaEvde şuan herkes uyuyor bir ben ayakta
Benimde işte ondan uyuyamadımHahaha bu da en sevdiğim ortam aslında
İnş benim oğlum da sever böyle şeylerZeynolin44 bak annem aldı bunu Doğum gününde.
Karnım çok aç benimdeDün eksik yazmışım harcamaları
Eczaneye uğradık 35 tl kıza ilaç aldık
Çerez aldık 50 tl
Bunları unutmuşum
Şu an hiç kahvaltı hazırlayasım yok hava güzel olsaydı bir yerde kahvaltı yapardık
Eşim girdi mutfağa bakalım neler hazırlayacak
Benim küçük kız gördü fotoyuZeynolin44 bak annem aldı bunu Doğum gününde.
Oy oy kimleri goruyorummmBenim küçük kız gördü fotoyu
Bu oyuncak benim bu abimi diyor
Elhamdulillah iyiyim canim oyle azda grup disi ne var ne yok diye dolasayim dedim bu sayfaya rast geldim dikkatimi cekti.Canımmmmmmm
Nasılsın
Gel gel çok motive oluyoruzElhamdulillah iyiyim canim oyle azda grup disi ne var ne yok diye dolasayim dedim bu sayfaya rast geldim dikkatimi cekti.
Ama sey soyle bir durum var bizim ev kalabalik biliyorsun iki kucuk, iki buyuk cocuk buyjkler, kendi harcamalari oluyor genelde esim alisveris yapiyor biz simdi neyi baznalicaz sadece benim harcamamamimi yazicam anlamadimGel gel çok motive oluyoruz
Kendi adıma söyleyeyim çok misrif olan ben artık daha çok dikkat ediyorum ne kadar başarıyorum orası ayrı
Bütün gelir gider borç fatura harcama filan maksat sohbet muhabbetttt yapbilirsen de birikimAma sey soyle bir durum var bizim ev kalabalik biliyorsun iki kucuk, iki buyuk cocuk buyjkler, kendi harcamalari oluyor genelde esim alisveris yapiyor biz simdi neyi baznalicaz sadece benim harcamamamimi yazicam anlamadim
Birikim yalmak cok severimBütün gelir gider borç fatura harcama filan maksat sohbet muhabbetttt yapbilirsen de birikim
O zaman yapbilirsen mutfak alışverişinden filan yaparsın birikimi zaten altın çok pahalı ne yaparsak o karBirikim yalmak cok severimAma biz esnafiz eve aylik ne girer hic bilmiyorum iki sene once bir arkadasla boyle not tutmusduk 11 bin gider cikmisdi Sinra biraktik Altin birikimi yapmaya bu sene cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?