- 7 Ocak 2018
- 27.571
- 80.032
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.601
Sen gel yeter ki hangi çeşit istersenKahveye gelirim ama normal olsun damla sakız sevmem afiyet olsun
Ciddi mi ya bende filtre kahve filan almak istiyorumSen gel yeter ki hangi çeşit istersen
Koz bende geçenlerde denedim çok hoşuma gitti favorilerim arasında
Ende merak ediyorum filtre kahveyiCiddi mi ya bende filtre kahve filan almak istiyorumbu aralar sosyetik entel hareketler yapıp sıkıntımızı giderelim . Yanlız Scss94 hala yok nasıl ulaşsak acaba ona
Sosyal medya da yokki bakalımEnde merak ediyorum filtre kahveyi
Evet yaaa ne oldu acaba şifreyi unutsa yeni hesap açardı acaba kötü birşey mi olduuu
Ben hergün içiyorum filtre kahve yaşam kaynağımCiddi mi ya bende filtre kahve filan almak istiyorumbu aralar sosyetik entel hareketler yapıp sıkıntımızı giderelim . Yanlız Scss94 hala yok nasıl ulaşsak acaba ona
Sade mi içiyorsunBen hergün içiyorum filtre kahve yaşam kaynağımİzmire geldiğimden beri içemedim.Öğle yemeği yedik şimdi sütlü cicibebe Akşam arkadaşlara yemeğe gitcZ balık varmış menüde 7gibi gidecegız dışarıdan pişirtip getirteceklermiş saat istediler o yüzden
Hem yardıma gelmiyorsun hemde keyif fotosu atıyorsun ayıp yahuHaydi kızlar damla sakızlı kahveye
Ayyy bide king size olanı olacak ohhh afiyet olsunAyyy canım yaaaa çok severim tadelleyi eşimde geçen hafta almış o kadar çaba gösterdim yemeyeyim diye ama kızlarda yemeyince bana kaldı hiç affetmem
Sade içiyorum zaten çok sert değil.starbucks tan al french press te demlersin Guatemala kahve rengi paketli olacak alacağın kahve.Orada hemen çekip dolduruyorlar.Sade mi içiyorsunay ben pek kahve içmem de kusura bakma cahillik
Kız benim evde aptal çalıyor çingene oynuyor da görmüyorum ama sana yardıma gelirim küçük kızıma bakarsanHem yardıma gelmiyorsun hemde keyif fotosu atıyorsun ayıp yahu
Kayınvalidene bırak benimkide annemde.Cocuk bakarsam nasıl iş yapacagımKız benim evde aptal çalıyor çingene oynuyor da görmüyorum ama sana yardıma gelirim küçük kızıma bakarsan
Geçmiş olsun canım bizde bugün doğumgününe gidiyoruzTünaydın kızlar mutlu günler
Dün gece çok yakın bir arkadaşım aradı, annesi pozitif çıkmış malesef. Bize yakın oturuyorlar 20 dakika mesafede. arkadaşım avrupa yakasında yaşıyor.
Rica etti yemek yapıp bırakabilir misiniz babam halledemez diye. Sabah hemen kalktım onlara yemek yaptım
Domates konservesi açtım şehriye çorbası yaptım bol limon ile yerler. Bir de kıymalı biber dolması yaptım.
Eşim işten gelince gidip bırakacak kapıdan.
Ben de çocukla görümceme gideceğim akşam, kızının doğum günü var kızıyla damadını yemeğe çağırmış bizi de çağırdı. Hediyemi almıştım zaten oraya gideceğiz. Gelip arabayla alacaklar
Bugünü harcamasız kapatırım
Kız işte çocuğa bakmak istemezsin vazgeçersin belki dedim ama çetin ceviz çıktınKayınvalidene bırak benimkide annemde.Cocuk bakarsam nasıl iş yapacagım
Ne güzel menü oluşturmuşsun Allah şifa versin inşTünaydın kızlar mutlu günler
Dün gece çok yakın bir arkadaşım aradı, annesi pozitif çıkmış malesef. Bize yakın oturuyorlar 20 dakika mesafede. arkadaşım avrupa yakasında yaşıyor.
Rica etti yemek yapıp bırakabilir misiniz babam halledemez diye. Sabah hemen kalktım onlara yemek yaptım
Domates konservesi açtım şehriye çorbası yaptım bol limon ile yerler. Bir de kıymalı biber dolması yaptım.
Eşim işten gelince gidip bırakacak kapıdan.
Ben de çocukla görümceme gideceğim akşam, kızının doğum günü var kızıyla damadını yemeğe çağırmış bizi de çağırdı. Hediyemi almıştım zaten oraya gideceğiz. Gelip arabayla alacaklar
Bugünü harcamasız kapatırım
İnş en kısa zamanda gelirCiddi mi ya bende filtre kahve filan almak istiyorumbu aralar sosyetik entel hareketler yapıp sıkıntımızı giderelim . Yanlız Scss94 hala yok nasıl ulaşsak acaba ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?