Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sen gel yeter ki hangi çeşit istersen

Koz bende geçenlerde denedim çok hoşuma gitti favorilerim arasında
Ciddi mi ya bende filtre kahve filan almak istiyorum bu aralar sosyetik entel hareketler yapıp sıkıntımızı giderelim . Yanlız Scss94 hala yok nasıl ulaşsak acaba ona

Ciddi mi ya bende filtre kahve filan almak istiyorum bu aralar sosyetik entel hareketler yapıp sıkıntımızı giderelim . Yanlız Scss94 hala yok nasıl ulaşsak acaba ona
Ende merak ediyorum filtre kahveyi

Evet yaaa ne oldu acaba şifreyi unutsa yeni hesap açardı acaba kötü birşey mi olduuu

Kızlar sabah kahvaltıdan önce eşim markete gitti
Domates
Salatalkk
Elma
Mandalina
Havuç
Nar
Soğan
Kırmızı biber
Armut
Krem peynir
Tereyağı
Ekmek
70 TL ödedi
Allah olmayanlara versin
Patlıcan ve muz istemiştim almamış

Tünaydın kızlar mutlu günler

Dün gece çok yakın bir arkadaşım aradı, annesi pozitif çıkmış malesef. Bize yakın oturuyorlar 20 dakika mesafede. arkadaşım avrupa yakasında yaşıyor.

Rica etti yemek yapıp bırakabilir misiniz babam halledemez diye. Sabah hemen kalktım onlara yemek yaptım

Domates konservesi açtım şehriye çorbası yaptım bol limon ile yerler. Bir de kıymalı biber dolması yaptım.

Eşim işten gelince gidip bırakacak kapıdan.

Ben de çocukla görümceme gideceğim akşam, kızının doğum günü var kızıyla damadını yemeğe çağırmış bizi de çağırdı. Hediyemi almıştım zaten oraya gideceğiz. Gelip arabayla alacaklar

Bugünü harcamasız kapatırım

Bende kahvaltıyı kaldırdım sebzeliği düzenledim dolaba çeki düzen verdim . Bebeğe et ve Peynir altı suyunda makarna yaptım. Tereyağı domatesli sos yaptım . Biraz yedi biraz da yoğurt verdim ama çok az yedi . Kavanoz maması yaptım irmik muz pekmezli dolaba attım akşama lazım olacak . Emzirdim uyuttum bende biraz uyuyacağım artık umarım

Ben hergün içiyorum filtre kahve yaşam kaynağımİzmire geldiğimden beri içemedim.Öğle yemeği yedik şimdi sütlü cicibebeAkşam arkadaşlara yemeğe gitcZ balık varmış menüde 7gibi gidecegız dışarıdan pişirtip getirteceklermiş saat istediler o yüzden

Sade mi içiyorsun ay ben pek kahve içmem de kusura bakma cahillik

Geçmiş olsun canım bizde bugün doğumgününe gidiyoruz

Ne güzel menü oluşturmuşsun Allah şifa versin inşÇok seviyorum yardımsever insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…