Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçmiş olsun canım bizde bugün doğumgününe gidiyoruz
Sağolasın canım evet okudum umarım kimseden hastalık kapmadan, ve kimseye bulaştırmadan geçiririz. Ayıp olmasın diye gidiyorum

Bizimki toplam 7 kişi olacak, kimseyle sarılıp öpüşmeyeceğim valla. İnşallah sıkıntısız geçer

Ne güzel menü oluşturmuşsun Allah şifa versin inşÇok seviyorum yardımsever insanları
Sağolasın canım amin

Bu arkadaşım benim liseden beri çok yakınımdır. Ben de onun annesinin az yemeğini yemedim. Şimdi sıra bizde. Severek yaptım şifa olsun inşallah

Allah senden razı olsun

Olmaz insallah canim bizde kaynim eltim kayinbabam ve kaynanam olacaz

Olmaz insallah canim bizde kaynim eltim kayinbabam ve kaynanam olacaz

Kızlar ben gruba Google'dan giriyorum çok yavaş ,kendi uygulamasını indirdim hiç girmiyor
Yeminle yazma hevesim kalmadı artık.
mesela ilk sayfayı okuyorum ikinci sayfaya geçene kadar 2-3 dakika bekletiyor.

Neyse artık İnşallah düzelir bir an önce.
pazar kahvaltısı hazırladım bugün.
Pişi yaptım sıcak bir şeyler hazırladım yanına da.
eşim arkadaşlarına hediye almıştı 370 lira harcadı onun için .dün akşam buluştu verdi.
Bugün bamya tarhana çorbası pirinç pilavı ayran olacak menum de

Dışarı yemeğe gittik 147 tl ödedik
Hava baya serin kış geliyorum diyor
okyonus yemekten sonra dön bize geçen nasıl geçti anlat
pure hazel bende Google dan giriyorum canım ama öyle bir problem yaşamadım internetten kaynaklanıyor olabilir mi acaba bazen hızı düşüyor falan

Kızlar ve eşim uyuyor. Ben de çay içip örgü örüyorum Allahım resmen depresyonumu aldı bu örgü 3 gündür. Çok mutluyum.
Bende çok örerdim yA çok mutlu ederdi beni bozacım ne örüyorsun

Selams kızlar 26 TL dürüm yedik 5 TL araba yıkattı eşim . Öğlen uyuduk bebişkomla of şahane oldu sarıldık bebeği orduevine parka götürdük salıncak sallanıp abi ablalarını izledi geri dönüşte lcw ye gittik bi hırka beğenmiştim 109 TL di trendyoldan 70 TL ama kararsızım onu almakta bi kazak beğendim onu alacağım birazdan vitaminlerimizi sipariş vereceğim You plus almak istiyorum bu kez . Eve geldik bebeğe kavanoz maması yedirdim allahtan yedi kendimi balkondan sallayacaktım yoksa o derece Aralık annelerindeki genel sorun yemek ve uyku bu aralar . Pike değiştirdim eşim kamuflaj ütüledi bebeği yıkadım birlikte giydirdik çünkü ne giyinmek istiyor ne soyunmak mini ergen kendileri . Film gecesi yapacağız beyazları makinaya atacağım şimdi bebeğim badileri filan var . Yarın sabah 08:30 da kadın gelecek.

Slmlar herkese
Akşam köfte salata bulgur pilavı vardı menüde. Migros’tan çiçek almıştım eve renk kattılar bir tane de kargodan gelecek çiçek var. Sonra sukulent ve kaktüs biriktirmeye başlayacam. İki tane de büyük bitki almak istiyorum deve tabanı ve benjamin düşündüm indirimde bulursam alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…