- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.621
Yanlış etiket yapmışım
Sağolasın canım evet okudumGeçmiş olsun canım bizde bugün doğumgününe gidiyoruz
Sağolasın canım aminNe güzel menü oluşturmuşsun Allah şifa versin inşÇok seviyorum yardımsever insanları
Ya sen ne guzesinSağolasın canım amin ❤
Bu arkadaşım benim liseden beri çok yakınımdır. Ben de onun annesinin az yemeğini yemedim. Şimdi sıra bizde. Severek yaptım şifa olsun inşallah
Ya sen ne guzesin
Allah senden razı olsunTünaydın kızlar mutlu günler
Dün gece çok yakın bir arkadaşım aradı, annesi pozitif çıkmış malesef. Bize yakın oturuyorlar 20 dakika mesafede. arkadaşım avrupa yakasında yaşıyor.
Rica etti yemek yapıp bırakabilir misiniz babam halledemez diye. Sabah hemen kalktım onlara yemek yaptım
Domates konservesi açtım şehriye çorbası yaptım bol limon ile yerler. Bir de kıymalı biber dolması yaptım.
Eşim işten gelince gidip bırakacak kapıdan.
Ben de çocukla görümceme gideceğim akşam, kızının doğum günü var kızıyla damadını yemeğe çağırmış bizi de çağırdı. Hediyemi almıştım zaten oraya gideceğiz. Gelip arabayla alacaklar
Bugünü harcamasız kapatırım
Olmaz insallah canim bizde kaynim eltim kayinbabam ve kaynanam olacazSağolasın canım evet okudumumarım kimseden hastalık kapmadan, ve kimseye bulaştırmadan geçiririz. Ayıp olmasın diye gidiyorum
Bizimki toplam 7 kişi olacak, kimseyle sarılıp öpüşmeyeceğim valla. İnşallah sıkıntısız geçer
Olmaz insallah canim bizde kaynim eltim kayinbabam ve kaynanam olacazSağolasın canım evet okudumumarım kimseden hastalık kapmadan, ve kimseye bulaştırmadan geçiririz. Ayıp olmasın diye gidiyorum
Bizimki toplam 7 kişi olacak, kimseyle sarılıp öpüşmeyeceğim valla. İnşallah sıkıntısız geçer
Bende çok örerdim yA çok mutlu ederdi beni bozacımKızlar ve eşim uyuyor. Ben de çay içip örgü örüyorum Allahım resmen depresyonumu aldı bu örgü 3 gündür. Çok mutluyum.
23Bunuda sizin atak ne zaman bitiyorbizim Şafak 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?