- 11 Mart 2013
- 33.699
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.087
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.641
Ayyyy aç yaşıyor Yemin ediyorum23
Alıştım sanırım bu duruma
Geçen yıl doğum zamanı telaşından ona ördüğüm atkıyı hastanede unutmuştu eşim. Şimdi kış geliyor yenisini örüyorum.Bende çok örerdim yA çok mutlu ederdi beni bozacımne örüyorsun
Yine onları yiyormuş benimki 0 a yakın boza yA aç çocuk sadece emiyor çok az ekmek yiyor filan az yAni .çok geçmiş olsunKüçüğüm aynı anda 3 dişi patlamaya çalışıyor üstten. İştah sıfır. Bol su, meyve, yoğurt, smoothie içiyor sadece. Yemek yemiyor. Ateşi da çıktı biraz. Bugün biraz fazlaca mama verdim aç kalmasın diye. Normalde sadece gece uykusuna geçmeden içer. Duş aldırdım, ilaç verdim, ince giydirip yatırdım. İnşallah gecesi rahat geçer.
Güzel mi yaaa bende merak ediyorum ama daha başlamadımLa casa de papel çukuruna düştüm çıkamıyorum
Eşimin ısrarıyla başladık şimdi geceleri kız uyuduktan sonra onu izliyoruz
Oysa yarım kalan kitaplar ve okunacaklar var ,onlarada başlamam gerek ama diziyi bitirmeden olmayacak sanırım
Bende kafamı toplayıp kitaplara başlamak istiyorum. Sosyal medya da tuvalet eğitimi ile ilgili bir kitap görüyorum çok yararlı diyorlar almak istiyorumLa casa de papel çukuruna düştüm çıkamıyorum
Eşimin ısrarıyla başladık şimdi geceleri kız uyuduktan sonra onu izliyoruz
Oysa yarım kalan kitaplar ve okunacaklar var ,onlarada başlamam gerek ama diziyi bitirmeden olmayacak sanırım
Çooook güzel canımGüzel mi yaaa bende merak ediyorum ama daha başlamadım
Bende kafamı toplayıp kitaplara başlamak istiyorum. Sosyal medya da tuvalet eğitimi ile ilgili bir kitap görüyorum çok yararlı diyorlar almak istiyorum
En önemlisi sabır tuceBende kafamı toplayıp kitaplara başlamak istiyorum. Sosyal medya da tuvalet eğitimi ile ilgili bir kitap görüyorum çok yararlı diyorlar almak istiyorum
Evet sana zahmet olmazsa esilaTugce kardesim okudu galiba istersen sorarim canim
Evet sana zahmet olmazsa esila
Tamam konuşuruz burç yorumları var malumTamam yarin haberleselim o sevmemisti cunku
Yarın başlayayım o zaman bendeÇooook güzel canım
Tavsiye ederim
Ama bağımlılık yapıyor işte hep bir merak sonraki bölümde neler olacak diye sürekli izliyoruz
AaaaTamam konuşuruz burç yorumları var malum
Kız kitaba gerek yok tek çözüm sabırBende kafamı toplayıp kitaplara başlamak istiyorum. Sosyal medya da tuvalet eğitimi ile ilgili bir kitap görüyorum çok yararlı diyorlar almak istiyorum
Ya o kadının yorumları boş yarınki önemli ondanAaaa
Hani bana borclusun hadiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?