Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Küçüğüm aynı anda 3 dişi patlamaya çalışıyor üstten. İştah sıfır. Bol su, meyve, yoğurt, smoothie içiyor sadece. Yemek yemiyor. Ateşi da çıktı biraz. Bugün biraz fazlaca mama verdim aç kalmasın diye. Normalde sadece gece uykusuna geçmeden içer. Duş aldırdım, ilaç verdim, ince giydirip yatırdım. İnşallah gecesi rahat geçer.

Yine onları yiyormuş benimki 0 a yakın boza yA aç çocuk sadece emiyor çok az ekmek yiyor filan az yAni .çok geçmiş olsun smoothie nasıl yapıyorsun belki bende yaparsam sever bugün biraz kefir içti ama bardaktan

La casa de papel çukuruna düştüm çıkamıyorum
Eşimin ısrarıyla başladık şimdi geceleri kız uyuduktan sonra onu izliyoruz
Oysa yarım kalan kitaplar ve okunacaklar var ,onlarada başlamam gerek ama diziyi bitirmeden olmayacak sanırım

Güzel mi yaaa bende merak ediyorum ama daha başlamadım

Bende kafamı toplayıp kitaplara başlamak istiyorum. Sosyal medya da tuvalet eğitimi ile ilgili bir kitap görüyorum çok yararlı diyorlar almak istiyorum

Iyi aksamlar kizlar
Öldüm bittim
Aksamustu yegenimi biraktilar ilk defa esimle yanliz baktik
Bir problem olmadi ama oyun oyun oyun yoruldum yahu
Ispanak yapmistim azicik yedi yemedi tarhana corbasi yaptim eliyle cok guzelmis cok guzelmis yapa yapa yedi ispanak karistiyordum gordu bana bi soylendi bi soylendi anlatamam
Pamuga indirdim kalp krizi geciriyodum bi anda kuyruguna basti zor kacirdim obur garibimde agliyo bana kuyrunu gosteriyo oy yarabbim ztn kiskaniyordu hepten kriz cikti
Cuma aksami kayinpederim aramis emekli maasimi al sıkılmayin demis esim almamis yemin ettirmis bunalirsaniz ara diye
Bugun konusurken haftaya gelmek istiyoruz dediler cok sevindim icleri rahat etmedi bence
Birde dun aksamki nikahta bisey dikkatimi cekmisti ayni seyi annem ve kardesimde fark etmis ben birsey demeyecektim
Bir akraba cok tuhaf davraniyor 6 aydir gorusmuyorduk acikcasi memnunum dun aksamda tescillenmis oldu
Benim dostlarim eksigiyle fazlasiyla is yerindeki cevremde ya..

Bende kafamı toplayıp kitaplara başlamak istiyorum. Sosyal medya da tuvalet eğitimi ile ilgili bir kitap görüyorum çok yararlı diyorlar almak istiyorum

Tugce kardesim okudu galiba istersen sorarim canim

En önemlisi sabır tuce
Ve doğru zaman tabi ki
Benim tüm bildiklerim okuduklarım yalan olmuştu 2 yaşta başlamıştım ama doğru zaman değilmiş 2.5 yaş civarıydı öğrenmişti

Bu arada bir urun daha satildi, 2 tanede gittti gidecek
3 tane topuklu ayakkabi buldum ama ugrasacak halim kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…