Bugün ne aldin kaç tl harcadin

En önemlisi sabır tuce
Ve doğru zaman tabi ki
Benim tüm bildiklerim okuduklarım yalan olmuştu 2 yaşta başlamıştım ama doğru zaman değilmiş 2.5 yaş civarıydı öğrenmişti
Doğru zamanı nasıl anlayacağımı filan öğrenmek için bakayım demiştim Kmsl Hnd

Doğru zamanı nasıl anlayacağımı filan öğrenmek için bakayım demiştim Kmsl Hnd
Büyük kızım 18 aylıktı
Küçük kızım 21 aylık tı öğrendiğinde

Sadece sabırla öğrendiler emin olabilirsin ilk 3 gün çok önemli çümkü kaslarını tutmaları biraz zor oluyor ama sonrasında herşey çok kolay oluyor

Tabi herkes kendi çocuğunu daha iyi tanır ona göre davranır

Bende önümüzeki sene yaz başı bi bakarım diye düşündüm keşke hazır olsa dedim kendi kendime

Ayyyy aç yaşıyor Yemin ediyorum Sen inek sütü vermeye başladın mı
Yok vermedim canım.Sütü süt haliyle vermeyi bir süre daha düşünmüyorum.Ama yavaştan ona poğaça tarzı şeyler yapicam,onlara tarif gereği neyse uygulicam.

Bir pazar klasiği mesut süre izledik,keyiflendik.Bakalim gece bizi neler bekliyor

Maşallah kızlarına Seneye eylulde kizim 22,5 aylıkken kreşe başlayacak.Bende bu süreç öncesi tuvalet eğitimini halletmek istiyorum.Umarim başarırız

Kızlar görümceme gittik geldik

Toplam 6 kişi idik , iyi oldu kalabalık olmadığı. Yedik içtik görümcem çok güzel yemekler yapmıştı sağolsun. Hediyemizi verdik doğum günü kızına.

Arkadaşımın ailesine yaptığım yemekleri gitmeden poşetleyip hazırlamıştım, son anda aklıma tatlı geldi hemen irmik helvası da yaptım koydum. Eşim iş çıkışı götürüp bıraktı.

Annesi babası ayrı ayrı aradılar teşekkür ettiler. Annesinin durumu iyi şimdilik. Grip olduğumuzda nasılsak öyle geçiyor dedi. Halsizlik bitkinlik, öksürük, ateşi çıkıp iniyormuş.

İlaçlarını daha getirmemişler yarın getirirler diye düşünüyoruz dedi.

İnşallah hafif atlatır

Günü harcamasız kapattım

İyi geceler herkese

3/4 bardak yoğurt ile 1/4 bardak suyu çırpıyorum ayran gibi. 2 kaşık yulaf ezmesi, bir iki çeşit meyve hepsi rondoya bızt bızt. Yaşı geçince süt ve bal da deneyebilirm.

Benim kız lego cıty e bayılıyor arkadasında oynamış alacağız

Kıyafette alabilirsin barbie li, kral sakirli ,ayıcıklı v.s

Penguen nice mutlu yılların olsun Kaç yaşına girdin
Sağolun kızlar 88 liyim canım 32 bitti. Benim kızlar elsa hastası kıyafet gecelik çorap toka genelde elsalı eğitici oyuncak alınabilir ya da boyama kitapları benim ufaklık 4 yaşında o çok sever noktalı birleştirme kitabı vardı ablasına hediye gelen yıllar öncesinden onu çıkardım birkaç gündür elinden düşürmüyor

Ay hala misafirlikteyim ya benArkadaşlar eşimin çocukluk arkadaşı otur otur diye diye saat kaç olduşimdi kalkarız balık mezeler süperdi.Cay çerez meyve şiştik

2500 tl lazer paket aldım

100tl arabaya yakıt
170 tl çocuğa Barbie aldık ay ne sevindi ne mutlu olduOynadı yine kutusuna topladı yattı.Çiftlik seti aldik baya bir hayvan falan var yanında.Yarın Ocak bakacağız bide ikeaya masa sandalye bakacağız ama İzmir stoklarında sandalye tükendi diyorİnternet mağazasındada tükenmiş şansa bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…