- 25 Nisan 2018
- 1.445
- 5.035
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.681
Ahahahha tuçe alemsin vallaGünaydınsabah sabah bebek kahvaltısını yaptı aşırı mutluyum ölücem ağlıcam o derecede kadın geldi evi çırpıyor şuan
Günaydınsabah sabah bebek kahvaltısını yaptı aşırı mutluyum ölücem ağlıcam o derecede kadın geldi evi çırpıyor şuan
Öyle yapıyorlar ya bana gelen de tam gün 180 yarım güne 100 diyorKadın telefonda bana tam gün 150 TL dedi şimdi gelmiş bana diyor ki 100 TL vereceksin
15 te bi tam gün alırım o zaman yAni . Telefonda söylememesine bozuldum. Kapıdan çıkarken 110 TL dedi birde diyor ki bi camları silmedim 150 TL almam lazım şuan diyorÖyle yapıyorlar ya bana gelen de tam gün 180 yarım güne 100 diyor
Abartmış canım yani sen de o zaman 15 günde bir al15 te bi tam gün alırım o zaman yAni . Telefonda söylememesine bozuldum. Kapıdan çıkarken 110 TL dedi birde diyor ki bi camları silmedim 150 TL almam lazım şuan diyor
BilmiyorumAbartmış canım yani sen de o zaman 15 günde bir al
Bende önceden bir kaç ayda bir alırdım ama büyük konuşmayım bir daha almam heraldeBilmiyorumkaşıklığım kırılmış mutfakta takımdı keşke kırdım deseydi
Ayyyy inanamıyorum yaaaaÜcreti kaldığı süreye göre alır . Yaptığı ise gire degil. Benim kıza söyledim benim düzenli haftanın 5 günü evlerim var diyor. Haftasonu is almıyorum diyor. Masallah dedim devlet memuru gibi.
bugun iki çocuğun ateşi 37.2 idi
Annesine neden gönderdiniz diyorum cok istiyor diyor
Ogrencime sordum neden bu halde geldin diye annem gönderdi arkadaşı kahvaltıya gelecek dedi
Kadında durumda paylaşmış can dostunla kahvaltı diye.
Delirmemek elde değil özelden senin kızın numarasını yazsana bi kahvecim. Telefonda bi konuşayım benÜcreti kaldığı süreye göre alır . Yaptığı ise gire degil. Benim kıza söyledim benim düzenli haftanın 5 günü evlerim var diyor. Haftasonu is almıyorum diyor. Masallah dedim devlet memuru gibi.
bugun iki çocuğun ateşi 37.2 idi
Annesine neden gönderdiniz diyorum cok istiyor diyor
Ogrencime sordum neden bu halde geldin diye annem gönderdi arkadaşı kahvaltıya gelecek dedi
Kadında durumda paylaşmış can dostunla kahvaltı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?