Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kizlar, sabah okumaya basladim parca parca ancak simdi bitirdim sayfalari. Market alisverisi 47$. Annem uzum yapragindan sarma sardi ve yesil mercimek corbasi yapti. Esim cigcofte yogurdu, kiymali patates pisirdi, bir de ekmek yapti. Ben de oglana pizza, bugdayli yogurt corbasi, sebzeli kofte ve zeytinyagli enginar yaptim. Tatli buzluktan baklava cikardik.
Ben oglana basit bir takvim yaptim, her gun bir cizgi cekiyor, bitince lego alacagiz, yilbasina dogru bitecek, boylece bir hedef koymus olduk ve beni darlamasini biraz azalttim, her sabah ilk isi takvimi cizmek, unutmuyor.
Benim kiz da cok seviyor, kucukleri bile takabiliyor, abisi ne yapsa tepesinde, tabi kiyamet kopuyor zaman zaman, bozdu kirdi diye.
Oglan artik lego kitapciklarindan bagimsiz takiliyor, gecenlerde cami yapmis, teyzesinin evinin yaninda cami var, google map ten goruyor onu yapmis.

Eklentiler

• BEEEEC3C-50EC-4E54-82B3-5B4257FEEE6A.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 88
Günaydın kızlar.
Kızım 4 gibi uyandı.
Yarım saat kucağımda gezdirdim sonra 6.00 gibi uyandı.
Babasına verdim biraz uyumak istiyorum dedim.
Kahvaltısıni hazırladım babası yedirmiş.
Bir saat ilgilendi 7 gibi getirdi.
Ben de etrafı toparladım makineleri yerleştirdim.
Nevresimleri değiştirdim.
Tuvaletleri yıkadım.
Birazdan kahvaltı yapar elektrikli süpürgeyi çalıştırırım yetiştirirsem eğer.
10.30 da dersim var. 12.30a kadar.
Sonra kızın kontrolü var hastaneye götüreceğiz.
Sonra saat 18'de tekrar canlı dersim var.

Günaydınnnnnnnnn sevgili arkadaşlarım
Kahvaltı yaptık topladım
Eşimin evden çalışma süresi 6 kasımda bitiyor yeni program nasıl olucak bakalım çok merak ediyorum
Böyle çok alıştık evde banada yardımcı oluyordu
Birazdan anneme gideceğim alacağım bir kaç şey var

Öyle yapıyorlar ya bana gelen de tam gün 180 yarım güne 100 diyor
15 te bi tam gün alırım o zaman yAni . Telefonda söylememesine bozuldum. Kapıdan çıkarken 110 TL dedi birde diyor ki bi camları silmedim 150 TL almam lazım şuan diyor

15 te bi tam gün alırım o zaman yAni . Telefonda söylememesine bozuldum. Kapıdan çıkarken 110 TL dedi birde diyor ki bi camları silmedim 150 TL almam lazım şuan diyor
Abartmış canım yani sen de o zaman 15 günde bir al

Bilmiyorum kaşıklığım kırılmış mutfakta takımdı keşke kırdım deseydi
Bende önceden bir kaç ayda bir alırdım ama büyük konuşmayım bir daha almam heralde
Kırdılar döktüler söylemediler,dışarıdan yemek sipariş ederdim ne isterse yinede beğenmezdi ,hele bir gün bir tanesi dedi ki ben yapmam wc yi ki hamileydim o zaman nasıl yani dedim
Hepsi çok ilginç

Ücreti kaldığı süreye göre alır . Yaptığı ise gire degil. Benim kıza söyledim benim düzenli haftanın 5 günü evlerim var diyor. Haftasonu is almıyorum diyor. Masallah dedim devlet memuru gibi.
bugun iki çocuğun ateşi 37.2 idi
Annesine neden gönderdiniz diyorum cok istiyor diyor
Ogrencime sordum neden bu halde geldin diye annem gönderdi arkadaşı kahvaltıya gelecek dedi
Kadında durumda paylaşmış can dostunla kahvaltı diye.

Ayyyy inanamıyorum yaaaa
ne insanlar var allah sabır versin tüm öğretmenlerimize

Delirmemek elde değil özelden senin kızın numarasını yazsana bi kahvecim. Telefonda bi konuşayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…