Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aman boşver püre

Bilmiyorum kaşıklığım kırılmış mutfakta takımdı keşke kırdım deseydi
Geçen sene 27 haftalık hamileyken ev taşıdık.Temizligi başkasına yaptırdık,inşaat sonrası diye 3+1 e 400 lira aldı.Ama ocağın yerleşeceği yerdeki mermere çıkıp basınca mermerimi kirmisti.Kirilan mermer de kadının agirligiyla yerde de iz yapmisti.Kadin şükür saglam,iyi.Olan bize oldu Daha da almayız dedik

Gerildim bugün yA neyse başka 2 kadın daha buldum kocama dedim ki 1 kez daha deneyeceğim sonra bir daha almam bak

Ben geldim çok yorgunum dostlarım.Bugün çok harcamalı geçti.
100tl oğlana 2 üst ve yelek
450tl market
50tl yemek
800tl ikea.Yemek masası rende dolap içi düzenleyici bardak altlığı kesme tahtası
600tl ocak
150tl kuruyemiş
Ocak ve kıyafetler nakit digerleri kredi kartına.
Sandalye bitmiş 27ekimde gelecekmiş ozaman 4sandalye 4 minder alacağız.Oda karta gecer.2 gün sonra oğlısu almaya gitçez yakıt masrafı falanda olur bu ay çok harcama oldu.Erzak getirdim baya gidincede getireceğim kayınvalidede getirecek birseyler.Önümüzdeki ay arabada az kullanılırsa toparlarız yavaş yavaş.Sağlık olsun hep gerekli seyler aldık gereksiz bir harcama yapmıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…