- 11 Mart 2013
- 33.694
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.084
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.701
Eşim de instagramdan bir sayfadan alışveriş yaptı yapma bak dediğim halde 230 TL kazıklandık az önce yarabbi şükür
20 TL ye satılan ayakkabılardan gelmişaaa göndermediler mi?
Aman boşver püretuce_tuce ayy noldu.
Cedric1003 nefret ediyorum böylesi kadınlardan. Yani aslında uğraşmak lazım. Kanitlayacaksin ve o kadının elinden aldıracaksin çocukları devlet korumasına.
Bakalım noluyor o zaman. Belki de ona da aldirmazlar böyle tipler
20 TL ye satılan ayakkabılardan gelmiş
Geçen sene 27 haftalık hamileyken ev taşıdık.Temizligi başkasına yaptırdık,inşaat sonrası diye 3+1 e 400 lira aldı.Ama ocağın yerleşeceği yerdeki mermere çıkıp basınca mermerimi kirmisti.Kirilan mermer de kadının agirligiyla yerde de iz yapmisti.Kadin şükür saglam,iyi.Olan bize olduBilmiyorumkaşıklığım kırılmış mutfakta takımdı keşke kırdım deseydi
Ne aldın 202 TL ye bakıyimmmmGün harcaması 202 liraLazım bir şey değildi ama aklımda kalacagina alayım daha iyi dedim Balkonlarimiz kapatılıyor bugün,bakalım kışın faydasını gorucek miyiz
Aa o da harcama.5900 lira da o.
Ben palamudu sevemedimPalamut 7 TL iken almadım bugün alasım tuttu tanesi 20 TL
Valla bilmiyorum ki şuanaman yaa! İade kabul etmiyor mu?
Gerildim bugün yA neyse başka 2 kadın daha buldum kocama dedim ki 1 kez daha deneyeceğim sonra bir daha almam bakGeçen sene 27 haftalık hamileyken ev taşıdık.Temizligi başkasına yaptırdık,inşaat sonrası diye 3+1 e 400 lira aldı.Ama ocağın yerleşeceği yerdeki mermere çıkıp basınca mermerimi kirmisti.Kirilan mermer de kadının agirligiyla yerde de iz yapmisti.Kadin şükür saglam,iyi.Olan bize olduDaha da almayız dedik
Hoşgeldin:)Şekerler ben geldim
Tuçeeeeeee nerde benim burç yorumlarımmmmŞekerler ben geldim
Benimkide gelmediTuçeeeeeee nerde benim burç yorumlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?