Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar neler oldu size anlatmak istiyorum Sabah 08:30 kadını aradım evi tarif edeyim diye . Ben bi arkadaş o tarafa temizliğe geliyor kadın onu alacak bende onlarla geleceğim 09:00 dedi . Tamam dedim 09:15 te geldi evi dolaştırdım üzerini değişti başladı 09:30 . Benim bebe korktuğu için sürekli kucaktaydı yere inmedi hiç . Dedi ki eşyan da azmış filan neyse süpürdü sildi tozları aldı dolapların üzerini sildi . Küçük banyo cifledi. Sıra mutfakta saat 12 oldu mutfak dolaplarını dış kapaklarına yağ çöz sıkıp siliyor o ara dedi ki kaç TL vereceksin ? Bende denemek için dedim ki eee kaç TL vereyim 100 TL dedi birde yol parası 5 TL dedi . Ben 150 TL tam gün 100 TL ye yarım gün geliyorum dedi . Sırf çocuk kucağımda onunla tartışmayayım diye birşey demeyip içeri gittim . O bitirdi buzdolabını itmiş altını sildi birde fırının altını sildi. Ben mutfakta bebeğe yemek yedirmeye başladım 12:30 da tam . Bu banyoya gitti klozeti, lavaboyu temizledi yeri çekçek yapmış . 13:00 te bitirdi baktım üzerini giymiş kaç TL veriyorum dedim ilk 110 TL dedi bi dili dişi arasında efendim dedim 105 dedi verdim parayı gitti . Mutfakta takım kaşıklığımı kırmış tezgahta gördüm söylemediği için de kızdım. Resim attım yazdım biraz başkasının arabasıyla geldiniz birde yol parası aldınız geliş için filan dedim bir sürü şey yazdım . Aramaya başladı açmadım artık baktım olmuyor engelledim bir daha almayacağım . Temizliği çok kötü değildi ama yaptığı şeyi çok yanlış buldum kendine de yazdım zaten . Yarım gün 100 TL ve yol parası istiyorum demesi lazımdı telefonda . Ben böyle olduğunu bilmiyordum . Üç kuruşun hesabını yapmıyorum ama ayıp bence . Bu olay olmadan önce temizlik fena olmadığı için birkaç eksiği görmezden gelip abla pazartesileri yarım gün bana ayır rutin gel demiştim . Birde gitmediğin kıyafetleri ver filan demişti iyi demiştim . Yapacak birşey yok

İyi birini bulmak piyangodan para çıkması gibi bir şey bence
Ayyy anılarım aklıma geliyor sürekli anlatıyorum kusura bakmayın bir taneside senin araban var beni eve bırakıver demiştipişkinlik nirvana

Bence hiç ağız dalaşına girme ilk tecrüben kötü olmuş ama ikinci gelen iyi çıkar inş. Boşuna gerildin bugun

İyi birini bulmak piyangodan para çıkması gibi bir şey bence
Ayyy anılarım aklıma geliyor sürekli anlatıyorum kusura bakmayın bir taneside senin araban var beni eve bırakıver demiştipişkinlik nirvana
2 yeni kişi buldum

Bence hiç ağız dalaşına girme ilk tecrüben kötü olmuş ama ikinci gelen iyi çıkar inş. Boşuna gerildin bugun
Sorma 4 saat çocuk taşıdım birde kucakta temizliği yapan daha az yoruldu bana diyor ki orduevinde komutanlara gidiyorum ben . Birisine arkadaşımla gittik ev kirliydi adama resim attık 150 TL olmaz 200 TL ver dedik diyor

Bu arada burada şöyle bir kafa yapısı var . Asker polis zaten iyi para alıyor onlardan ne koparsak kar onlara koymaz 3 kuruş onları için diye düşünülüyor .

Selam kızlar

Bugünü temizliğe ayırdım evi güzelce süpürdüm sildim toz aldım, kıyafet dolaplarının içlerini sildim güzelce. Banyo wc temizledim. Mutfak zaten temizdi

Yemeğim de vardı iyi oldu. Yemek yedik oğlanı uyuttum çay içiyorum

Harcamasız kapattım günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…