- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.741
Püriş sabah sana yazamadım . Eşim birkaç gün önce instagramdan bi sayfadan ayakkabı sipariş verdi 230 TL hemde.Bak alma dedim aldıtuce_tuce ayy noldu.
Cedric1003 nefret ediyorum böylesi kadınlardan. Yani aslında uğraşmak lazım. Kanitlayacaksin ve o kadının elinden aldıracaksin çocukları devlet korumasına.
Bakalım noluyor o zaman. Belki de ona da aldirmazlar böyle tipler
Offff bu muhabbetler yüzünden insan yardım aldığına lanet ediyorKadın telefonda bana tam gün 150 TL dedi şimdi gelmiş bana diyor ki 100 TL vereceksin
Valla yoruldum bugünOffff bu muhabbetler yüzünden insan yardım aldığına lanet ediyor
Tuğçe yazdıklarını okudukca şok oldum sinirim zıpladı. Ben bu günlük islerde çalışanları cok takdir ediyorum aslında, ama maalesef çoğu mafya gibi. Benim de Ankara'da birkac deneyimim oldu ama lanet ettim. Iyiniyeti kesinlikle suistimal ediyorlar. Surekli para muhabbeti yapıyorlar. Yol parasını ekstra istiyorlar. Kaprisleri çekilmiyor.Valla yoruldum bugün
Bu gece nasıl olduysa bir miktar uyudukKimse kalmaz ki bu saatte burdabi Zeynep Gulru gelirse, bi de oğluyla tuce_tuce
Bu sezon cok ünlü oyuncularin dizileri bile tutmuyor kızlar ya hepsi sacma sapan finaller yapıyor. Biraz eğlenceli bay yanlış vardı bitti. Elçin Sangu nun dizisi de 6. Bölümde final yapti saka gibigerci Barış Arduc ve kıvanç tatlitug dan sonra o çocuk cok hafif kalmıştı.
Cumartesi gecesi Erdal besikcioglu var diye çocukluk dizine bi bakayım dedim bakmaz olaydim sabah 4 e kadar ağla ağla içim çıktı. Daha da izlemem.
Masumlar apartmanı da iyice sarpa sarıyor onu da izleme isteğim gitti. Bir tek babil kaldi o da final yapacakmış sanırım.
Günaydın kızlar bizim okulda bir öğretmenin testi pozitif çıkmış sınıfı karantinaya alınmış
Kasım da üniversiteler acilcakmisbence okullar geri kapanacak
O sadece plan baksana vaka sayısına nasıl açılsınKasım da üniversiteler acilcakmis
Vaka sayıları çok arttı bu ay iyice patlak verir kış ayında zaten domuz gribi o bu iyice artıyor okullarda çok dayanmaz kapanır.Günaydın kızlar bizim okulda bir öğretmenin testi pozitif çıkmış sınıfı karantinaya alınmış
Bende katılıyorum sana aynen öyle olacak . Zaten geçen sefer pik noktası kaçtı hatırlıyor musunVaka sayıları çok arttı bu ay iyice patlak verir kış ayında zaten domuz gribi o bu iyice artıyor okullarda çok dayanmaz kapanır.
5 bindi ama vefat sayilari daha yuksektiBende katılıyorum sana aynen öyle olacak . Zaten geçen sefer pik noktası kaçtı hatırlıyor musun2000 diye hatırlıyorum ben doğru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?