Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çamaşır makinam çok sesli çalışıyor taşınırken hasar aldı sanırım.İnş bozulmaz 9.yılı zaten ömrü 10yıl oluyor dedi bugun Ocak aldığımız yerdeki bayan.

Püriş sabah sana yazamadım . Eşim birkaç gün önce instagramdan bi sayfadan ayakkabı sipariş verdi 230 TL hemde.Bak alma dedim aldı ayakkabı bi gelmiş ki 230 TL değil 23 TL değerinde bakalım sayfa ile görüşürüz tehdit ettim dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacağım diye.

Valla yoruldum bugün
Tuğçe yazdıklarını okudukca şok oldum sinirim zıpladı. Ben bu günlük islerde çalışanları cok takdir ediyorum aslında, ama maalesef çoğu mafya gibi. Benim de Ankara'da birkac deneyimim oldu ama lanet ettim. Iyiniyeti kesinlikle suistimal ediyorlar. Surekli para muhabbeti yapıyorlar. Yol parasını ekstra istiyorlar. Kaprisleri çekilmiyor.

Hayır bi de biz kadınlar muhatap oluyoruz hep, erkeklere cok farketmiyor temizligi dusunen biz, yapmasak bile bu muhabbetlere girip siniri bozulan biz

Aslında sana biraz da bu yüzden robot düşünür müsün dedim. Ama inşallah iyi birini bulursun

Selam kizlar, muhabbetiniz bol olsun nasılsınız?

Bize de uykular haram valla.. kızım gece uyanıyor geri uyumak bilmiyor. Sabahin köründe de güne başlıyoruz.

Dün Gap internet sitesinden sipariş verdim. Kızıma içi kürklü kışlık pantolon, bir takim pijama, eşofman, bluz, corap ve kazak... eşime ve bana birer sweatshirt $100 civarı tuttu.

Kimse kalmaz ki bu saatte burda bi Zeynep Gulru gelirse, bi de oğluyla tuce_tuce

Bu sezon cok ünlü oyuncularin dizileri bile tutmuyor kızlar ya hepsi sacma sapan finaller yapıyor. Biraz eğlenceli bay yanlış vardı bitti. Elçin Sangu nun dizisi de 6. Bölümde final yapti saka gibi gerci Barış Arduc ve kıvanç tatlitug dan sonra o çocuk cok hafif kalmıştı.

Cumartesi gecesi Erdal besikcioglu var diye çocukluk dizine bi bakayım dedim bakmaz olaydim sabah 4 e kadar ağla ağla içim çıktı. Daha da izlemem.

Masumlar apartmanı da iyice sarpa sarıyor onu da izleme isteğim gitti. Bir tek babil kaldi o da final yapacakmış sanırım.

Bu gece nasıl olduysa bir miktar uyuduk

Günaydın sabah 06:30 uyandık alt üst değiş bulaşık makinası boşalttım . Kahvaltı yaptırdım. Gece maması hazırladım dolaba koydum . Tarhana pişirdim ona kıyma çıkarttım köfte yaparım diye . Bize de akşama göveç, soğan salatası , cacık yapacağım birde zaman olursa supangle . Çok az ütüm var onları kaldırırım . Bebeği dışarı çıkaracağım 2 kutu You plus , 2 kutu 30 arlı ocean plus aldım 160 TL

Vaka sayıları çok arttı bu ay iyice patlak verir kış ayında zaten domuz gribi o bu iyice artıyor okullarda çok dayanmaz kapanır.
Bende katılıyorum sana aynen öyle olacak . Zaten geçen sefer pik noktası kaçtı hatırlıyor musun 2000 diye hatırlıyorum ben doğru mu acaba

Bende katılıyorum sana aynen öyle olacak . Zaten geçen sefer pik noktası kaçtı hatırlıyor musun 2000 diye hatırlıyorum ben doğru mu acaba
5 bindi ama vefat sayilari daha yuksekti
Gerci bizde hala cok kayip var cunku toplum icinde belirtisiz yayan cok var oda kayiba sebep oluyor bence mutasyon da var
Artik hic bir yerin kapanacagini dusunmuyorum suru bagisikligina gecildi

Günaydın kızlar. Kahvaltı hazırlıyoruz ocağı kurmaya gelecek servis.Bugun dip köşe temizlik yapacağız heryer leş baya uzun sürer.Nasipse yarın oğlanı almaya gidecegız.Koltuklardan haber yok bakalım bugün arayacağım.Yemek yapmam lazım ama fikrim yok makarna yaparız olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…