- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.761
Masallah ne hızlısın sen ya biz daha kahvaltı ediyoruzSelamssssss
Kahvaltı yaptık büyüğüm okula gitti
Küçüğümle oyuncakları yopladık
Evi süpürdüm bulaşık makinası yerleştirdim
Şimdi oturdum kahve içiylrum küçük cadı da ceviz yiyor
Bugün pazara ve markete gidecem
Offfff ne yemek yapsam daha karar vermedim
Ayyy napim yaaaa kalkmışken yapayım diyorum boş oturunca canım sıkılıyor derin temizlik yapmam lazım taşınmak istiyorum o yizden yapamıyorum ev kirlendi offffffff aklıda deli sorularMasallah ne hızlısın sen ya biz daha kahvaltı ediyoruz
Aaa ilk defa duydum mantar mücverini nasıl yapıyorsun(kültür mantarı mı) kolay gelsin cnm iyi derslerGünaydın herkese
Birazdan derse başlayacağım.
Sabahtan enginar pişirdim garnitürlü. Akşama kadar dinlensin çeksin kendini.
Ders arasında da mantar mücveri yapacağım. Dün pazardan 1 kg mantar aldım. Yarısıyla mücver yaparım yarısıyla da yarın mantar çorbası.
Bu akşama bir de önden çorba yaptım mı oh mis. Tam çorba havası var İstanbul'da.
Aaa ilk defa duydum mantar mücverini nasıl yapıyorsun(kültür mantarı mı) kolay gelsin cnm iyi dersler
Ah kıyamam ya bak sıkılmış değişiklik içinde sizi seçmiş nasıl mükemmel bir kararHaftasonu kayınvalidemler geliyor kalmaya
1 hafta kalabilirlermiş çok sıkılmışlar değişiklik olsunmuş
okyonus benimki seninkinden önce geliyor üstelik bizim ki bize yarım saatlik mesafede
Senin şafakta az kalmışAh kıyamam ya bak sıkılmış değişiklik içinde sizi seçmiş nasıl mükemmel bir kararBenimki sordu dün nezaman geleyim diye dedik bekle daha biz haber verecegız 30ekim gibi gelecek benimki yaklaşık 6-7 ay birlikteyiz
Benzer şeyleri defalarca yaşadımKızlar neler oldu size anlatmak istiyorumSabah 08:30 kadını aradım evi tarif edeyim diye . Ben bi arkadaş o tarafa temizliğe geliyor kadın onu alacak bende onlarla geleceğim 09:00 dedi . Tamam dedim 09:15 te geldi evi dolaştırdım üzerini değişti başladı 09:30 . Benim bebe korktuğu için sürekli kucaktaydı yere inmedi hiç . Dedi ki eşyan da azmış filan neyse süpürdü sildi tozları aldı dolapların üzerini sildi . Küçük banyo cifledi. Sıra mutfakta saat 12 oldu mutfak dolaplarını dış kapaklarına yağ çöz sıkıp siliyor o ara dedi ki kaç TL vereceksin ? Bende denemek için dedim ki eee kaç TL vereyim 100 TL dedi birde yol parası 5 TL dedi . Ben 150 TL tam gün 100 TL ye yarım gün geliyorum dedi . Sırf çocuk kucağımda onunla tartışmayayım diye birşey demeyip içeri gittim . O bitirdi buzdolabını itmiş altını sildi birde fırının altını sildi. Ben mutfakta bebeğe yemek yedirmeye başladım 12:30 da tam . Bu banyoya gitti klozeti, lavaboyu temizledi yeri çekçek yapmış . 13:00 te bitirdi baktım üzerini giymiş kaç TL veriyorum dedim ilk 110 TL dedi bi dili dişi arasında efendim dedim 105 dedi verdim parayı gitti . Mutfakta takım kaşıklığımı kırmış tezgahta gördüm söylemediği için de kızdım. Resim attım yazdım biraz başkasının arabasıyla geldiniz birde yol parası aldınız geliş için filan dedim bir sürü şey yazdım . Aramaya başladı açmadım artık baktım olmuyor engelledim bir daha almayacağım . Temizliği çok kötü değildi ama yaptığı şeyi çok yanlış buldum kendine de yazdım zaten . Yarım gün 100 TL ve yol parası istiyorum demesi lazımdı telefonda . Ben böyle olduğunu bilmiyordum . Üç kuruşun hesabını yapmıyorum ama ayıp bence . Bu olay olmadan önce temizlik fena olmadığı için birkaç eksiği görmezden gelip abla pazartesileri yarım gün bana ayır rutin gel demiştim . Birde gitmediğin kıyafetleri ver filan demişti iyi demiştim . Yapacak birşey yok
Bugün müdür yardımcısı diyordu hızlı davranın okullar kapanır bu gidişleVaka sayıları çok arttı bu ay iyice patlak verir kış ayında zaten domuz gribi o bu iyice artıyor okullarda çok dayanmaz kapanır.
Tamam bekliyorumEvet evet kültür mantarı. Dersim bitsin atarım tarifini. Yanına da tarator sos yapıyorum cok lezzetli oluyor.
Verdiğin numara ile görüştümBugün müdür yardımcısı diyordu hızlı davranın okullar kapanır bu gidişle
Selam kızlar okuldan geldim yorgunum
Zaten açıkçası birkaç eksiği görmezden gelmiştim ve anlaşacaktım kendine de söylemiştim onu söyleyince aradan 10 dk geçti fiyatı arttırdıBenzer şeyleri defalarca yaşadımhiç şaşırmadım. Bu işte uyanık çok malesef. Bir kere denemeden rutin gelmesini isteme zaten. Duruma göre anlaşırsak devam ederiz dersin.
Persembe günü sana birkaç kadının numarasını daha atarımVerdiğin numara ile görüştümkız çok iyiydi sanki ama günler uymadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?