Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydınlar
Bugün ev temizleyeceğim size yazıp başlıyorum
Akşama lazanya çorba salata yapacağım yoğurtlu semiz otu ve yoğurtlu kerevizde yapacağım. Pırasa aldım pazardan pırasa da yapacağım. Mutfağı topladım. Çay içtim şimdi başlıyorum hepinizi öpüyorum

Selamssssss

Kahvaltı yaptık büyüğüm okula gitti
Küçüğümle oyuncakları yopladık
Evi süpürdüm bulaşık makinası yerleştirdim
Şimdi oturdum kahve içiylrum küçük cadı da ceviz yiyor

Bugün pazara ve markete gidecem

Offfff ne yemek yapsam daha karar vermedim

Günaydın herkese
Birazdan derse başlayacağım.
Sabahtan enginar pişirdim garnitürlü. Akşama kadar dinlensin çeksin kendini.
Ders arasında da mantar mücveri yapacağım. Dün pazardan 1 kg mantar aldım. Yarısıyla mücver yaparım yarısıyla da yarın mantar çorbası.
Bu akşama bir de önden çorba yaptım mı oh mis. Tam çorba havası var İstanbul'da.

Masallah ne hızlısın sen ya biz daha kahvaltı ediyoruz

Masallah ne hızlısın sen ya biz daha kahvaltı ediyoruz
Ayyy napim yaaaa kalkmışken yapayım diyorum boş oturunca canım sıkılıyor derin temizlik yapmam lazım taşınmak istiyorum o yizden yapamıyorum ev kirlendi offffffff aklıda deli sorular

Aaa ilk defa duydum mantar mücverini nasıl yapıyorsun(kültür mantarı mı) kolay gelsin cnm iyi dersler

Haftasonu kayınvalidemler geliyor kalmaya
1 hafta kalabilirlermiş çok sıkılmışlar değişiklik olsunmuş
okyonus benimki seninkinden önce geliyor üstelik bizim ki bize yarım saatlik mesafede
Ah kıyamam ya bak sıkılmış değişiklik içinde sizi seçmiş nasıl mükemmel bir kararBenimki sordu dün nezaman geleyim diye dedik bekle daha biz haber verecegız30ekim gibi gelecek benimki yaklaşık 6-7 ay birlikteyiz

Senin şafakta az kalmış allah yardımcın olsun canım

Benzer şeyleri defalarca yaşadım hiç şaşırmadım. Bu işte uyanık çok malesef. Bir kere denemeden rutin gelmesini isteme zaten. Duruma göre anlaşırsak devam ederiz dersin.

Selam kızlar

Sabah kalktık bulaşık makinesi çalışmıştı gece onu yerleştirdim, kahvaltı hazırladım. Yedik eşim işe gitti. Mutfağı topladım

Kuruyan çamaşırları yerleştirdim, oğlan bütün oyuncaklarını dökmüştü topladım.

Akşama eşim yemekte yok kendime göre bişeyler yaparım.

Mutfakta çok eksik var yumurta kıyma et kahvaltılık alınması lazım. Çıkarsam onları alacağım

Benzer şeyleri defalarca yaşadım hiç şaşırmadım. Bu işte uyanık çok malesef. Bir kere denemeden rutin gelmesini isteme zaten. Duruma göre anlaşırsak devam ederiz dersin.
Zaten açıkçası birkaç eksiği görmezden gelmiştim ve anlaşacaktım kendine de söylemiştim onu söyleyince aradan 10 dk geçti fiyatı arttırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…