Bugün ne aldin kaç tl harcadin

95 tl. Migros siparişi verdim

30 adet yumurta
Yarım kilo kıyma
200 gr taze zencefil
1.5 kilo mandalina
Tuvalet kağıdı 16lı
1 adet elma sirkesi
1 kilo soğan
1 kilo patates
Yarım kilo kabuklu ceviz

Market harcaması 60 tl

Yarım kilo siyah , yarım kilo yeşil zeytin
2 paket hindi füme
500 gr süzme peynir
1 paket sumak
2 adet armut, 5 adet muz
Yarım kilo taze kabuklu ceviz

Kabuklu cevizi her sene toplu olarak alıyorduk sakaryadan bir köyden. Bu sene mahsulleri çok kötüymüş yağmur yağmadığı için kötü çıkmış. Ordan alamıcaz. Artık marketten alıcam az az sanırım

Annemlere bir tanıdık getirmiş çok güzeller
Hepimize almış annemler sağolsun bende dün onlardan aldım 10 kg daha da alırım annemler fazlasıyla almışlar
Birde cevizli lokum yapıyorum (poğaça tarzı bir şey)çok güzel oluyor

Tarif

Görüntüsü böyle canım
Hamuru
1 su brd süt
1 su brd yoğurt
Yarım brd sıvı yağ
1 yumurta (sarısı üzerine)
1 paket kuru maya
1 yk şeker
Tuz
Aldığı kadar un
İç harcı
Yarım kilo cevizi rondodan geçiriyorum
İçine 2 ymk kaşığı şeker ve 1 çay kşğ tarçın atıp karıştıyorum
Hamur mayalandırmam sonra hamuru 3 parçaya bölüp yuvarlak açıyorum içine harcı döküyorum ve sarıyorum uzun şerit oluyor onlarıda 3 4 parmak genişliğinde kesip tepsiye yerleştiriyorum üstüne yumurta sarısı ve fırın işte hazır

Eklentiler

• 4B79417F-C013-479C-B7AF-DD9FD62D86D8.webp
    52 KB · Görüntüleme: 63
Oooo iyiymiş ya hafta sonu deneyeyim narin uzun zamandır böyle şeyler yapmadım teşekkür ediyorum

Oooo iyiymiş ya hafta sonu deneyeyim narin uzun zamandır böyle şeyler yapmadım teşekkür ediyorum
Rica ederim canım
Ben yaptığımda 2 ölçü yapıyorum buzluğa atıyorum kahvaltıya çıkarıyorum ısıtıyorum çok güzel oluyor

Evet biz de öyle tanıdık vasıtasıyla alıyorduk. O yüzden bu sene kötü çıktı vermeyelim diye söylemişler zaten. İyi oluyordu toplu alınca 10 kg kadar alıyordum ben de

Bu tarifi ben de aldım deneyeceğim

Aralıklı oruç o kadar işe yarıyor ki. Ben yapmıyorum son zamanlarda tekrar başlıcam oruca.

Valla bir aydır 70-71 arasında gidip geliyorum neden böyle oldu anlamadım vücut kendini korumaya aldı galiba yüksek miktarda kilo verince. Arada kaçamaklarım da oluyor tabi o da etkiliyor

Son 6-7 kilom bana da bi yardımcı olun be kızlar motive olmam lazım

Şu fotoğrafa biryerim düştüYa bu ne güzellik bu ne efsane sen nekadar marifetlisin böyle Kayınvaliden değişiklik istemekte haklı ben olsam senin evden cıkmam

Şu fotoğrafa biryerim düştüYa bu ne güzellik bu ne efsane sen nekadar marifetlisin böyle Kayınvaliden değişiklik istemekte haklı ben olsam senin evden cıkmam
Çok teşekkür ederim canım
Görüntüyü netten aldım ama aynı birebir öyle oluyor
Yemek yapmaya bayılırım uğraşmayı severim yedirmeyide severim pandemiden önce çok gelenimiz olurdu güzel sofralar hazırlardım ama artık gelende yok yapan dabir süredir hamur işi yapmıyordum kilo alıyoruz diye ama artık çok önemsemiyorum kiloyu doğumdan sonra veririm inş sağlık olsun yeter ki

Narin kaç kiloda gebe kaldın bir de kaçıncı ay denemenizde

Ahhhhhh cqnım yaqaaa 2 gün yapıyorum 3. Gün bozuyorum aralıklı oruç iyi oluyor diyorlar ama pek bir performansını göremedim zaten 15 gün kadar yapmıştım

Ben nedese. Bu sene kiloyu zor veriyorum ywş ilerliyor galiba

Evde hergün 2 mile leslie yapıyorum bir de 10 dk chole ting yapıyorum sıkılaşmak için üst karında 2 baklava oluştu ama alt karınnnn

Tartım da kafayı yedi her tartılışta farklı tartıyor
Yenisini almam lazım

Senin spor nasıl gidiyor gazlayalım birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…