- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.781
Konuşması aşırı düzgündüPersembe günü sana birkaç kadının numarasını daha atarım
Okuldakilere sorarım kız iyi birisi öyle uyanık aceleci degil
Bi kuzeni var ateş parçası temizliği cok iyi ama cok uyanık ukala birisi.Konuşması aşırı düzgündübana 2 arkadaşı ile görüşüp haber verecek
Annemlere bir tanıdık getirmiş çok güzeller95 tl. Migros siparişi verdim
30 adet yumurta
Yarım kilo kıyma
200 gr taze zencefil
1.5 kilo mandalina
Tuvalet kağıdı 16lı
1 adet elma sirkesi
1 kilo soğan
1 kilo patates
Yarım kilo kabuklu ceviz
Market harcaması 60 tl
Yarım kilo siyah , yarım kilo yeşil zeytin
2 paket hindi füme
500 gr süzme peynir
1 paket sumak
2 adet armut, 5 adet muz
Yarım kilo taze kabuklu ceviz
Kabuklu cevizi her sene toplu olarak alıyorduk sakaryadan bir köyden. Bu sene mahsulleri çok kötüymüş yağmur yağmadığı için kötü çıkmış. Ordan alamıcaz. Artık marketten alıcam az az sanırım
TarifAnnemlere bir tanıdık getirmiş çok güzeller
Hepimize almış annemler sağolsun bende dün onlardan aldım 10 kg daha da alırım annemler fazlasıyla almışlar
Birde cevizli lokum yapıyorum (poğaça tarzı bir şey)çok güzel oluyor
Görüntüsü böyle canım
Oooo iyiymiş ya hafta sonu deneyeyim narin uzun zamandır böyle şeyler yapmadım teşekkür ediyorumGörüntüsü böyle canım
Hamuru
1 su brd süt
1 su brd yoğurt
Yarım brd sıvı yağ
1 yumurta (sarısı üzerine)
1 paket kuru maya
1 yk şeker
Tuz
Aldığı kadar un
İç harcı
Yarım kilo cevizi rondodan geçiriyorum
İçine 2 ymk kaşığı şeker ve 1 çay kşğ tarçın atıp karıştıyorum
Hamur mayalandırmam sonra hamuru 3 parçaya bölüp yuvarlak açıyorum içine harcı döküyorum ve sarıyorum uzun şerit oluyor onlarıda 3 4 parmak genişliğinde kesip tepsiye yerleştiriyorum üstüne yumurta sarısı ve fırın işte hazır
Konuşucaz dönecek bana geriBi kuzeni var ateş parçası temizliği cok iyi ama cok uyanık ukala birisi.
sen ayarla ona göre gününü
Rica ederim canımOooo iyiymiş ya hafta sonu deneyeyim narin uzun zamandır böyle şeyler yapmadım teşekkür ediyorum
Annemlere bir tanıdık getirmiş çok güzeller
Hepimize almış annemler sağolsun bende dün onlardan aldım 10 kg daha da alırım annemler fazlasıyla almışlar
Birde cevizli lokum yapıyorum (poğaça tarzı bir şey)çok güzel oluyor
Görüntüsü böyle canım
Hamuru
1 su brd süt
1 su brd yoğurt
Yarım brd sıvı yağ
1 paket kuru maya
1 yk şeker
Tuz
Aldığı kadar un
İç harcı
Hamur mayalandırmam sonra hamuru 3 parçaya bölüp yuvarlak açıyorum içine harcı döküyorum ve sarıyorum uzun şerit oluyor onlarıda 3 4 parmak genişliğinde kesip tepsiye yerleştiriyorum üstüne yumurta sarısı ve fırın işte hazır
Kızlar söyle bi 5 6 kilo daha verirsem sağlam bir alışveriş yapmak istiyorum
Kilo vermeden de alma istemiyorum ya zayıflarsam diye
zerya271210 senin nasıl gidiyor 8 kiloyu senin sayende verdim büyüksün Başkan
Kmsl Hnd yine başlasak mi acaba aralıklı oruca ?
Şu fotoğrafa biryerim düştüGörüntüsü böyle canım
Hamuru
1 su brd süt
1 su brd yoğurt
Yarım brd sıvı yağ
1 paket kuru maya
1 yk şeker
Tuz
Aldığı kadar un
İç harcı
Çok teşekkür ederim canımŞu fotoğrafa biryerim düştüYa bu ne güzellik bu ne efsane sen nekadar marifetlisin böyle Kayınvaliden değişiklik istemekte haklı ben olsam senin evden cıkmam
Narin kaç kiloda gebe kaldın bir de kaçıncı ay denemenizdeÇok teşekkür ederim canım
Görüntüyü netten aldım ama aynı birebir öyle oluyor
Yemek yapmaya bayılırım uğraşmayı severim yedirmeyide severimpandemiden önce çok gelenimiz olurdu güzel sofralar hazırlardım ama artık gelende yok yapan da bir süredir hamur işi yapmıyordum kilo alıyoruz diye ama artık çok önemsemiyorum kiloyu doğumdan sonra veririm inş sağlık olsun yeter ki
Güle güle kullan canım ne güzel olmuş birikiminKızlaraylar sonra ilk birikimimi yaptım iki ayın birikimi+yolluk ile 21 Gr adana burma bilezik aldım 452 den verdi kuyumcu.
Sağol canım iyice bunalmistim birikim yapamadığım için bu beni kendime getirdiGüle güle kullan canım ne güzel olmuş birikimin
Ahhhhhh cqnım yaqaaa 2 gün yapıyorum 3. Gün bozuyorum aralıklı oruç iyi oluyor diyorlar ama pek bir performansını göremedim zaten 15 gün kadar yapmıştımKızlar söyle bi 5 6 kilo daha verirsem sağlam bir alışveriş yapmak istiyorum
Kilo vermeden de alma istemiyorum ya zayıflarsam diye
zerya271210 senin nasıl gidiyor 8 kiloyu senin sayende verdim büyüksün Başkan
Kmsl Hnd yine başlasak mi acaba aralıklı oruca ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?