Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayyy pazara gittim geldim aldıklarımı yerleştirdim
Öğlen kızlara döner yaptırdım 18 tl
Pazarda 100 tl
Markette70 tl harcadım 30 tl ablama borcam aldım perşembe günü giderken götüreceğim
Tüpüm bitti 120 tl ye tüpü doldurttım

Yine harcamalı bir gün oldu yani

Narin kaç kiloda gebe kaldın bir de kaçıncı ay denemenizde
Şu an 65 kiloyum canım
İlk çocuğumuzda tedavi gördük biz tüp bebek değildi ama umutların tükendiği zamanda tüp bebek yoluna gireceklen olmuştu
Yine hemen olmaz denemeye başlayalım demiştik ki ben ilk ayda hamile kaldım
Eşimle ikimiz şok olduk rabbim nasip etti
En kısa zamanda allah sizede nasip etsin canım allah isteyen herkese versin aratmadan

Suveybe13 güle güle kullan canım.
Foto isteriz
Penguen sende güle güle kullan canım bilekligini. Sonradan okudum. Ben giremedim birkaç gün yani sıkıntılıydı net.
Kostebekpasta canım bilmiyorum fiyatları. Ama en son maaş günü 792den aldım çeyrek altını.
okyonus işlerinde kolaylıklar dilerim.
A Alya_sura88 narinin bebeğinin darısı da sana olsun inşallah.
tuce_tuce kafana göre temizlikçi buluna kadar devam.. ayakkabı işini çözdünuz mü

Suveybe13 güle güle kullan canım.
Foto isteriz
Penguen sende güle güle kullan canım bilekligini. Sonradan okudum. Ben giremedim birkaç gün yani sıkıntılıydı net.
Kostebekpasta canım bilmiyorum fiyatları. Ama en son maaş günü 792den aldım çeyrek altını.
okyonus işlerinde kolaylıklar dilerim.
A Alya_sura88 narinin bebeğinin darısı da sana olsun inşallah.
tuce_tuce kafana göre temizlikçi buluna kadar devam.. ayakkabı işini çözdünuz mü

Aşkolsun niye beni etiketlemedin

Öğlen yaptığım dolmalar bitti. Hamur yoğurdum. Misis sıkması yapacağız Kmsl Hnd
Bu arada Adana'ya da uğradık tatilde. Mumbar yedik. Porsiyonu 24 TL olmuş. Baraj yolunda tam köşede bir mekan.

Adanada yolda bir Billboard okudum.
Pozitif taksi. Covid pozitif çıkan hastaları evden alıp eve birakiyoruz. Toplu taşıma kullanmaya gerek kalmıyor vs vs. Resim yapıştırmıslar taksici tam teşekküllü giyinmiş doktorlar gibi ayy çok hoşuma gitti. Türkiye'nin kaç şehrinde böyle bir hizmet vardır ki.

Püre birini daha buldum arayacak beni anlaşmaya çalışacağım . Ayakkabı işi yalan oldu gitti paracıklar eşim hiç üzgün değil ama

Rica ederim canım
Ben yaptığımda 2 ölçü yapıyorum buzluğa atıyorum kahvaltıya çıkarıyorum ısıtıyorum çok güzel oluyor
Benim mayalı hamurlarım pek güzel olmaz itiraf etmeliyim ki ilk az ölçü yapıp denemem lazım

Yaaaa püre bana çok yakına gelmişsin bana 5 dk bile yok

Şırdancı ünal

Benim mayalı hamurlarım pek güzel olmaz itiraf etmeliyim ki ilk az ölçü yapıp denemem lazım
Olur olur sen becerikli hatunsun
Ölçülere dikkat et
Hamuru güzel yoğur
Mayalı hamurlar sert olursa güzel mayalanmaz yumuşak bırakmak lazım hamuru
Bunlara dikkat ettikten sonra sorun yaşamassın canım

Domates soslu makarna yaptık yedik şimdi mutfağı toparlayacağım.Banyo temizlenecek mutfak perdesi ütülenecek.Doğtastan aradılar yarın kuruluma gelecekler.Masa 6sandalye 2 tekli koltuk 1 tane 3lü koltuk konsol gelecek.Yanlıs üretilen 3lü arkadan gelecek sehpalarda arkadan gelecek bugun sevkiyatı yapılmış.Mobilyalar kurulunca salonu süpürüp sileriz sonra yola çıkarız oğlısu almaya gidecegız çok özledim

Zaten açıkçası birkaç eksiği görmezden gelmiştim ve anlaşacaktım kendine de söylemiştim onu söyleyince aradan 10 dk geçti fiyatı arttırdı
Tırnağın varsa başını kaşı ben boşver kimseyle uğraşma derim ama sen bilirsin. Ben çok arada alıyorum 3 ayda bir falan çok ayrıntılı temizlik yapıyorum kadın yaptığını yapıyor yapamadığına takılmıyorum ben yapıyorum.

Migros siparişim geldi
Yumurta stokta yokmuş göndermemişler. Marketten alırım sıkıntı değil.

Kıymayı hemen köfte yaptım buzluğa attım. Diğer ürünleri yerleştirdim

Oğlan çorba ve yoğurt yedi başka birşey istemedi. Mısır patlattım onu yiyor şimdi

Kendime yulaf lapası yaptım akşam yemeği olarak

Olur olur sen becerikli hatunsun
Ölçülere dikkat et
Hamuru güzel yoğur
Mayalı hamurlar sert olursa güzel mayalanmaz yumuşak bırakmak lazım hamuru
Bunlara dikkat ettikten sonra sorun yaşamassın canım

Maylı hamuru yumuşak yapacaksın ki puf puf olsun canım
Olmuyor kızlar ya elim hiç iyi değil ama ilk fırsatta denemek istiyorum bunu acaba içine tahin de mi koysam ay öyle hayal ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…