Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim bebe de yulaf muz ceviz pekmez Li bir mama yedi yarısını yanında da bil bakalım ne yemiş olabilir

Ya az önce yine bir kadınl konuştum çocukla gelmek istiyor bende kabul etmedim seçenekler tükendi şuan için .

Kızlar abi bebekle dışarı çıktık eczaneden 90 TL sidefer aldım . BİM’e gittik jelibon kırmızı biber ve bir menekşe aldım çok mutluyum menekşem olduğu için akşama yemek yaptık . Eşim tencereleri Karaca’ya kargo yaptı . Yemekten sonra bebeği duşa girdirdim . 2 kişi zor giydirdik korkunç zulüm giyinmek çocuk için çok zorlanıyorum ya bez üst değişimi Şimdi uyudu şükürler olsun gidip bir kahve yapayım

Eklentiler

• 4AF18DC3-A69D-4D08-9115-35A9C7FD55B5.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 78
3 ana 2 ara öğünün ikisini yapıyor canım.Yogurttan soğudu kandiramiyorum da emmede de sıkıntı çıkarıyor gözü açık asla emmiyor.suan sütten kesecek olsam bu bana fırsat niteliğinde.Ama gittiği yere kadar ugrasicam uykularinda emzirerek.Zira mama ya da normal süt verecek olsam biberon,alıştırma bardağı kullanmayı bilmiyor senin abi bebek nasıl

Valla orta karar pek iyi değil hala biberon için chicconun anne göğsüne en yakın olan ucu var onu kullanırsın abi bebek onunla su içiyor

Valla bilemedim kız ne yedi o da mı patlamış mısıra sardı benimki gibi yoksa
Yulaf lapasının yanında ekmek ondan önce biz yemek yerken göveç yemek için ağladı onundan tadına baktırdık mecbur midesi çorbaya döndü

Tamam o zaman

Burç yorumum nerde
Halim yok ya bu hafta söylediğin her söze çok dikkat etmeliymişsin ağzından çıkan cümleler yanlış anlaşılabilirmiş . Doğumdan sonra ilk kez böyle fazla regl oldum bacaklarımda Güç az

Halim yok ya bu hafta söylediğin her söze çok dikkat etmeliymişsin ağzından çıkan cümleler yanlış anlaşılabilirmiş . Doğumdan sonra ilk kez böyle fazla regl oldum bacaklarımda Güç az
Üffff yaaaaa benim de halim yok nedense moralmen düşük hissediyorum kendimi
Yemene içmene dikkat et canım

Selam kızlar bugun erkenden geldim.

Harcama yok, bol bol yemek var bugün.
Sabah kahvaltidan sonra kek yaptım hemen. Kızım oglen uykusundayken tarhana çorbası, etli nohut, pirinç pilavı, cacık hazırladım ( şu menü insanlik icin küçük benim icin devasa bir adım artık )

Her gün evde çorba bulundurmaya çalışıyorum, hepimizin öğle öğünü iyi oluyor ama tekrara düştüm:
Tarhana
Yayla
Mercimek
Terbiyeli tavuk
Şehriye
Kızıma özel tahıllı sebze

Başka da aklıma gelmiyor kremalı mantar vs yapsam Kızım yiyemez. Çocuğa uygun başka çorba öneriniz var mı?

Yulaf lapasının yanında ekmek ondan önce biz yemek yerken göveç yemek için ağladı onundan tadına baktırdık mecbur midesi çorbaya döndü
Ver yesin annesi yetişkin bebek
Ayyy benim kız formül mama ve yulaf lapasini 3 ay önce bıraktı. Su an asla yemiyor

Domates veriyor musun çorba olabilir

Ver yesin annesi yetişkin bebek
Ayyy benim kız formül mama ve yulaf lapasini 3 ay önce bıraktı. Su an asla yemiyor
Formül mama ne ben her markanın tadına baktım benim bebe hiç birinin tadını bilmez bi sma 90 cc içmişti o kadar

Benim kızım da kendisine özel yaptığım çorbaları yemek istemiyor.
Bizim yediklerimizden tuzlu baharatlı acılı ekşili yiyor.

bu arada benim için sayfama girmek bir zulüm oldu .ne oldu anlamıyorum fakat girerken çok bekliyorum .yazılanları okuyamıyorum. beğen butonuna basıyorum 2 saat de beğenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…