- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.821
Benim bebe de yulaf muz ceviz pekmez Li bir mama yedi yarısınıMigros siparişim geldi
Yumurta stokta yokmuş göndermemişler. Marketten alırım sıkıntı değil.
Kıymayı hemen köfte yaptım buzluğa attım. Diğer ürünleri yerleştirdim
Oğlan çorba ve yoğurt yedi başka birşey istemedi. Mısır patlattım onu yiyor şimdi
Kendime yulaf lapası yaptım akşam yemeği olarak
Ya az önce yine bir kadınl konuştum çocukla gelmek istiyor bende kabul etmedimTırnağın varsa başını kaşı ben boşver kimseyle uğraşma derim ama sen bilirsin. Ben çok arada alıyorum 3 ayda bir falan çok ayrıntılı temizlik yapıyorum kadın yaptığını yapıyor yapamadığına takılmıyorum ben yapıyorum.
Canım Alya, bildirimlerden farkedemedim mesajini.Kizima tulum aldımNe aldın 202 TL ye bakıyimmmm
Yemek yiyor muCanım Alya, bildirimlerden farkedemedim mesajini.Kizima tulum aldımGerek yoktu ama kendimi tutamiyorum da.
3 ana 2 ara öğünün ikisini yapıyor canım.Yogurttan soğudu kandiramiyorum daYemek yiyor mu
Valla orta karar pek iyi değil hala3 ana 2 ara öğünün ikisini yapıyor canım.Yogurttan soğudu kandiramiyorum daemmede de sıkıntı çıkarıyor gözü açık asla emmiyor.suan sütten kesecek olsam bu bana fırsat niteliğinde.Ama gittiği yere kadar ugrasicam uykularinda emzirerek.Zira mama ya da normal süt verecek olsam biberon,alıştırma bardağı kullanmayı bilmiyor senin abi bebek nasıl
Valla bilemedim kız ne yediBenim bebe de yulaf muz ceviz pekmez Li bir mama yedi yarısınıyanında da bil bakalım ne yemiş olabilir
Yulaf lapasının yanında ekmekValla bilemedim kız ne yedio da mı patlamış mısıra sardı benimki gibi yoksa
Tuçe yemeklerinize tuz atmadan artık vermeye başlamalısın damak tadı gelişsin kızzzzzYulaf lapasının yanında ekmekondan önce biz yemek yerken göveç yemek için ağladı onundan tadına baktırdık mecbur midesi çorbaya döndü
KıZzz zaten yiyor herşeyiTuçe yemeklerinize tuz atmadan artık vermeye başlamalısın damak tadı gelişsin kızzzzz
Halim yok yaTamam o zaman
Burç yorumum nerde
Üffff yaaaaa benim de halim yok nedense moralmen düşük hissediyorum kendimiHalim yok yabu hafta söylediğin her söze çok dikkat etmeliymişsin ağzından çıkan cümleler yanlış anlaşılabilirmiş . Doğumdan sonra ilk kez böyle fazla regl oldum bacaklarımda Güç az
Ver yesin annesiYulaf lapasının yanında ekmekondan önce biz yemek yerken göveç yemek için ağladı onundan tadına baktırdık mecbur midesi çorbaya döndü
Domates veriyor musun çorba olabilirSelam kızlar bugun erkenden geldim.
Harcama yok, bol bol yemek var bugün.
Sabah kahvaltidan sonra kek yaptım hemen. Kızım oglen uykusundayken tarhana çorbası, etli nohut, pirinç pilavı, cacık hazırladım ( şu menü insanlik icin küçük benim icin devasa bir adım artık)
Her gün evde çorba bulundurmaya çalışıyorum, hepimizin öğle öğünü iyi oluyor ama tekrara düştüm:
Tarhana
Yayla
Mercimek
Terbiyeli tavuk
Şehriye
Kızıma özel tahıllı sebze
Başka da aklıma gelmiyorkremalı mantar vs yapsam Kızım yiyemez. Çocuğa uygun başka çorba öneriniz var mı?
Formül mama neVer yesin annesiyetişkin bebek
Ayyy benim kız formül mama ve yulaf lapasini 3 ay önce bıraktı. Su an asla yemiyor
Neden acaba yaÜffff yaaaaa benim de halim yok nedense moralmen düşük hissediyorum kendimi
Yemene içmene dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?