Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bi çare üret püre hiç konuşamaz oldum seninle

Canım inek sütü verdin mi? Hangi öğünde vermek lazım benim kafam cok karışık. Doktora sordum yaaaannniii çok da onemli değil istiuosan ver ama cok da lazım değil gibi bisiler dedi.

Bi de biberon kullanmaması iyi bir şey aslında. Bu aralar cok cabuk alışkanlık kazanıyorlar hiç alısmasın bence.

Hatta Doktorumuz bana ozellikle sordu biberonla ne içiyor dedi. 3 aydir formül mama icmiyor kendisi bıraktı. Tek su içiyor dedim. Yavas yavas bırakın artik biberonu dedi.

Su icin pipetli kaba geçiyorum. Süt konusunda kafam karışık bardağa alıştırmaya çalışacağım. Gerci surekli boğuluyor bardaktan icerken ama...

Ben şöyle düşündüm 1 yaşına geldiği zaman bir gün akşam uyurken inek sütü bir gün devam sütü versem ne olur acaba ? İnek sütünün lezzetine de bir şekilde alışsın diyorum

Diyelim ki kefir içirmek istiyorum biberona koyup verince asla içmiyor bardaktan içiyor Belki bebek sütümü öyle içer

Ben inek sütüne başladım.
Gece yatarken tok tutması için muhallebi yapıyorum su ile değil inek sütüyle yapıyorum
Aksam yemeğinden sonra muhallebi mi veriyorsun Pure? Biz aksam yemegini yiyoruz 1 saate yatıyor baska bir şey yemez benimki muhallebi türü şeyleri hep bıraktık.

Benim kızım dogdugundan beri Similac içiyor teyzesi. Ama sonradan alisilabilecek bir sey değil zaten
Doktor da öyle söyledi . Ben 4 aylıktı biraz takviye yapmak istedim. Çok az emiyordu çünkü o ara benim sütüm azalmıştı stresten emmiyor diye . Bir sürü mama denedim kabul etmedi . Doktora anlattım oda senin gibi söyledi

Domates veriyor musun çorba olabilir
Domates yiyor aslinda ama domates çorbası eşim yuzunden yapılmıyor evde. Yatili okulda bulasik suyu gibi yapıyorlardı diyor bi türlü unutamıyor. Hicbir şeye yemem demez ama bir tek domates corbasindan iğreniyor o yuzden yapmıyorum hic

Aksam yemeğinden sonra muhallebi mi veriyorsun Pure? Biz aksam yemegini yiyoruz 1 saate yatıyor baska bir şey yemez benimki muhallebi türü şeyleri hep bıraktık.
Aayyy bende akşam 17:30 gibi akşam yemeği yeriz . 19:30 gibi gece uykusu zamanı gelir o zaman da süt içer uyur gece de emer diye düşündüm yanlış mı olur ki

Akşam yemeği yemedigi zamanlar veriyorum. Veya zayıf yediği zaman.
Hiç hoşlanmıyor muhallebiden ama aç uyursa çok sık uyanıyor

Boşver o zaman yazık adama ya

Ben şöyle düşündüm 1 yaşına geldiği zaman bir gün akşam uyurken inek sütü bir gün devam sütü versem ne olur acaba ? İnek sütünün lezzetine de bir şekilde alışsın diyorum
Ya evet en mantiklisi uykudan once vermek ama gaz yaparsa falan cocuk rahatsiz olur. Kızım yemegin uzerine hemen uyuyamıyor mesela. Bakalım ben de bi deneyeyim diyorum merak ediyorum sevecek mi diye.

Aayyy bende akşam 17:30 gibi akşam yemeği yeriz . 19:30 gibi gece uykusu zamanı gelir o zaman da süt içer uyur gece de emer diye düşündüm yanlış mı olur ki
Aksam yemegini oyle erken yiyorsaniz olur neden olmasın. Biz de mesela 2 saat erken yemissek muz veriyorum biraz yatmadan. Ama 1 saat falansa baska bir şey yemiyor. Zaten 4-5 saat ac kalinca anca yedirebiliyorum.

Aksam yemegini oyle erken yiyorsaniz olur neden olmasın. Biz de mesela 2 saat erken yemissek muz veriyorum biraz yatmadan. Ama 1 saat falansa baska bir şey yemiyor. Zaten 4-5 saat ac kalinca anca yedirebiliyorum.
3öğün yemeye çalışıyor sabah öğlen akşam aralarda emiyor sabah 07:30 da kahvaltı yaptıysa 1 yumurta biraz ıhlamur zeytin sonra emiyor arada 12:30 da ancak birşey yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…