- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.861
Ben de 1 yaş kontrolüne götürmek istiyorum.Sehir dışında diye belki gelecek hafta olabilir,onun görüşlerine göre değerlendiririm canım.Ama iki gün önce kendimize krep yaptığımda nasılsa yemez diye kızımın da önüne koydum.İki ısırık alacağı tuttu,yarım saat kadar sonra sağ yanağı puturlendi kizardi.AnlamlandiramadimCanım inek sütü verdin mi? Hangi öğünde vermek lazım benim kafam cok karışık. Doktora sordum yaaaannniii çok da onemli değil istiuosan ver ama cok da lazım değil gibi bisiler dedi.
Bi de biberon kullanmaması iyi bir şey aslında. Bu aralar cok cabuk alışkanlık kazanıyorlar hiç alısmasın bence.
Hatta Doktorumuz bana ozellikle sordu biberonla ne içiyor dedi. 3 aydir formül mama icmiyor kendisi bıraktı. Tek su içiyor dedim. Yavas yavas bırakın artik biberonu dedi.
Su icin pipetli kaba geçiyorum. Süt konusunda kafam karışık bardağa alıştırmaya çalışacağım. Gerci surekli boğuluyor bardaktan icerken ama...
Bizimki her türlü emzik,biberon,pipeti diş kasimaya,dişleriyle kitlatmaya calisiyor.Valla orta karar pek iyi değil halabiberon için chicconun anne göğsüne en yakın olan ucu var onu kullanırsın abi bebek onunla su içiyor
KoptumYulaf lapasının yanında ekmekondan önce biz yemek yerken göveç yemek için ağladı onundan tadına baktırdık mecbur midesi çorbaya döndü
20 gündür aç resmen ya eline ekmek verdim o onu ağzına basarken yarım çay bardağından biraz fazla yulaflı muhallebiyi zor yedirdimKoptumbenim oğlan da sever öyle birbirinden alakasız şeyler yemeyi
Bizimkine de beslenme isteği versin diye dua ediyorumİyi geceler kızlar yazamadım iki gündür benim ufaklık çok yoruyor kendini yere atıyor dakikalarca ağlıyor çok yoruluyorum arkadaş gelsin diyor çağırıyorum bu sefer kıskanıyor oturup ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Büyük kız desen ödev yapmamak için ağlıyor bahane buluyor eşim dün akşam çıldırdı biz birikim falan yapmayalım bunlar erkenden öldürür bizi bize mal mülk mü bırakacağız her istedikleri oluyor çok şımardılar biyandan haklı biyandan kıyamıyorum kızlarıma rabbim ödev yapma isteği versin
Bayadır toplanıyor bende her ay gönderiyordum %3 kalmıştı bugun toplandı artık.Bir asker çocuğu sma hastasıymış msb yardım kampanyası başlatmış 50 TL yolladık . 18 trilyon lazımmışama toplanmış sanırım
Annesi ile bebeği gördüm ağladımBayadır toplanıyor bende her ay gönderiyordum %3 kalmıştı bugun toplandı artık.
Benimde gözlerim hep doluAnnesi ile bebeği gördüm ağladımallahım oğlum doğduktan sonra çok hassas bir insan oldum
Neden BÖyle oluyorum diye düşünüyorum emzirdiği için mi acaba diyorum hormonlardan filanBenimde gözlerim hep dolu
Reklamlara bile bazen ağlayabiliyorum
Allah herkese sağlık versin hasta olanlara derman versin amiiiiiin
Onunda etkisi olabilir canımNeden BÖyle oluyorum diye düşünüyorum emzirdiği için mi acaba diyorum hormonlardan filan
Ben nerde bir çocuk görsem hemen oğlum geliyor gözümün önüne.Eskidende üzülürdüm ama oğlum doğduktan sonra çok başka boyuta geçti.Dün dilenen bir adam vardı 1 yaşlarında oğlan vardı kucağında baktım dönüşte uyumuş yüreğim sızladı çıkardık para verdik çocuğu kullanıyor belli ama yüreğim elvermedi belkide pandemiden dolayı işsiz çaresiz kaldı bilmiyorum çok başka birsey bu.Neden BÖyle oluyorum diye düşünüyorum emzirdiği için mi acaba diyorum hormonlardan filan
Aynı benim hislerimi anlatmışsınBen nerde bir çocuk görsem hemen oğlum geliyor gözümün önüne.Eskidende üzülürdüm ama oğlum doğduktan sonra çok başka boyuta geçti.Dün dilenen bir adam vardı 1 yaşlarında oğlan vardı kucağında baktım dönüşte uyumuş yüreğim sızladı çıkardık para verdik çocuğu kullanıyor belli ama yüreğim elvermedi belkide pandemiden dolayı işsiz çaresiz kaldı bilmiyorum çok başka birsey bu.
Aynısını düşündüm yeminleİyi geceler kızlar
Yatağa girdim artık kalkamamyoksa bende nohut ıslatırdım yarın için ama neyse bir sonraki gün yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?