Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de 1 yaş kontrolüne götürmek istiyorum.Sehir dışında diye belki gelecek hafta olabilir,onun görüşlerine göre değerlendiririm canım.Ama iki gün önce kendimize krep yaptığımda nasılsa yemez diye kızımın da önüne koydum.İki ısırık alacağı tuttu,yarım saat kadar sonra sağ yanağı puturlendi kizardi.Anlamlandiramadim Pipetli bardaga kızım bir türlü alismiyor ya.O kadar örnek olmaya çalışıyorum i ih..Ve dediğin gibi,bu ara çok çabuk alışkanlık kazanıyorlar.Uyku konusunda fenalardayiz

İyi geceler kızlar yazamadım iki gündür benim ufaklık çok yoruyor kendini yere atıyor dakikalarca ağlıyor çok yoruluyorum arkadaş gelsin diyor çağırıyorum bu sefer kıskanıyor oturup ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Büyük kız desen ödev yapmamak için ağlıyor bahane buluyor eşim dün akşam çıldırdı biz birikim falan yapmayalım bunlar erkenden öldürür bizi bize mal mülk mü bırakacağız her istedikleri oluyor çok şımardılar biyandan haklı biyandan kıyamıyorum kızlarıma rabbim ödev yapma isteği versin

Valla orta karar pek iyi değil hala biberon için chicconun anne göğsüne en yakın olan ucu var onu kullanırsın abi bebek onunla su içiyor
Bizimki her türlü emzik,biberon,pipeti diş kasimaya,dişleriyle kitlatmaya calisiyor. annelik zor olayını 1 yaşından sonra bilhassa anladım..

Sağol pure hazel takmam muhtemelen sevmiyorum takıyı alyans bile çok nadir takarım parmağım yara oluyor.Biraz daha para ayırırsam kızların dogum tarihli olan çeyrek alıp bileklik yaptırcam ilerde takarlar belki

Nohut ısladım. Yarın etli nohut yahni, bulgur pilavı, turşu, yoğurt menüm.
Tatlı veya pastayı oğlumla teyzesi birlikte belirleyip yapıyorlar.

Koptum benim oğlan da sever öyle birbirinden alakasız şeyler yemeyi
20 gündür aç resmen ya eline ekmek verdim o onu ağzına basarken yarım çay bardağından biraz fazla yulaflı muhallebiyi zor yedirdim

Bizimkine de beslenme isteği versin diye dua ediyorum

Cok yoruldum bugun kizlar, is ayri yoruyor cocuklar ayri. Labdaki arkadasimin benim oglanla yasit kizi var, okula gidiyor, ogretmeni hic odev vermiyormus, biz baya baya odev yapiyoruz, daha 5 yasinda, ama yapmak zorundayiz sanirim yoksa online egitimle geri kalabilir. Bu aksam da olcme degerlendirme sinavi var mesela, ben yaninda oturup sorulari okuyacagim sadece, cevaplarda asla yardim etmeyecegim, sorular bir onceki soruyu dogru ya da yanlis bilmesine gore zorlasacak ya da kolaylasacakmis, bakayim nasilmis bizimkinin seviyesi. Dun music odevini yaptik, daha IT odevi var. Hani bu Amerikan sistemi bizim sistemden daha kolaydi, hic laylaylom degil ya, ki bu daha anaokulu, yandim ben yandim. Kiz desen geceleri milyon defa uyanmaya basladi, aramiza koyuyorum daha derin uyusun diye.

Bugun yarin hesabima 3000$ yatacak, aslinda bu benim maasimdan ay ay kesilen bir tutar, kres ucreti gibi cocuk bakiminda kullanabiliyoruz, artisi vergiden muafiyet sagliyor. Maasimdan kesilip bir havuzda birikiyor sonrada krese odedigimiz faturayi gostererek geri benim hesabima yatiriliyor. Bir de bunun saglik versiyonu var, onun icin de toplam 2000$ kesildi, 400 unu faturalar ilaclar icin kullandim bile, kalan 1600 u dis tedavime harcayacagim, cumartesi cocuklar da dahil hepimizin randevusu var, kizin ilk kontrolu olacak.

Benimde gözlerim hep dolu
Reklamlara bile bazen ağlayabiliyorum
Allah herkese sağlık versin hasta olanlara derman versin amiiiiiin
Neden BÖyle oluyorum diye düşünüyorum emzirdiği için mi acaba diyorum hormonlardan filan

Neden BÖyle oluyorum diye düşünüyorum emzirdiği için mi acaba diyorum hormonlardan filan
Ben nerde bir çocuk görsem hemen oğlum geliyor gözümün önüne.Eskidende üzülürdüm ama oğlum doğduktan sonra çok başka boyuta geçti.Dün dilenen bir adam vardı 1 yaşlarında oğlan vardı kucağında baktım dönüşte uyumuş yüreğim sızladı çıkardık para verdik çocuğu kullanıyor belli ama yüreğim elvermedi belkide pandemiden dolayı işsiz çaresiz kaldı bilmiyorum çok başka birsey bu.

Aynı benim hislerimi anlatmışsın kendimi o annenin yerine koyuyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…