- 9 Nisan 2018
- 1.490
- 3.898
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.881
Köz kırmızı biber çorbası , kereviz sapı çorbası (gerçekten çok lezzetli oluyor ), veya yeşil mercimekli erişteli çorba deneyebilirsiniz.Selam kızlar bugun erkenden geldim.
Harcama yok, bol bol yemek var bugün.
Sabah kahvaltidan sonra kek yaptım hemen. Kızım oglen uykusundayken tarhana çorbası, etli nohut, pirinç pilavı, cacık hazırladım ( şu menü insanlik icin küçük benim icin devasa bir adım artık)
Her gün evde çorba bulundurmaya çalışıyorum, hepimizin öğle öğünü iyi oluyor ama tekrara düştüm:
Tarhana
Yayla
Mercimek
Terbiyeli tavuk
Şehriye
Kızıma özel tahıllı sebze
Başka da aklıma gelmiyorkremalı mantar vs yapsam Kızım yiyemez. Çocuğa uygun başka çorba öneriniz var mı?
Öneriler icin cok teşekkür ederim.Köz kırmızı biber çorbası , kereviz sapı çorbası (gerçekten çok lezzetli oluyor ), veya yeşil mercimekli erişteli çorba deneyebilirsiniz.
Himmm yumurta beyazı olabilir mi? Inşallah alerji degildir bağımsızdır ama.Ben de 1 yaş kontrolüne götürmek istiyorum.Sehir dışında diye belki gelecek hafta olabilir,onun görüşlerine göre değerlendiririm canım.Ama iki gün önce kendimize krep yaptığımda nasılsa yemez diye kızımın da önüne koydum.İki ısırık alacağı tuttu,yarım saat kadar sonra sağ yanağı puturlendi kizardi.AnlamlandiramadimPipetli bardaga kızım bir türlü alismiyor ya.O kadar örnek olmaya çalışıyorum i ih..Ve dediğin gibi,bu ara çok çabuk alışkanlık kazanıyorlar.Uyku konusunda fenalardayiz
Biz de hep ekmekle kandırıyoruz. Ekmekle sakinlestiriyoruz. Yemek gorunce kızıyor ekmeği gosterince gozlerinden kalpler çıkıyor20 gündür aç resmen ya eline ekmek verdim o onu ağzına basarken yarım çay bardağından biraz fazla yulaflı muhallebiyi zor yedirdim
Zivzik narıGünaydın kızlar
Canlı dersim başlayacak birazdan eşimde arkadaşıyla nar toplamaya gidiyor
artık hep öyle annesin çünkü kendi bebeğin aklına geliyor benim başıma gelse ne yapardım diye düşünmeye başlıyorsunNeden BÖyle oluyorum diye düşünüyorum emzirdiği için mi acaba diyorum hormonlardan filan
Evet aynen öyle hissediyorumartık hep öyle annesin çünkü kendi bebeğin aklına geliyor benim başıma gelse ne yapardım diye düşünmeye başlıyorsun
Evet Ogretmen arkadaşının köyde bahçeleri varmış hem piknik hem nar toplayacaklar.Zivzik narıçocuklara kim bakacak
Ama aynı şey değil kiEvet Ogretmen arkadaşının köyde bahçeleri varmış hem piknik hem nar toplayacaklar.
Sorma zaten kızlar susmayor zor olacak diyorum gitme ne var sende velilerin sesini diyorsun diyir
Biraz c vitamini al iyi gelecekGünaydın çok yorgunum bitkinim grip olacak gibiyim
Biraz c vitamini al iyi gelecekGünaydın çok yorgunum bitkinim grip olacak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?