- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.078
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.901
Ya niye öyle yapsin ki
Kızzz o kesin yA şifresine birşey oldu filan yoksa bilerek değil yAniYa niye öyle yapsin ki
Dün gece saat 12 gibi elektrğmiz gitti.
apartmandaki herkesin ve aranın elektriği var bir bizim yoktu. Sigortalarda bir sıkıntı yoktu.
internetten birini buldu eşim geldi yaptı 100 lira verdik bilmediğimiz bir sigortanın kablosu gevşemiş onu sıkıca bağlayıp gitti
Bence o 50kilo olup gelecekKızzz o kesin yA şifresine birşey oldu filan yoksa bilerek değil yAni
çokta yiyorum aslında mandalina geç yat erken kalk ondan sanırım bıraksalar 24 saat uyurum o kadar uykusuzumBiraz c vitamini al iyi gelecekçok geçmiş olsun
Bendeçokta yiyorum aslında mandalina geç yat erken kalk ondan sanırım bıraksalar 24 saat uyurum o kadar uykusuzum
Hahah bak olabilirBence o 50kilo olup gelecek
mint yeşiline bayıldırm tuğçe hırkada çok güzel bence hepsi güzel zayıfsınya ne güzel olur sana bende zayıf olmak istiyorum ama sürekli yalan oluyor diyetKendime trendyoldan 318 TL lik sepet yaptımbir tane de allık var
Yeni üyelik alabilir neden yapmıyor kiKızzz o kesin yA şifresine birşey oldu filan yoksa bilerek değil yAni
Kendime trendyoldan 318 TL lik sepet yaptımbir tane de allık var
Ya var ya benim de aklıma gelmiştiBence o 50kilo olup gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?