- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.921
Sessiz sessiz bizi okuyorsa canına okuyacağız bizde buraya gelirseYa var ya benim de aklıma gelmişti
biz nasıl zayıflarız fikrin var mı canım benim diyetler hiç uzun ömürlü olmuyorYa var ya benim de aklıma gelmişti
Ahhahahaha kelin ilacı olsa kendine sürerbiz nasıl zayıflarız fikrin var mı canım benim diyetler hiç uzun ömürlü olmuyor
Yok yaaaaa sessiz sessiz okuyup yazmayacağını düşünmüyorum bişey oldu bence inşallah olmamıştır amaSessiz sessiz bizi okuyorsa canına okuyacağız bizde buraya gelirse
Scss94 bir işaret ver bize yahu okuyorsan burayı
bende öyle düşünüyorum ama kötü şeylerde getirmek istemiyorum aklına yeni üyelik alırdı hemen telefonu tamamen bozulmuş olabilirYok yaaaaa sessiz sessiz okuyup yazmayacağını düşünmüyorum bişey oldu bence inşallah olmamıştır ama
bende öyle eğer kafama koyarsam çok güzel kilo veriyorum ama evde eşim çok sabote ediyor ben diyete başlayınca canı sürekli bişey istiyor bende o yerken bakmak istemiyorum iddaya girelim diyorum girmiyorAhhahahaha kelin ilacı olsa kendine sürer
Ben aslında normalde çok motive olurum gerçekten istesem çok güzel kilo veriyorum ama motivasyon olarak biraz düşüğüm
Aklımda düşünceler var biraz kendimi veremiyorum diyete o yğzdene kafam biraz rahatladın diye bekliyorum
Erkek milleti rahatlığı iste küçük ağlıyor büyük onu ittiriyor ayyy rezil oldum vallahi. Kıyafetlerini güle güle kulen canisi gayet güzellerAma aynı şey değil ki
Ben normalde 58 kiloydum uzun süredir. O kiloyla da hamile kaldım 2. Bebeğime. 26 kilo aldım.biz nasıl zayıflarız fikrin var mı canım benim diyetler hiç uzun ömürlü olmuyor
Erkekler rahat kadınlar çok yıpranıyor.Cocuklar hep annenin üzerinde oluyorErkek milleti rahatlığı iste küçük ağlıyor büyük onu ittiriyor ayyy rezil oldum vallahi. Kıyafetlerini güle güle kulen canisi gayet güzeller
Teşekkür ediyorum penguen . Şunu unutma sen istedikten sonra yapamayacağın hiç birşey yokmint yeşiline bayıldırm tuğçe hırkada çok güzel bence hepsi güzel zayıfsınya ne güzel olur sana bende zayıf olmak istiyorum ama sürekli yalan oluyor diyet
Ayyyy bende yeşile bayıldım çok güzel
Teşekkür ediyorum kızlar daha iyisi sizeErkek milleti rahatlığı iste küçük ağlıyor büyük onu ittiriyor ayyy rezil oldum vallahi. Kıyafetlerini güle güle kulen canisi gayet güzeller
sizinki çok uygun canım van da hiç öyle değilSabah erkenden canlı derslerimi yaptım.
Pazara gittim kalabalıklaşmadan pazarımı da yaptım. 80 TL tuttu
Patates 1,5 TL
Soğan 2 TL
Kabak 2 TL
Biber 2 TL
Kıvırcık 3 TL
Maydanoz 1 TL
Salatalık 1,5 TL
Dolmalık biber 2,5 TL
Jalapeno biber 5 TL
Mandalina 3 TL
Muz 10 TL
Akşam pazarı olsa bu fiyatlardan daha aşağı olurdu.
Sizin pazar fiyatları nasıl kızlar bana çok uygun geliyor yoksa her yerde mi uygun. İstanbul'dayken hiç bu fiyatlara alamıyordum.
inşallahTeşekkür ediyorum penguen . Şunu unutma sen istedikten sonra yapamayacağın hiç birşey yok
benimde 2 tane kızım var çalışıyorum gün içinde bişey yemediğim oluyor açlık hissetmiyorum akşam çok fena oluyorum yemek ye çay abur cubur tatlı çekirdek gözüm bişey görmüyor genellikle tatlıya düştüm bu aralar sürekli tatlı yapıyorum evde çay demliyorum akşam 9 gibi yarım tepsi yediğim oluyorBen normalde 58 kiloydum uzun süredir. O kiloyla da hamile kaldım 2. Bebeğime. 26 kilo aldım.
Şimdi 51 kiloyum. 54 iyi geliyor bana.Makarna pilav hamur işi falan yemeye çalışıyorum kilo verip duruyorum Herşeyi yiyorum 2. Çocuktan sonra. Oğlan 1 buçuk yaşında çok çok çok hareketlibir de emzirme tabi kalori yaktırıyor. Bir de 2 çocuklu çalışan anne koşturması
Duyduk duymadık demeyin a dostlar, kızım pipetli sulugundan içmeyi ogrendiiHimmm yumurta beyazı olabilir mi? Inşallah alerji degildir bağımsızdır ama.
Bardak konusunda hemen alisamayacaklar sanırım ortalık yere bırak kendiliğinden kesfetsin. Bizimki basta korktu iki gun yaklasmadi sonra içti ama boğuldu yine korktu. Daha isinma turlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?