Bugün ne aldin kaç tl harcadin

biz nasıl zayıflarız fikrin var mı canım benim diyetler hiç uzun ömürlü olmuyor
Ahhahahaha kelin ilacı olsa kendine sürer

Ben aslında normalde çok motive olurum gerçekten istesem çok güzel kilo veriyorum ama motivasyon olarak biraz düşüğüm

Aklımda düşünceler var biraz kendimi veremiyorum diyete o yğzdene kafam biraz rahatladın diye bekliyorum

bende öyle eğer kafama koyarsam çok güzel kilo veriyorum ama evde eşim çok sabote ediyor ben diyete başlayınca canı sürekli bişey istiyor bende o yerken bakmak istemiyorum iddaya girelim diyorum girmiyor

biz nasıl zayıflarız fikrin var mı canım benim diyetler hiç uzun ömürlü olmuyor
Ben normalde 58 kiloydum uzun süredir. O kiloyla da hamile kaldım 2. Bebeğime. 26 kilo aldım.
Şimdi 51 kiloyum. 54 iyi geliyor bana.Makarna pilav hamur işi falan yemeye çalışıyorum kilo verip duruyorum Herşeyi yiyorum 2. Çocuktan sonra. Oğlan 1 buçuk yaşında çok çok çok hareketli bir de emzirme tabi kalori yaktırıyor. Bir de 2 çocuklu çalışan anne koşturması

Sabah erkenden canlı derslerimi yaptım.
Pazara gittim kalabalıklaşmadan pazarımı da yaptım. 80 TL tuttu
Patates 1,5 TL
Soğan 2 TL
Kabak 2 TL
Biber 2 TL
Kıvırcık 3 TL
Maydanoz 1 TL
Salatalık 1,5 TL
Dolmalık biber 2,5 TL
Jalapeno biber 5 TL
Mandalina 3 TL
Muz 10 TL
Akşam pazarı olsa bu fiyatlardan daha aşağı olurdu.
Sizin pazar fiyatları nasıl kızlar bana çok uygun geliyor yoksa her yerde mi uygun. İstanbul'dayken hiç bu fiyatlara alamıyordum.

Bir bütçe yaptım az önce.
Yeni yıla kredi kartı borcu ve eksiyi kapatmam lazım. 6 bin eksideyiz. Memlekete çok harcadık. Ayrıca kışlık erzak aldık zeytinyağı tereyağı sucuk tavuk et derken... Gezdik ,dışarda yedik, ayrıca hediyeler ve radar borcu da eklenince iyice içeri girdik. Bir de eşimin av masarflari
Kasım ve aralik ayını çok dikkatli geçirmeliyiz. Doğalgaz faturası eklenecek ve kız kardeşime de harçlık vermeliyim çocuklarla ilgilenecek. Ayyy fenalık geldi valla.
Son 2 aydır hayat zaten daha kapalı.
Sıvıyağ 5 litre 56-60 lira olmuş diye okudum. Yumurtaya yüzde yüz zam geldi diyorlar

mint yeşiline bayıldırm tuğçe hırkada çok güzel bence hepsi güzel zayıfsınya ne güzel olur sana bende zayıf olmak istiyorum ama sürekli yalan oluyor diyet
Teşekkür ediyorum penguen . Şunu unutma sen istedikten sonra yapamayacağın hiç birşey yok

sizinki çok uygun canım van da hiç öyle değil

Evi topladım süpürdüm bulaşık makinası çamaşır makinası çalıştırdım rutin işler toz aldım

Yemek olarak da sebzeli mücver,,, nuget,,, cacık,,, beyaz lahana salatası yaptım

benimde 2 tane kızım var çalışıyorum gün içinde bişey yemediğim oluyor açlık hissetmiyorum akşam çok fena oluyorum yemek ye çay abur cubur tatlı çekirdek gözüm bişey görmüyor genellikle tatlıya düştüm bu aralar sürekli tatlı yapıyorum evde çay demliyorum akşam 9 gibi yarım tepsi yediğim oluyor

Duyduk duymadık demeyin a dostlar, kızım pipetli sulugundan içmeyi ogrendii
Çok sağol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…