- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.941
Ya sende aynı koşturmadasın demek ki benim gibi. 3 öğün normal yemek yesen keşke akşam kan şekerin düşüyordur kesin.benimde 2 tane kızım var çalışıyorum gün içinde bişey yemediğim oluyor açlık hissetmiyorum akşam çok fena oluyorum yemek ye çay abur cubur tatlı çekirdek gözüm bişey görmüyor genellikle tatlıya düştüm bu aralar sürekli tatlı yapıyorum evde çay demliyorum akşam 9 gibi yarım tepsi yediğim oluyor
dün akşama kadar yemedim işler bitmedi sürekli ağlayan çocukla iş yapmak eziyet oldu çamaşırı akşam uyudular öyle katladım ütü kaldı onuda cuma akşam yaparım bugün erken uyuyabilirsem inşallah hemen yatcamYa sende aynı koşturmadasın demek ki benim gibi. 3 öğün normal yemek yesen keşke akşam kan şekerin düşüyordur kesin.
Güle güle oturun canım3lü gri koltuk sonra gelecek birde sehpalar eksik kalan mobilya kuruldu.Borda küçük 4yastık gri olan 3lüye gridekiler bordoya koyacağım geldiğinde.
Teşekkürler canımGüle güle oturun canım
çok güzel renkleri modeli güzel günlerde kullan canım3lü gri koltuk sonra gelecek birde sehpalar eksik kalan mobilya kuruldu.Borda küçük 4yastık gri olan 3lüye gridekiler bordoya koyacağım geldiğinde.
Çok hoş ve modern3lü gri koltuk sonra gelecek birde sehpalar eksik kalan mobilya kuruldu.Borda küçük 4yastık gri olan 3lüye gridekiler bordoya koyacağım geldiğinde.
Konsolu biraz itip teklileri köşelere koyarız dedik baya yer var o tarafta üçlüde onların ortasına3lu griyi nereye koyacaksın. Salon biraz dar
Şöyle koyarız dedik digerini masaya doğru alırız olmazsamasanın önüne koymuştum ben 3 lü olanın tekini
Sağol canımçok güzel renkleri modeli güzel günlerde kullan canım
Çok güzel maşallah. Allah güle güle kullanmayı kısmet etsin.3lü gri koltuk sonra gelecek birde sehpalar eksik kalan mobilya kuruldu.Borda küçük 4yastık gri olan 3lüye gridekiler bordoya koyacağım geldiğinde.
Amin canım daha güzelleri sizin olsunÇok güzel maşallah. Allah güle güle kullanmayı kısmet etsin.
Güle güle kullan canım çok ferah görüniyor3lü gri koltuk sonra gelecek birde sehpalar eksik kalan mobilya kuruldu.Borda küçük 4yastık gri olan 3lüye gridekiler bordoya koyacağım geldiğinde.
Sağol sekerimGüle güle kullan canım çok ferah görüniyor
Haydi bakalım güle güle oturunPerdeler kapalı acele cektim oğlanı almaya gidecegız iyice yerleşince tekrar atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?