- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #80.961
Teşekkürler canımHaydi bakalım güle güle oturun
Benim kızda öyle çıplak çıplak dolaşıyordu kıyamet koptuBen geldimaz önce abi bebek üzerini giydiği için ağlama krizi geçirdi.
Ay sorma çıplak gezmek istiyorBenim kızda öyle çıplak çıplak dolaşıyordu kıyamet koptu
Niye böyle hevesli oluyorlar anlamıyorum benim kızım kendi çıkartabiliyor bazen odaya gidip çıkartıp geliyor yanımızaAy sorma çıplak gezmek istiyorama nasıl ağladı sesi beynimde çınladı
Ciddi mi hahahah heveslenmeyeyim o zamanNiye böyle hevesli oluyorlar anlamıyorum benim kızım kendi çıkartabiliyor bazen odaya gidip çıkartıp geliyor yanımıza
Bakıııııııın diyor
Bı arada filtre kahveyi denedim bildiğimiz jacops kahve yani
Annem diyor ki çocuk kendini bildi bileli o beyaz zıbınlarla çıplak geziyor şimdi kendini survıvordan gelmiş gibi hissediyor alışamıyor kıyafetlere diyor ki haklıNiye böyle hevesli oluyorlar anlamıyorum benim kızım kendi çıkartabiliyor bazen odaya gidip çıkartıp geliyor yanımıza
Bakıııııııın diyor
Bı arada filtre kahveyi denedim bildiğimiz jacops kahve yani
Özet kız daha birazdan kızı uyutacamCiddi mi hahahah heveslenmeyeyim o zamandizi var bugün hemen aç
Annem diyor ki çocuk kendini bildi bileli o beyaz zıbınlarla çıplak geziyor şimdi kendini survıvordan gelmiş gibi hissediyor alışamıyor kıyafetlere diyor ki haklıçorabı ayağında giydiriyorum 15 dk uğraşıp anında ucundan tutup sündürüp çekiyor
Afiyet olsun canım
Şuan gülmekten offff başıma gelecek sayendeAyyy bu arada pazar günü eltime gittiğimizde benim kız yatakodasına gitmiş sinsiden bebeğin emziğini almış köşeye geçmiş emzik emiyorken bulduk
Yarım saat emdi zorla aldık elinden
Dur bak bide bunu anlatimŞuan gülmekten offff başıma gelecek sayende
Sağlıklı mutlu en güzel günlerde ailece birlikte kullanın inşallah3lü gri koltuk sonra gelecek birde sehpalar eksik kalan mobilya kuruldu.Borda küçük 4yastık gri olan 3lüye gridekiler bordoya koyacağım geldiğinde.
Yaaaaaaaa yerim ben onuAyyy bu arada pazar günü eltime gittiğimizde benim kız yatakodasına gitmiş sinsiden bebeğin emziğini almış köşeye geçmiş emzik emiyorken bulduk
Yarım saat emdi zorla aldık elinden
Çok sağol canımYaaaaaaaa yerim ben onucok güldüm, cok yaşasın
Hatırlıyorum EmineyiÇok sağol canım
Aslında emziği bırakalı 3 ay oldu ama hala aklında unutamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?