Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay sorma çıplak gezmek istiyor ama nasıl ağladı sesi beynimde çınladı
Niye böyle hevesli oluyorlar anlamıyorum benim kızım kendi çıkartabiliyor bazen odaya gidip çıkartıp geliyor yanımıza
Bakıııııııın diyor

Bı arada filtre kahveyi denedim bildiğimiz jacops kahve yani

Ciddi mi hahahah heveslenmeyeyim o zaman dizi var bugün hemen aç

Annem diyor ki çocuk kendini bildi bileli o beyaz zıbınlarla çıplak geziyor şimdi kendini survıvordan gelmiş gibi hissediyor alışamıyor kıyafetlere diyor ki haklı çorabı ayağında giydiriyorum 15 dk uğraşıp anında ucundan tutup sündürüp çekiyor

Benim kızda öyle ben e bebek ten patikli alt aldım artık tümden soymazsa çıkaramaz

Ayyy bu arada pazar günü eltime gittiğimizde benim kız yatakodasına gitmiş sinsiden bebeğin emziğini almış köşeye geçmiş emzik emiyorken bulduk

Yarım saat emdi zorla aldık elinden
Şuan gülmekten offff başıma gelecek sayende

Şuan gülmekten offff başıma gelecek sayende
Dur bak bide bunu anlatim

Gittik eltime oğlu hem büyük kızımı ısırdı hem de küçük kızımı

Eve geldik ertesi gün benim küçük kız diyor ki

Anne ben sana ne demiştim ben götürme dememiş miydim
O çok yaramaz bir daha gitmicem
O beni ısırdı

Ayyy bu arada pazar günü eltime gittiğimizde benim kız yatakodasına gitmiş sinsiden bebeğin emziğini almış köşeye geçmiş emzik emiyorken bulduk

Yarım saat emdi zorla aldık elinden
Yaaaaaaaa yerim ben onu cok güldüm, cok yaşasın

Selam kızlar

Online alışverişe taktım mı takıyorum. Ozellikle mevsim geçişlerinde kızımın ne giyeceğini düşünmekten beynim yanıyor.

Kizima carters tan 2 pijama takimi, 2 bluz pantolon takım sipariş ettim $40 civarı ödedim. Gap ten de kalin eşofman altı ve kendime bluz sipariş ettim $20 ödedim.

Sabah kahvaltidan sonra erkenden kızımla yürüyüşe çıktık,. Bayılıyorum sonbahar renklerine, hic eve giresim gelmiyor. Hava da harika ne sicak ne soğuk

Çok sağol canım
Aslında emziği bırakalı 3 ay oldu ama hala aklında unutamadı
Hatırlıyorum Emineyi
Hatta benim kizim da bu aralar emzige cok duskunlesti, nasıl bırakacak diye dusunurken aklıma hemen senin kizinla emine geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…